Γιάννης Τσαβαρής

Επειδή πολλά ψεύδη διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Καταρχάς, βρισκόμαστε μπροστά σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού που, όπως ήδη αναφέρει, γίνεται συστηματικά και συντονισμένα από τα συνήθη επιχειρηματικά- πολιτικά κέντρα τα οποία σκοπό έχουν να παρασύρουν τους δημότες και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, διέδωσαν ψευδώς ότι μου έχει επιβληθεί έκπτωση από το αξίωμα του Δημάρχου.

Διαψεύδω κατηγορηματικά αυτές τις φήμες. Κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ισχύει.



Δεύτερον, σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/10/2013, καλώ και προκαλώ δημόσια τον κύριο Αστράκο εφόσον έχει αποδείξεις για όσα κατήγγειλε περί έκνομων πράξεων να τις καταθέσει άμεσα στον εισαγγελέα ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οποιοσδήποτε έχει αποδείξεις έχει καθήκον να πράξει το ίδιο.

Εμείς μιλάμε ξεκάθαρα.

Βεβαίως, είναι γνωστό ότι όλες οι αποφάσεις των αρμοδίων διοικητικών οργάνων του Δήμου περιέχουν και την υπογραφή του σημερινού καταγγέλλοντος κου Αστράκου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω: πότε ο κύριος Αστράκος θεωρεί ότι υπερασπίστηκε το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών; Τότε ως Αντιδήμαρχος και με την υπογραφή του ή τώρα με τις αερολογίες και τις απαράδεκτες συμπεριφορές στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

Ο κόσμος της Σαλαμίνας έχει γνώση και κρίση. Τα φτηνά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος μας δεν μας αγγίζουν.

Σχόλια

  1. Τα φτηνά παιχνίδια τα έπαιξες εσύ και η παρέα σου εναντίον των σαλαμινίων. Πες πόσα λεφτά εισέπραξες από τα λατομικά τέλη που είναι εκατομμύρια ευρώ; Αυτά τα λεφτά τα στέρησες από το νησί. Αυτά τα λεφτά τα είχαν όλοι προπληρώσει στον νταμαρά και ήταν στην τσέπη του και εσύ δεν κατάφερες να τα βάλεις στα ταμεία του δήμου. Το γιατί προφανώς όλοι μας το γνωρίζουμε. Είσαι μέγας κωλοτούμπας και ο πιο μεγάλος υποκριτής πολιτικός που είχαμε ποτέ. Λυπάμαι όσοι έρχονται δίπλα σου μετά από τον χαρακτήρα που έχεις δείξει αυτά τα 3 χρόνια. Είναι φαίνεται όμοιοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΚΗ ΨΥΛΛΑΚΗ



    ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 2010 ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΑΣΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ.ΜΥΑΛΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ .
    ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΡΙΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΒΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΓΑΙΝΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΚΡΗΣ-ΑΓΑΠΙΟΥ-ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΕΙ ΤΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ- ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ? ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙ, ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου