35η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Σαλαμίνα   7-11- 2013 


ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ                                         Αρ.Πρωτ:     -33682-           


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   ( 35η  Συν/ση)


Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την    12η  Νοεμβρίου    2013 ημέρα   ΤΡΙΤΗ    και ώρα 19.00  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Παραχώρηση του 1ου ορόφου του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Παλουκίων προς χρήση από το Λύκειο των Ελληνίδων Σαλαμίνας.
2.-Διαδικασία συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας που αφορούν «Κτηματογράφηση ,πολεοδόμηση ,πράξη εφαρμογής οικιστικών περιοχών Α΄κατοικίας.
3.-Παραχώρηση χώρου για εργοταξιακή εγκατάσταση για την εταιρεία ΕΡΓ.ΗΛ.ΑΤΕ η οποία εκτελεί το έργο: «Κατασκευή συλλεκτηρίων ομβρίων στην περιοχή Παλούκια Δήμου Σαλαμίνας.
4.-Έγκριση υπογραφής μνημονίου με την   ΚΣΤ΄ Εφορία   Aρχαιοτήτων που αφορά την πρόσληψη προσωπικού αρχαιολόγων για την επίβλεψη στις  εκσκαφικές εργασίες που αφορούν τις συνδέσεις αποχέτευσης στο έργο : «Κατασκευή  εξωτερικών διακλαδώσεων».
5.- Έγκριση υπογραφής μνημονίου με την   ΚΣΤ΄ Εφορία   Aρχαιοτήτων που αφορά την πρόσληψη προσωπικού αρχαιολόγων για την επίβλεψη στις  εκσκαφικές εργασίες που αφορούν τις συνδέσεις αποχέτευσης στο έργο : «Τοποθέτηση    παροχών αποχέτευσης».
6.- Έγκριση χώρου ταφής υπολειμμάτων  των προσβεβλημένων φοινίκων.
7.- Μίσθωση ακινήτων για τις ανάγκες του 5ου & 6ου Νηπιαγωγείου Σαλαμίνας καθώς & του Δημοτικού Σχολείου Αμπελακίων
8.- Έκφραση  σύμφωνης γνώμης  στην αναμόρφωση του Δημοτικού .Λιμενικού Ταμείου  Σαλαμίνας.

9.- Αντικατάσταση τακτικού  μέλους  Δ.Σ. του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου  Σαλαμίνας   και εκλογή  Αντιπροέδρου.
10.- Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 300/2013  απόφασης του Δ.Σ.  και   τοποθέτηση   καντίνας στον ήδη παραχωρημένο  Κ/Χ  στον ερασιτεχνικό    Σύλλογο  Κανακίων Σαλαμίνας  «Ο  Ποσειδών».
11.-Ορισμός - εξουσιοδότηση  αντικαταστάτη  Δημάρχου  ( λόγω κωλύματος ) την 21η  Νοεμβρίου  2013  για εκπροσώπηση – συμπαράσταση  του Δήμου σε αγωγές εργαζομένων  στο Πρωτοδικείο  Πειραιά.
12.- Χορήγηση  άδειας κατάληψης  κοινοχρήστου χώρου εμβαδού μέχρι 20 τ.μ.,  στον κ. Μπλατσούκα Φώτιο επί της πλατείας Αγίου Νικολάου Σεληνίων.
13.-Ονοματοθεσία οδών. 
14. Διορθώσεις   Λογαριασμών  Ύδρευσης.
15. Διαγραφή   από  χρηματικούς  καταλόγους.
16. Παράταση  ημερομηνίας  λήξεως  χρηματικών καταλόγων.
17. Διευθέτηση   Λογαριασμών  Ύδρευσης  με υπερκαταναλώσεις.
18.-Επιστροφή   χρημάτων  ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα.  



                                                                               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                   
                                                                              ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

                                       

 

Σχόλια

  1. Tούς δρόμους τούς φτιάχνει οι περιφέρεια και δεν βάζουν ενημερωτικές ταμπέλες για να νομίζουμε ότι τής κάνη η δημαρχεία γιαυτό φτιάχνουν τούς δρόμους που είναι σε καλή κατάσταση και όχι τούς διαλυμένους που είναι λακκούβα συνέχεια τής λακκούβας αλητεία ακόμα και εδώ ντροπή στην περιφέρεια που δίνει δεκανίκι προεκλογικά στον πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου