Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κλώτσησαν δημοσιογράφους με το καλημέρα. Το κράτος-παρωδία στο έλεος του φασισμού!


ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


 Παγωμένη η Ελλάδα παρακολουθεί την κάθοδό της στην κόλαση. Το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο με φόντο ένα διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό αλλά και με τους θεσμούς της οι οποίοι θα έπρεπε να αποτελούν πυλώνες της Δημοκρατίας να βρίσκονται στον έλεγχο του παρακράτους.
Τα περί ανεξάρτητης Δικαιοσύνης κι οι άλλες παπαριές που ακούγονται από επίσημα χείλη μοιάζουν με χλαπάτσα στο πρόσωπο των αξιοπρεπών πολιτών οι οποίοι σοκαρισμένοι παρακολουθούν τον σχεδιασμό που θέλει έναν ολόκληρο λαό να οδηγείται σε μια νέα εθνική τραγωδία.

Ο Παναγιώταρος φώναζε υβριστικά και απειλητικά συνθήματα στους δημοσιογράφους όπως: «Τώρα θα δείτε σιχάματα!».

Το Σάββατο ο Κασιδιάρης είχε φτύσει τις τηλεοπτικές κάμερες ενώ έβριζε με ακραίους χαρακτηρισμούς τους δημοσιογράφους.

Με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής μεταφέρθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την ώρα που βγήκαν από τη ΓΑΔΑ οι δύο εκ των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής που αφέθηκαν ελεύθεροι, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, σημειώθηκε ένταση μεταξύ αυτών και των δημοσιογράφων που βρίσκονταν εκεί.

«Χρυσή Αυγή μέχρι τέλους! Πάρτε το χαμπάρι!», φώναξε ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ ο βουλευτής Νίκος Μίχος είπε, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Μέχρι τέλους θα φτάσουμε! Μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε!».

 


Σχόλια

  1. Τόσες μέρες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εφημερίδες, ιστοσελίδες & blogs, ραδιοφωνικοί & τηλεοπτικοί σταθμοί έκαναν λόγο για εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής, κλπ, κλπ... και μόνο κάποιοι δικηγόροι είχαν εκφράσει δημοσίως τις αντιρρήσεις τους.
    Τελικά αποδεικνύεται ότι όπου ακούμε πολλά κεράσια πρέπει να κράταμε μικρό καλάθι δηλ. να μη δίνουμε μεγάλη σημασία σε υπεραισιόδοξες προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως ο 32χρονος Ηλίας Κασιδιάρης για κάποιους θεωρείται σύμβολο ανδρισμού, αρρενωπότητας, ένα αρσενικό που πολλές γυναίκες θα ποθούσαν να έχουν στο πλευρό τους, το παιδί της διπλανής πόρτας, ο βαρύμαγκας από τον Πειραιά που ήρθε να προσδώσει μια διαφορετική νότα στη ζωή τους. Σημεία των καιρών, μία επικίνδυνη διαστρέβλωση των προτύπων ομορφιάς και ανδρείας .Γιατί απλά είναι ένας άνθρωπος με ταμπέλες, πίσω από τον οποίο κρύβεται ένα ολόκληρο σύστημα που το τροφοδοτεί η βία, η εγκληματικότητα, ο ρατσισμός που αγγίζει τα όρια του φασισμού.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου