ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

 
Η γυναικεία χορωδία «Πρωτόκλητος», υπό την διεύθυνση της χοράρχου Θεώνης Μούλτου, συνεχίζει τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οκτώβρη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, με μία πλειάδα ελληνικών αγαπημένων τραγουδιών.
Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, ο Διεθνής Πολιτιστικός Οργανισμός «Το Καφενείο των Ιδεών», βραβεύει 12 Δημάρχους από Όλη την Ελλάδα, για την αγάπη την οποία έχουν επιδείξει προς τον Πολιτισμό και τον έχουν προωθήσει στους Δήμους τους. Την βραδιά θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά η γνωστή αοιδός Μαρία Μπεγνή με ττον Πάνο Δήμογλη στο πιάνο και η παιδική χορωδία «Ηλιάδη», υπό την διεύθυνση της χοράρχου Θεώνης Μούλτου. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Διαβάτης θα προλογίσει το νέο βιβλίο «Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα», της γαλλίδας φιλοσόφου Σιμόν Λε Μπαρόν.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, οι θιασώτες του Πολιτιστικού Οκτώβρη θα απολαύσουν μία υπέροχη μουσική βραδιά με τον Γιάννη Σαρρή και τους συνεργάτες του και συμεμετοχή της Θεώνης Μούλτου, σε πολυαγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
Άφθονο γέλιο υπόσχεται η Κυριακή 27 Οκτωβρίου με το θεατρικό σχήμα «Το Αιτωλικό», που θα παρουσιάσει επί σκηνής την ξεκαρδιστική κωμωδία του Λαμπίς «Στάχτη στα μάτια».

Όλες οι εκδηλώσεις στο Θέατρο «Δημήτρης Μπόγρης» στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, στις 8 το βράδυ και με ελεύθερη είσοδο.
 



 

Σχόλια

  1. ανωνυμος says:
    27.10.2013 στις 15:27
    ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
    Τι εγινε παιδια ο Δημαρχος ;
    ειχε καλεσμενους στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ 12 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και εκεινος αφαντος;
    Την παρασταση εκλεψε Η ΥΠΟΨΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ.και οι συμβουλοι της
    ηταν ντροπη για μενα που ειμαι κουλουριωτισα να λειπει Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ απο τετοια εκδηλωση.γιναμε ρεζιλι των σκυλιων.
    εκτος και αν υπηρχε σοβαρος λογος,να βγει να μας τον πει,να τον δικαιολογησουμε.
    ειδαλως ειναι απαραδεκτος και ο Δημαρχος,και οι Συμβουλοι του.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμπελ.@@ Αποκλειστικό ρεπορτάζ από Βρυξέλλες.@@ Ο κ. Δήμαρχος δικαιολογημένα έλειπε από την εκδήλωση, γιατί εβραβεύετο ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ (και όχι με μια άλλη ντουζίνα παληοδημάρχων) στη πρωτεύουσα της Ε.Ε., για το ΕΡΓΟ του στη Σαλαμίνα. @@ Η πλήρης <> του έργου του θα <> τον ερχόμενο Μάιο.@@ Αμπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου