Eναρξη εορτασμών «Σαλαμίνια 2013»


 
Χθες, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, έλαβε χώρα η επίσημη έναρξη των εορτασμών για τα “Σαλαμίνια 2013” με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.

Την έναρξη κήρυξε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κος Γιάννης Τσαβαρής απευθύνοντας χαιρετισμό στον οποίο τόνισε τη σημασία της ιστορικής νίκης που επετεύχθη στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας η οποία εξασφάλισε τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία, όχι μόνο για τον Ελληνισμό, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Ταυτόχρονα επεσήμανε τη μεγάλη προσπάθεια της παρούσας δημοτικής αρχής ώστε η Σαλαμίνα να αναλάβει τη διοργάνωση του σημαντικού θεσμού Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για 2021 με αφορμή την συμπλήρωση 2500 χρόνων από τη Ναυμαχία.

Σχόλια

  1. Στην συναυλία για τον Πάριο την χορηγία του Ευριπίδειου θεάτρου την κάνει όχι ο Δήμος αλλά η τίνα Μπεγνη . Ρε ξευτίλες είσαστε για τον γάμο του καραγκιόζη όλοι εκεί στον δήμο .ουξου ξεκουμπιστείτε ξογλάνια ξεφτιλίσατε το νησί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: "ΧΟΡΗΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ", ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε μας μια εξήγηση εσύ που διαβάζεις καλά. Την χορηγία την κάνει ο Δήμος Σαλαμίνας με δήμαρχο τον Γιάννη Τσαβαρή . Η το νομικό πρόσωπο με πρόεδρο την Τίνα Μπεγνή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σωστό είναι 'ΧΟΡΗΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το ποιο σωστό ΄΄ΧΟΡΗΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΠΔΔ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ‘’ Αλλά τότε δεν θα υπήρχε χώρος να μπει το όνομα της Τίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου