ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

 
 
                  Σαλαμίνα 5 Ιουλίου 2013
 
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων στα αθλήματα για τις Στρατιωτικές, Αστυνομικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες σας, καλή δύναμη και καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου (και στους συμμετέχοντες μαθητές που δέχτηκαν προετοιμασία από το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σαλαμίνας) . 
Μια σημαντική πορεία στο στίβο της ζωής σας, φτάνει στο τέλος της με την διεξαγωγή των πανελληνίων αθλητικών εξετάσεων που αρχίζουν. Μια πορεία την οποία διανύσατε με συνοδοιπόρους φίλους, δασκάλους και πάνω απ’ όλα την οικογένεια σας. Σε αυτή την πορεία καταβάλλατε τεράστια προσπάθεια την οποία πρέπει να συνεχίσετε για να πετύχετε τους στόχους σας με δημιουργικό πάντα τρόπο. 
Αυτός ο αγώνας που ξεκινάει, είναι μόνο ένας από τους πολλούς που θα δώσετε κατά την διάρκεια της ζωής σας. Είμαι βέβαιος ότι με την απαραίτητη ψυχραιμία, σύνεση και αυτοπεποίθηση, θα τον αντιμετωπίσετε με επιτυχία.
 Η δημοτική αρχή  ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς της πόλης, που με την εθελοντική τους συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία,  βοήθησαν τους μαθητές  στην επίτευξη των στόχων τους.
 
Σας εύχομαι ολόθερμα, καλή επιτυχία!!! 
 
 
                                                                                 Ο
 Δήμαρχος Σαλαμίνας 
                                                                                   Γιάννης Τσαβαρής
 
    
 

Σχόλια