Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σαλαμίνα 22. 4 . 2013


ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Αρ.Πρωτ: - 11235-


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ( 11 ης Σ/σης)


Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 26η Απριλίου 2013 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:



1.- Γνωμοδότηση για την τροποποίηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Σαλαμίνας σε τμήμα της παραλίας Σαλαμίνας στην Ακτή Καραϊσκάκη και στο Ο.Τ. 215α της Π.Ε. 9.

2.- Αρμοδιότητες Δημοτικών Κοινοτήτων σε εφαρμογή του άρθρου 83 παρ. 2α, 2δ, 2ζ, & 2ι και 91 του Ν. 3852/2010.

3.- Επικαιροποίηση της 157/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό 2 τεχνικών συμβούλων για την ανάθεση αρμοδιότητας της παρουσίας τους στο δικαστήριο για την υπόθεση του έργου της αποχέτευσης.



4.- Καθορισμός αμοιβής ενός (1) πληρεξουσίου δικηγόρου για δικαστική στήριξη του Δήμου σε εκκρεμούσα υπόθεση του έργου της αποχέτευσης στο κέντρο της Πόλης.

5.- Κατανομή προγράμματος ΣΑΤΑ έτους 2013, σε έργα που αφορούν σχολικά κτίρια.

6.-Καθορισμός τμημάτων παραλιών για παραχώρηση απλής χρήσης τους με αντάλλαγμα, σε δημοπρασία ή απευθείας ανάθεση και ορισμός επιτροπής ελέγχου για την ανωτέρω παραχώρηση .

7.-Αποδοχή πρακτικού της επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων για την επιβολή εισφοράς σε χρήμα σύμφωνα με το Π.Δ.5/86 για τις περιοχές ''Αγία Μαρίνα Λούκου'',΄''Αγ.Αθανάσιος'',Γύαλα ή Ζαρλί'', ''Κανάκια''και τμήματος της πολεοδομικής ενότητας ''Πέρανη-Κύριζα-Δημήτρανη''

8.-Έγκριση υψομετρικών μελετών και διαγραμμάτων απορροής υδάτων

9.- Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης της εργασίας «Τεχνική υποστήριξη για την μετάπτωση των δεδομένων του αρχείου των επιδοματούχων στο σύστημα προνοιακών επιδομάτων» .

10.- Έγκριση για την διενέργεια λογισμικού εφαρμογών , λογισμικού συστήματος , λογισμικού ασφαλείας , αδειών ανανέωσης χρήσης και εφαρμογής για υποστήριξη βιβλίων εσόδων – εξόδων Β΄κατηγορίας.

11.- Έγκριση προμήθειας Φωτοτυπικών και Φωτοαντιγραφικών Μηχανημάτων FAX – Καταμετρητή χρημάτων .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.



ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Σχόλια