ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ




και ο Όμιλος  UNESCO  Πειραιώς και Νήσων
Σας καλούν την ΔΕΥΤΕΡΑ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ  2013, στις 7 (επτά)  το απόγευμα, στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (αίθουσα «Δημήτρης Μπόγρης»), να τιμήσουμε μαζί τα 90 χρόνια από την τραγική καταστροφή της ΣΜΥΡΝΗΣ.
Είκοσι ηθοποιοί επί σκηνής, δύο Χορωδίες, δύο χορευτικά συγκροτήματα, Η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας και στα παλιά και αγαπημένα σμυρνέϊκα τραγούδια ο Γιάννης Σαρρής με την Βάσω Βέρρα και η εξαίρετη αοιδός μας ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΓΝΗ με τον αγαπημένο μας Νότη Θαλασσινό και την ορχήστρα του.
            Οι ηθοποιοί (αλφαβητική σειρά): Ορσούλα Αργυρίου, Παντελής Γαρείος, Ηλίας Γκατσονίδης, Τερέζα Ιατροπούλου, Βαγγέλης Καστρινόπουλος, Χαρά Κολλιού, Θέμις Κοσιώρη, Μαρία Κουλούρη, Ντίνος Κουμπάτης, Χριστίνα Μανδέκη, Κατερίνα Μαυροδήμου, Εύη Μοσκοβάκη, Γεωργία Παπαλέξη, Μαρία Πολυχρονάκη, Παναγιώτης Μπλαντζόπουλος, Ντίνα Σαρρή, Αριστέα Σιγάλα, Ελένη Τσαγανού, Σούζη Φωτίου.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Ντίνος Κουμπάτης.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, γιατί οι μνήμες δεν πληρώνονται!


ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΥΚΑΜΕ .ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!! ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ .Α, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ;; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι ξερω αυτο με τον Κουμπατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ "Ε" ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.ΟΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ EXTRA CHANNEL ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου