ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ: Σφράγιση Λατομείου στη Σαλαμίνα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                   
                                                Σφράγιση Λατομείου στη Σαλαμίνα
           
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, σφραγίζονται οι Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις  θραύσης, λειοτρίβισης και ταξινόμησης αδρανών υλικών της εταιρίας «Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε», εντός της λατομικής περιοχής, στην θέση Γούβα - Μπατσί, του δήμου Σαλαμίνας.
Η εταιρία, διενήργησε στο λατομείο καθ’ υποτροπή, παράνομη  εκμετάλλευση (εξόρυξη και απόληψη αδρανών υλικών) εντός έκτασης για την οποία δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας και σχετική έγκριση επέμβασης.
Με την ίδια απόφαση, τα παρανόμως εξαχθέντα λατομικά προϊόντα περιέρχονται στην Περιφέρεια Αττικής, εκποιούνται με πλειοδοτική δημοπρασία και το προϊόν περιέρχεται σε αυτήν.  




Σχόλια

  1. Μπράβο για αυτή την επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην έκθεση-αναφορά των μηχανικών μεταλλείων-μεταλλουργών της Ε.Μ.Ν.Ε. Μιχαλακόπουλου Διονύσιου και Σκουφάδη Χριστόφορου σχετικά με την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις 02-10-2012!!!!!! στο λατομείο της εταιρίας "ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ", μεταξύ άλλων αναφέρεται:

    ".....για την υφιστάμενη μονάδα σπαστηροτριβείου έχει εκδοθεί η υπ'αριθμόν Β6245/Φ33.3/07-09-2009 άδεια εγκατάστασης (μετεγκατάστασης) των μηχανολογικών εγκαταστάσεων θραύσης, λειοτρίβησης και ταξινόμησης αδρανών υλικών με προσθήκη νέου εξοπλισμού, η οποία έχει ισχύ το ένα (1) έτος. Με την υπ' αιρθμό Β2855/Φ33.3./02-07-2010 απόφαση του Νομάρχη Πειραιά παρατάθηκε η ισχύς της ανωτέρω άδειας για διάστημα δέκα όκτώ (18) μηνών. Η απόφαση αυτή παρατάθηκε για ένα ακόμα χρόνο μέχρι της 07.03.2013, χωρίς όμως να περιλαμβάνει τον όρο (6) της αρχικής άδειας εγκατάστασης-μετεγκατάστασης, ο οποίος επέτρεπε στο σπαστηροτριβείο να λειτουργεί στην υφιστάμενη θέση....."


    Ήταν γνωστό και σαφές επομένως σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το λατομείο Αγγέλου στις 7 Μαρτίου 2013 θα σταματήσει να λειτουργεί.

    Ποιος ΠΕΡΙΒΟΣ, ποιος ΣΥΡΙΖΑ, ποια Νάννου σταμάτησε το λατομείο;
    Το λατομείο σταμάτησε μετά από τις ενέργειες που έκανε η νέα Δημοτική Αρχή από το 2011 και μετά.

    Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται όσο πικρές και αν είναι.
    Η ιδιοποίηση και εκμετάλλευση της επίλυσης μεγάλων προβλημάτων, όπως το συγκεκριμένο νταμάρι, από κάποιους που όχι μόνο δεν συμβάλουν στην επίλυση τους αλλά καταφεύγουν σε προσφυγές και καταγγελίες σε βάρος του Δήμου, κατά τη προσφιλή τους μέθοδο, προς δικό τους πολιτικό όφελος είναι κατάπτυστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου