Νεαροί διαρρήκτες είχαν γδύσει σπίτια και καταστήματα στη Σαλαμίνα


Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθησαν στη Σαλαμίνα από αστυνομικούς του ΤΑ του νησιού δύο υπήκοοι Αιγύπτου ηλικίας 22 ετών για διακεκριμένες κλοπές.
Διαβάστε εδω ...

Σχόλια


  1. Με τέτοια περιστατικά,έστω και λίγα, θα βρούν την ευκαιρία κάποιοι να καλλιεργήσουν ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις με προεξάρχον, το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
    Πέραν του γεγονότος, της απαράδεκτης, εξωθεσμικής και απάνθρωπης πρακτικής του κόμ-
    ματος αυτού, οι Χρυσαυγίτες δεν να βαράνε τ' αφεντι-
    κά και αυτούς που τους προσλαμβάνουν,αλλά και αυτούς που μεσολαβούν για νάρθουν,δήθεν για τα καϊκια, αλλά, βαράνε τους άστεγους και τους πεινασμένους.
    Βαράνε τα θύματα και όχι τους θύτες,που μπορεί να
    κλέψουν και κανά ποδήλατο, όχι βέβαια για να γίνουν πλούσιοι, αλλά απλά για να φάνε κάτι για να μην πεθάνουν. Αυτοί μπορεί να κλέβουν μικροπράγματα και μικροποσά, αλλά εμείς τους κλέβουμε το μισθό, την ασφάλιση,την αξιοπρέπεια,
    πολλές φορές την ίδια τους τη ζωή.
    Αυτή είναι η κοινωνία μας,υποκριτική και ρατσιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....Αυτή είναι η κοινωνία μας,υποκριτική και ρατσιστική. ΕΥΓΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1588332287795295802#editor/target=post;postID=8536410938096243687
    =====================================================================================
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Επιτακτική η ανάγκη άμεσων μέτρων για την εγκληματικότητα

    από τον Δήμο Σαλαμίνας.

    29 Ιανουαρίου 2013

    Ένα από τα προβλήματα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι αυτό της όλο και περισσότερο αυξανόμενης εγκληματικότητας (διαρρήξεις κλοπές, δολοφονίες κ. λ. π. ), που με δεδομένη την ελλιπέστατη αστυνομική δύναμη στο νησί, τόσο σε επίπεδο τμήματος τάξεως, όσο και σε επίπεδο τμήματος ασφαλείας το πρόβλημα παίρνει τεράστιες διαστάσεις.
    Από 1/1/2011 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής έχει επισκεφτεί και καταθέσει ανάλογα υπομνήματα σε όλους τους διατελέσαντες από τότε υπουργούς και υφυπουργούς Προστασίας του Πολίτη όπως κ. κ. Όθωνα, Χρυσοχοϊδη, Δένδια αλλά και σε ανώτατους αξιωματικούς αρμόδιους για την προστασία του πολίτη στο νησί μας.
    Επίσης στην κατεύθυνση αυτή έχουν πραγματοποιηθεί επανειλημμένες συσκέψεις στο Δήμο, τόσο με τους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων τάξεως, ασφάλειας, τροχαίας, αλλά και του λιμενικού τμήματος, και της πυροσβεστικής για θέματα συντονισμού τους, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.
    Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπηρετούντων στις υπηρεσίες αυτές, το πρόβλημα συνεχίζει να παραμένει ιδιαίτερα έντονο.
    Τέλος θέλω να επισημάνω την έλλειψη οχημάτων αλλά και λοιπού εξοπλισμού για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους, αφού π.χ το αστυνομικό τμήμα τάξεως διαθέτει ένα περιπολικό και αυτό τροφοδοτείται από καύσιμα σε πρατήριο στην Λεωφόρο Συγγρού!!!
    Παρά ταύτα εξακολουθούμε να πιέζουμε τους αρμόδιους υπουργούς για αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών σε θέματα ασφαλείας στο νησί.


    Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας
    =====================================================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου