Η “Νέα Πορεία” σταθερά στα αποτυχημένα χνάρια του χθες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


17 Ιανουαρίου 2013
                             
Επιτέλους μετά από 7 μήνες λειτουργίας ο υποψήφιος Δήμαρχος

κ. Σπυρίδων Σοφράς βρήκε τον δρόμο που οδηγεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας και το επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 17/1/2013.....

Φυσικά θα περίμενε κανείς ότι με την επίσκεψή του θα κατέθετε και την ευαισθησία του σε χορηγίες διαφόρων προϊόντων προκειμένου να ενισχύσει την λειτουργία του Παντοπωλείου.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, ως συνήθως, μας διέψευσε....

Αντ΄αυτού το μόνο που πραγματοποίησε ήταν να υποβάλλει σε εξαντλητικές ερωτήσεις την εθελόντρια που ευρίσκετο στο χώρο, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του παντοπωλείου, κάτι που θα μπορούσε και έπρεπε να είχε κάνει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση κ. Σοφρά πολύ γρήγορα μας αποδείξατε ότι η

“Νέα Πορεία” βαδίζει σταθερά στα αποτυχημένα χνάρια του χθες.....

Για άλλη μια φορά κ. Σοφρά, μας αποδείξατε ότι παραμένετε κατώτερος των προκλήσεων ......

                                                                                   Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας





Σχόλια

  1. Δήμαρχε για την ταμπακιέρα έχεις να μας πεις κάτι; Άσε την μπάλα στο γήπεδο και προχώρα.
    1. Τι έχεις να πεις για το ΣΔΟΕ;
    a. Έκανες μήνυση στη «ΖΟΥΓΚΛΑ» ???
    b. Έκανες μήνυση στο «ΕΘΝΟΣ» ???
    Ή τελικά σου αρκούν οι μηνύσεις για ασήμαντη αφορμή στα εύκολα θύματα
    2. ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ (βασικός σου συνεργάτης μέχρι τα χθες!!!) &
    3. ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ (δυο μηνύσεις μάλιστα) απλά γιατί τόλμησε να δημοσιεύσει ενυπόγραφες απόψεις
    4. ΜΠΟΥΤΣΗ ή παραλίας όπως εσύ τον αποκάλεσες. Δικαιούμαι λοιπόν να σκέφτομαι πως κατέβηκες με παραλίες για να κυβερνήσεις
    5. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, αφού πήρες ότι πήρες από το κορόϊδο της τραβάς και μια μήνυση να χει να πορεύεται
    6. ΝΕΟ ΗΘΟΣ απλά γιατί τόλμησε να δημοσιεύσει ενυπόγραφη άποψη της Δημητριάδου. Καλά να πάθει ο μακάκας ο Ηλίας γιατί σου συμπαραστάθηκε και προεκλογικά. Του το χρώσταγες άφιλε παλιάνθρωπε.
    Ποιος να μου το ‘λεγε δήμαρχε πως θα σε δω να τρέχεις λαχανιασμένος πίσω από τον Σοφρά που έχει τις πολιτικές πρωτοβουλίες, ούτε η λέξη ξευτίλα δεν μπορεί να περιγράψει αυτή την κατάσταση.
    Φτού σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΑΝ ΑΔΑΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΙΣΩ, ΞΩΠΙΣΩ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΔΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΛΚΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΑΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις μια δημοτική αρχή να αυτοκαταστρέφεται. Αιτία αυτής της κατάστασης η ανικανότητα χειρισμών και διαχείρισης διοίκησης και οργάνωσης του δήμου. Ευτελείς και μικροπρεπείς τρόποι της πολιτικής, μάλλον ανυπαρξίας, που χαρακτηρίζονται ως πολιτική της μικροκατινιάς, που κάποιοι την θεωρούν εσφαλμένα ως πολιτική βούληση για αντιμετώπιση προβλημάτων, χωρίς να κατανοούν την έννοια ως προς την εφαρμογή. Αποτύχατε κύριε Δήμαρχε σε όλα τα επίπεδα και το τιμιότερο είναι να παραδεχτείτε την ήττα σας, γιατί τότε μόνο θα μπορέσετε να ανακάμψετε. Καταντάτε καταγέλαστος με αυτά τα δήθεν αποτυχημένα καμώματα που μόνο πολιτική απερισκεψία και ανωριμότητα αποδεικνύουν. Φτάσατε στο σημείο να κάνετε τον κύριο Σοφρά και πάλι Δήμαρχο με το ζόρι, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα έχετε την ευκαιρία να τον ξανακοροιδέψετε. Φοβάμαι! αφού περίτρανα αποδεικνύεται πως έφτασε το τέλος της πολιτικής καριέρας σας, πάρα πολύ σύντομα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΨΙΦΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΟΦΡΑ ΡΕ???ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΡΕ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΡΕ..ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΝ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ.ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ..ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου