Αλληλεγγύη Ανέργων Ι.Κ.Ε.»

Αγαπητέ φίλε,αγαπητή φίλη
Σας στέλνουμε
Συνοπτικό δελτίο τύπου - Ενημέρωση μελών, φίλων και άλλων
και συνημμένα:
Το πλήρες δελτίο τύπου – ενημέρωση για την κίνηση «Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας»,
Αίτηση εγγραφής μέλους και οδηγίες συμπλήρωσής της, και
την περιοδική έκδοση «Φάος» σε αρχείο .pdf, όπου περιέχονται όλα τα παραπάνω και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για τις δραστηριότητές μας.
Και παρακαλούμε
δημοσιεύστε, διαδώστε, κοινοποιήστε το παρόν και σε άλλους.
Συνοπτικό δελτίο τύπου - Ενημέρωση μελών, φίλων και άλλων
Με σύνθημα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ» η κίνηση «Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας»ξεκινάμε την προσπάθεια και τις διεργασίες για την δημιουργία της κοινωνικής εταιρείας - συνεταιρισμού ανέργων που οραματιστήκαμε, της Ιδιόρρυθμης Κοινωνικής Εταιρείας «Αλληλεγγύη Ανέργων Ι.Κ.Ε.»
Η κίνηση «Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας» ιδρύθηκε το 2010, λειτουργεί ως ένωση φυσικών προσώπων και είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε πρόταση και συνεργασία, για οποιοδήποτε θεμιτό λόγο,στόχο και σκοπό, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κίνηση, έχοντας καταθέσει εξ αρχής καθαρή δημόσια κοινωνική επιχειρηματική πρόταση προς ανέργους και άλλους ενδιαφερόμενους για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από την ίδρυση σωματείου και συνεταιρισμού ανέργων, ξεκινά την προσπάθειά για το νέο, το διαφορετικό, το καινοτόμο, για εκείνο που θα μπορούσε με το ελάχιστο να δώσει το καλλίτερο αποτέλεσμα.
Δεν επαιρόμαστε ότι έχουμε ή ότι μπορούμε να βρούμε τη χρυσή λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, ούτε ότι είμαστε οι καλλίτεροι. Και βέβαια υπάρχουν καλλίτεροι, πολύ καλλίτεροι από εμάς, αλλά που είναι αυτοί οι καλλίτεροι, , γιατί σιωπούν, γιατί αδιαφορούν;
Για την ώρα ασχολούμαστε με αυτό το ευαίσθητο πρόβλημα της ανεργίας, σε διαφορετικό επίπεδο από πολλούς άλλους,τολμάμε και προσπαθούμε για την αντιμετώπισή του, χαράζοντας χρυσή τομή ανάμεσα στην ανεργία και την επιχειρηματικότητα, την ατομική εργασία και την συνεταιριστική. Αυτά μπορούμε αυτά κάνουμε, με τα λίγα που μας απέμειναν, με τα λίγα που καταλαβαίνουμε, με τα λίγα που διαθέτουμε. Και ότι άλλο χρειαστούμε θα το διεκδικήσουμε, θα το κερδίσουμε, θα το κατακτήσουμε.
Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Αγωνιζόμαστε χωρίς να μας πτοεί τίποτα και θα πετύχουμε.
Άλλωστε, με ό,τι κάνουμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από την ανεργία μας.
Αλλά θα κερδίσουμε ένα καλλίτερο μέλλον, θα κερδίσουμε το αύριο!
Και προχωράμε μπροστά. Πρωτοπορούμε και ανοίγουμε νέους δρόμους. Χαράζουμε τις αυλακιές της πορείας μας βαθειά στο παρόν για να τις ακολουθούν οι επόμενοι. Προχωράμε αργά και με σταθερά βήματα προς το μέλλον. Αναζητούμε, ανακαλύπτουμε, και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε από το τίποτα το νέο, κάτι που δεν προϋπήρξε και δεν υπάρχει, το για πολλούς ανέφικτο, και το πετυχαίνουμε. Για εμάς δεν υπάρχει το δεν γίνεται και το δεν μπορώ. Για εμάς τα πάντα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση και βούληση.
Άνεργη – άνεργε, φίλη και φίλε
δήλωσε συμμετοχή και γίνε μέλος της και συμμέτοχος στην υπό ίδρυση Ιδιόρρυθμη Κοινωνική Εταιρεία «Αλληλεγγύη Ανέργων Ι.Κ.Ε.».
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από αυτόν του αγώνα.
Μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα από το ιστολόγιο http://anonymoi-anergoi.blogspot.com,ή να ενημερώνονται και να ζητούν πληροφορίες και διευκρινήσεις για οποιοδήποτε θέμα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ..
Τηλέφωνα 210 46 53 504, Γουατσάπ 69 78 157 451, Βόνταφων: 69 40 764 784, Γουίντ: 69 37 948
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ
Το παρόν μήνυμα είναι προσωπικό προς τον αναφερόμενο παραλήπτη ή τους παραλήπτες, και δεν περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες ή ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Πληροί δε και τις προϋποθέσεις του άρθρου14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής, καθώς περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και την δυνατότητα διαγραφής από τον κατάλογο παραληπτών.
Στο εξής, και με κάθε ευκαιρία,όταν υπάρχει διαθέσιμο παρόμοιο ή άλλο ενδιαφέρον αλλά όχι ενοχλητικό υλικό, θα σας στέλνεται. Αν σας ενδιαφέρει, δημιουργήστε έναν φάκελο στο υπολογιστή σας και υποθηκεύστε το.
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα παρακαλούμε ζητήστε να σας διαγράψουμε από τον κατάλογο παραληπτών. Στείλτε ημέηλ - απάντηση με θέμα ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

Σχόλια