Με απόφαση Δένδια δεν απελαύνεται ο Αιγύπτιος που κακοποιήθηκε από τον εργοδότη του

 

Μετά από πρόταση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε για ανθρωπιστικούς λόγους, να μην κινηθεί καμία διαδικασία απέλασης σε βάρος του υπηκόου Αιγύπτου, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα κακοποίησης και βασανισμού στην Σαλαμίνα.

Στις αρχές Νοεμβρίο, ο Αιγύπτιος, ο οποίος εργαζόταν σε φούρνο 59χρονου στη Σαλαμίνα, είχε βρεθεί από περαστικούς δεμένος με αλυσίδα σε δέντρο και ξυλοκοπημένος.

O ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία ως δράστη τον εργοδότη του και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιός του αρτοποιού.

Ο φούρναρης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε πιάσει τον υπάλληλό του να κλέβει από το ταμείο το ποσό των 12.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους.

Σχόλια

  1. Εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο μηχανισμό σε αυτοκίνητο έξω από την οικία συνδημότη μας, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2012, στο νησί μας.

    Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της Σαλαμίνας περιστατικό έχει συγκλονίσει την μικρή κοινωνία, αφού έγινε στο κέντρο του νησιού και σε απόσταση μικρότερη των 250 μέτρων από το Α. Τ. Σαλαμίνας.

    Από τις διαδοχικές ισχυρές εκρήξεις αναστατώθηκε η γειτονιά και οι γύρω από αυτήν περιοχές. Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο όχημα ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

    Διερεύνηση για τα κίνητρα της επίθεσης στον συνδημότη που έχει να επιδείξει πλούσια δράση και ευαισθησία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και στην εφαρμογή της νομοθεσίας για το περιβάλλον, διενεργεί η Αστυνομία.

    Πηγή Ανατροπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδαν οι ανθέλληνες τη γενιά τους κι αναθάρεψε η καρδιά τους;


    Εάν η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ταχθεί στο μέλλον κατά των διεθνιστικών ανθελληνικών κομμάτων, τότε το σημερινό σύστημα θα κλονισθεί και θα χάσει την εξουσία. Γι' αυτό η παράνομη - ανεμπόδιστη εισδοχή και παραμονή αλλοδαπών στην Ελληνική επικράτεια εξυπηρετεί στην αλλοίωση του Ελληνικού στοιχείου του εκλογικού σώματος, διότι σε βάθος χρόνου όσοι αλλοδαποί θεωρηθούν "έλληνες" θα αποκτήσουν το δικαίωμα ψήφου.
    Με αυτό τον τρόπο τα διεθνιστικά ανθελληνικά κόμματα θα μπορούν να διατηρούν το αναγκαίο εκλογικό σώμα που θα τους δίνει την δυνατότητα άσκησης της πολυπόθητης εξουσίας επί των Ελλήνων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΝΕ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΗ ΜΕΤΙΝ ΕΒΛΟΓΙΑ ΤΙ ΔΙΚΙΑΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΙΝ ΕΛΑΔΑ; ΝΑΜΟΥ ΖΙΣΗΣ ΑΦΤΟ ΠΑΝΑΠΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΤΕ ΚΙΕΝΑ ΜΕΤΑΛΙΟ ΠΟΥ ΙΡΘΕ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΕΑ ΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΕ ΓΡΑΦΙΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου