ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Με την ευκαιρία, να ευχηθούμε και σε σας,τους
 
διαχειριστές των blogs, που σταθήκατε όλο αυτό τον
 
χρόνο που πέρασε πρωτοπόροι στην ενημέρωση, τα
 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κι ότι επιθυμείτε για τον
 
νέο χρόνο 2013 να το πραγματώσετε.

 
Σας ενημερώνουμε δε, πως στο πρώτο 15θήμερο του
 
Ιανουαρίου θα ακολουθήσει και η συνέντευξη τύπου
 
του υποψήφιου δημάρχου κ Σπύρου Σοφρά για την
 
οποία και θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
Με τις καλύτερες ευχές μας.

 
Το γραφείο ενημέρωσης του συνδυασμού “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”

 

Σχόλια

  1. Σπύρο χρόνια πολλά και σε σένα.
    Όλα τα άλλα χέστα και άστα.
    Αφού δεν το χεις όσο και και να το τραβά δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΞΙΟΑΓΑΠΗΤΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ "ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ". ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΘΑ ΕΙΣΠΑΞΟΥΝ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΑΞΙΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΕ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά Σπύρο, ας τους ηττημένους να μιλούν, έχουν ένα δικαίωμα παραπάνω να μιλούν για να ξεχνούν. Ας τους ηττημένους στην κατηφόρα της μικροκατινιάς και της πολιτικής κατάντιας, του ξεπεσμού και της πολιτικής ανηθικότητας που μόνο ανίκανους και ευτελείς τους καταντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,,,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ..Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΟΤΙ Ο ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΡΥΦΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ, ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΨΗΦΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΩΝΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΑΚΡΗ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΈΧΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ. ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ, ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΦΡΑΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου