“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”, Σπύρος Σοφράς

Σαλαμίνα16 Δεκεμβρίου 2012
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 
Σήμερα Κυριακή 16Δεκεμβρίου στις 11 το πρωΐ, ο νέος ανεξάρτητος συνδυασμός “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” του υποψηφίου δημάρχου κ Σπύρου ΣΟΦΡΑ, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την πρώτη του ενημερωτική, προεκλογική συγκέντρωση, στο “εργατοϋπαλληλικό κέντρο” της Σαλαμίνας όπου ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από παλιούς και νέους φίλους, του ανεξάρτητου συνδυασμού “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες του Σαλαμινιώτικου λαού για ένα ελπιδοφόρο αύριο όπου όλοι μαζί, αδελφωμένοι θα αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο έξω και πέρα από κόμματα και χρώματα με ανιδιοτέλεια για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.
Αποσπάσματα της ομιλίας του κ Σπύρου Σοφρά ΕΔΩ
Ολόκληρη την ομιλία του κ Σπύρου Σοφρά μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ
Θα ακολουθήσει δε μετά τα Θεοφάνεια, συνέντευξη τύπου για όλα τα τοπικά μέσα για την οποία και θα ενημερωθείτε όλοι εγκαίρως.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία
Με εκτίμηση
το γραφείου τύπου κι ενημέρωσης
του συνδυασμού “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”

Σχόλια

  1. ΠΙΠΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΩΘΕΙ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΦΡΑ ΕΝΤΙΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΕΚΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΜΕΡΙΚΟΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΦΡΑ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου