Σηκώνει τη “σημαία” ο Μάριος Τραυλός

Μάριος Τραυλός 01'' ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ''

Την πρόθεση του, να ηγηθεί ενός ενωτικού σχήματος που θα διεκδικήσει δυναμικά την Δημαρχία της Σαλαμίνας, στις επόμενες εκλογές, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 13/12, ο τέως Δήμαρχος Αμπελακίων κ. Μάριος Τραυλός, σε μικρό κύκλο φίλων και συνεργατών της υπό σύσταση νέας δημοτικής παράταξης, στο καφέ “Deals” της λεωφόρου Φανερωμένης.

Όπως είπε ο ίδιος, στόχος του ενωτικού σχήματος, αν εκλεγεί, θα είναι η κοινωνική διάσταση του Δήμου, ώστε να καταστεί αρωγός στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία της Σαλαμίνας. Σαν παράδειγμα της κοινωνικής διάστασης του Δήμου, ο κ. Τραυλός ανέφερε την υδροδότηση του Δήμου Αμπελακίων, όπου οι δημότες επιβαρύνθηκαν μόνο με το κόστος των υλικών για την σύνδεση και όχι τις δυσβάσταχτες -εν μέσω κρίσης- τιμές που ζητούν συνήθως οι εργολάβοι.
Στο νέο δημοτικό σχήμα, μετέχουν ήδη ο πρώην Δήμαρχος κ. Σαλαμίνας Θανάσης Μακρής και ο νυν Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου κ. Γιάννης Μπούτσης.
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας, των στελεχών που θα συμμετέχουν στον συνδυασμό και η λειτουργία γραφείων της παράταξης αναμένονται στις αρχές του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Σχόλια

  1. Μάριε μένω κατάπληκτος με αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες .Εσύ ένας έμπειρος και έξυπνος πολιτικός δεν κατάφερες στο ξεκίνημα σου να κάνεις μια συγκέντρωση αντάξια της πολιτική σου πορείας ; Όλα όλα είκοσι άτομα , πολιτικά αποτυχημένα ,γερασμένα ,χωρίς καμία φρεσκάδα με αμήχανα χαμόγελα παίζοντας το ρόλο του κομπάρσου προσπαθούν μπροστά στον φωτογραφικό φακό να περάσουν το μήνυμα της ανανέωσης . Κρίμα για σένα και γι’ αυτούς και για την προσπάθεια του εγχειρήματος που απέτυχε .Καλή νύχτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάριος δεν είναι βλάκας είναι έμπειρος πολιτικός . Γιατί στην πρώτη του συγκέντρωση στο κέντρο της Σαλαμίνας είχε παταγώδη αποτυχία; Δεν ήξερε η δεν μπόρεσε. Μάλλον το δεύτερο είναι το ποιο λογικό ,απέτυχε . Δεν μπόρεσε παρά της προσπάθειες του αρκετό καιρό τώρα να πραγματοποιήσει μια καλή πολιτική συγκέντρωση .Μάριε δεν μπορείς ο λαός του νησιού όπως και εσύ το διαπίστωσες δεν σε χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι ψευτόμαγκες θα βγούν με λαμπ-τοπ και κομπιούτερς απο κρυφοσύμβουλους παρμένα.θα βγούν με τους χθεσινούς εχθρούς τους που αποτελούσαν την αιτία του ξεπεσμού του τόπου αντάμα και κολλητά. θα βγουν να αντιμετωπίσουν σημά τις αμαρτίες που έκαναν στο παρελθόν να τις κουκουλούσουν. θα βγουν με σημαία τις λίστες λαγκάρντ, με τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα πολλά σπίτια που αποτελούν τη σημαία των μιζεδόρων της μασαχουσέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράταττα δεν τραβάς το καταλαβαίνεις και μόνο σου οι εποχές αλλάξουν έχουμε καινούργια φρούτα τα παλιά σάπισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ReGiLOJvZyU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου