ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



13 Νοεμβρίου 2012



Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα του Δήμου κα Καραγιάννη Αντωνίου Ευαγγελή, τους Βουλευτές από την πολιτική παράταξη «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κ. Κουράκο Γιάννη, από το ΚΚΕ κα Διαμάντω Μανωλάκου και επιτροπή εργαζομένων στο δήμο ορισμένου χρόνου πεντάμηνης διάρκειας όπως επίσης και το Προεδρείο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, επεδίωξε και συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.



Ο κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε για άμεση λύση του θέματος με την επίσπευση εκταμίευσης και ενημέρωσε ότι, οι κωδικοί των τραπεζικών λογαριασμών των εργαζομένων θα πιστωθούν με το ποσό των δεδουλευμένων αμοιβών , το συντομότερο δυνατόν .



Σε δηλώσεις, μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ανέφερε ότι στόχος της επαφής του με τον Υφυπουργό Εργασίας ήταν να δοθεί λύση και να αποφασισθεί άμεσα η πληρωμή των καθυστερημένων οφειλών που αφορούν μισθούς δηλώνοντας συγχρόνως, απερίφραστα την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους οικονομικά ταλαιπωρημένους συμβασιούχους της πεντάμηνης συμβάσεως προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ).

Ευχαρίστησε επίσης τόσο τον κ. Υφυπουργό όσο και των παρισταμένων Βουλευτών.





Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου