Συνελήφθη φούρναρης που χτύπησε κι έδεσε τον Αιγύπτιο υπάλληλο του.

Φωτογραφία για Σαλαμίνα-Συνελήφθη  φούρναρης που χτύπησε κι έδεσε τον Αιγύπτιο υπάλληλο του.Ένα περίεργο περιστατικό άγριας βίας σε βάρος μετανάστη έγινε το πρωί στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άνδρας βρέθηκε από περαστικούς σε άθλια κατάσταση, πρησμένος από το ξύλο στις 10:00 το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Αμπελάκια Σαλαμίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον χτυπημένο άντρα ωστόσο αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι όταν βρέθηκε ήταν δεμένος με αλυσίδα από το λαιμό. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες κατοίκων χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα για του κόψουν την αλυσίδα. Ο αλλοδαπός άνδρας είναι αιγυπτιακής καταγωγής, μεταφέρηκε στο νοσοκομείο ΘΡΙΑΣΙΟ και φαίνεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως τον χτύπησε το αφεντικό του. Το απόγευμα συνελήφθη ο εργοδότης του μετανάστη ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φούρνου. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τον εργαζόμενό του γιατί τον έπιασε να κλέβει την επειχείρησή του.

Σχόλια

  1. Τα καρακόλια της χρυσής αυγής αυτά μόνο ξέρουν να κάνουν . Ούξου μονόσκυλα ,θρασύδειλα ανθρωπάκια ,κουρεμένα τραγιά, υπάνθρωποι ,χαφιέδες του συστήματος ,ρουφιάνοι των μπάτσων, ξευτίλες άντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τέρας που διέπραξε αυτή την πράξη δεν ήταν μόνος η κοινωνία επί πολλά χρόνια ήταν δίπλα του .Τον θαύμαζε για τον τρόπο ζωής του .Ήταν τσαμπουκάς ,χαρτοπαίκτης ,ζαροπαίκτης μπουρδελόβιος κ.λ.π . Εκλέγετε εκ των πρώτων δημοτικών συμβούλων στο Αμπελάκι και φυσικά καταλαμβάνει την θέση του αντιδημάρχου .Αυτή η κοινωνία σήμερα λογικό είναι να προβληματίζετε και να διαμαρτύρεται , αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από την ένοχη της που έθρεψε ,μεγάλωσε και δημιούργησε ένα έκτρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου