ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής μετά από πρόσκληση, παραχώρησε εκτενή συνέντευξη σε Γερμανικό Ραδιοφωνικό σταθμό (Gr4u) στις 21-11-2012.

Στην διάρκεια της μιας ώρας συνέντευξης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί μας ήτοι, ιστορικά, πολιτιστικά, κοινωνικά, οικονομικά.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και μέσω INTERNET www.hellenictime.de (προβάλλοντας συγχρόνως φωτογραφίες του νησιού) .



Επίσης στην ηλεκτρονική εφημερίδα παραχωρήθηκε συνέντευξη από τον κ. Γιάννη Τσαβαρή, προβάλλοντας την Ιστορική επέτειο « ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2012» Alfa Greek Australian Magazine.



Απ όλα τα ανωτέρω αποδεικνύεται ότι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής αναδεικνύει την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού με κάθε τρόπο.







Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας.

Σχόλια

  1. Τσαβαρή σε παω γιατί προβάλεις το νησί μας με κάθε τρόπο, Μπράβο σου αυτό που δεν έκαναν οι ντόποι το κάνεις εσύ ο "ξένος" όπως θέλουν να σε λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΠΙΠΕΣ, ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ; ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτι κομπιούτερ των 60ευρώ πολιούνται για χρυσάφι, λένε οι κακές γλώσσες. ορκίζομαι ότι αυτούς που τα πουλάνε δεν τους γνώριζα, ούτε τούς γνωρίζω, έλεγε το λεβεντόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά κάνει και διαφημίζει τον νησί μας και εκτός συνόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου