Λαϊκή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαλαμίνα

salaminasyriza2-2siriza_0m2Ανοικτή λαϊκή συνέλευση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, το βράδυ του Σαββάτου 13/10, στο Κέντρο Νεότητας στη Σαλαμίνα.
siriza_01siriza_03Η εκδήλωση, που ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, ασχολήθηκε με τα εξής θεμελιώδη ζητήματα:
α. Εκτίμηση των πολιτικών εξελίξεων, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ανάλυση των πολιτικών προοπτικών του κινήματος.
β. Οργανωτικά ζητήματα που προέκυψαν από τη διεύρυνση της εκλογικής απήχησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
γ. Συντονισμός και ανάδειξη των δράσεων του κινήματος σε τοπικό επίπεδο, μέσα από τα δίκτυα αλληλεγγύης που κεντρικά προγραμματίζεται να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν σε όλες τις τοπικές κοινωνίες.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού και του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε δια μακρών πάνω στα θέματα αυτά. Η συμμετοχή των παρευρισκομένων ήταν πλατιά και η συζήτηση εξαιρετικά παραγωγική.
Παρατηρητές, ωστόσο, σημειώνουν το γεγονός ότι η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μικρή, ειδικά για πολιτικό σχηματισμό ο οποίος στις τελευταίες εκλογές συγκέντρωσε το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό στο νησί (28,72%) …
 
“Γνώμη της Σαλαμίνας”,

Σχόλια

  1. Πρέπει να δημιουργηθεί κίνημα που θα αντιμετωπίσει τα φασιστοειδή αποβράσματα της χρυσής αυγής .Είναι λυπηρό στο προοδευτικό νησί μας να κυκλοφορούν νεαροί με μαύρα μπλουζάκια .Κάτι πρέπει να γίνει .Πάρτε μια πρωτοβουλία και ο προοδευτικός κόσμος θα σας εξακολουθήσει στην προσπάθεια αυτή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξω από το νησί οι γερμανοτσολιάδες οι ταγματασφαλίτες οι κουκουλοφόροι της νεογερμανικής κατοχής .Φωτιά και τσεκούρι στους νεοπροσκυνημένους προδότες .Στα φασιστόμουτρα του συστήματος και της αστυνομίας κανένα έλεος, όλοι μαζί να βγούμε έξω από τα σπίτια μας και να τους στείλουμε στον διάβολο δεν αξίζει το νησί μας να γίνει κάστρο των βρικολάκων της χρήσης αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η "Χρυσή Αυγή" ανακοίνωσε τη λειτουργία παραμάγαζού της για την εξεύρεση εργασίας σε άνεργους. Ταυτόχρονα, καλεί και τους εργοδότες να απευθύνονται σ' αυτήν για προσωπικό. Η "Χρυσή Αυγή" είναι ορκισμένος εχθρός της Εργατικής Τάξης, της οποίας την ύπαρξη και το ρόλο στην κοινωνία δεν αναγνωρίζει. Τρέχουν τα σάλια τους να γίνουν το δεξί χέρι των μεγαλοεργοδοτών που θέλουν τσάμπα εργάτες να δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ, χωρίς δικαιώματα και χωρίς αντιδράσεις. Αυτό το ρόλο έρχεται να παίξει. Του ντόμπερμαν. Ας τα αφήσουν λοιπόν τα σαλιαρίσματα για δήθεν κοινωφελές έργο και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To νησί αυτό ΠΟΤΕ δεν ανήκε στον προοδευτικό χώρο πάντα ανήκε στις πατριωτικές δυνάμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη μούγκα έχει πέσει στα blogs.
    Αναμένεται ανακοίνωση-δελτίο τύπου από τη κ. Ρούλα Νάννου Οικονομολόγο εξειδικευμένη σε θέματα δημόσιας διοίκησης, ειδική Νταμαρολόγο και προσφάτως φυσικοΑΕΡΙΟΛΟΓΟ.
    Αυτή τη στιγμή συσκέπτεται μετά του Δράκουλα των Σεληνίων, του συζύγου Μηνά (κατά πληροφορίες αμφότεροι στη λίστα Λαγκάρντ), του ειδικού συνεργάτη Νικολάκη, του Θανασάκη βεβαίως... βεβαίως... (άγνωστο αν είναι επί άμβωνος) και του νεοεμφανιζόμενου μεγαλομιντιάρχη Μάκη του κομμωτή
    (Λάμπρο σε έφαγε λάχανο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου