ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Με αφορμή σημερινή ανάρτηση στο ιστολόγιο www.zougla.gr

η οποία με εμπλέκει σε «λίστα» πολιτικών καθώς και άλλων αιρετών πρόσωπων (δημάρχων, νομαρχών διοικητών οργανισμών κ.λπ.) για τα οποία διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες Οικονομικές Υπηρεσίες επιθυμώ να θέσω υπ’ όψιν σας τα εξής:
Ευθύς ως έλαβα γνώση του σχετικού δημοσιεύματος έδωσα εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να αποστείλουν άμεσα την Δευτέρα 8/10/2012 εξώδικη δήλωση-πρόσκληση και γνωστοποίηση στο Σ.Δ.Ο.Ε καθώς και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ως και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΣΔΟΕ οι οποίες σύμφωνα με το δημοσίευμα διενεργούν τους σχετικούς ελέγχους .
Με το ως άνω εξώδικο τους καλώ να μου επιβεβαιώσουν την γνησιότητα της συγκεκριμένης λίστας καθώς και αν συμπεριλαμβάνεται εις αυτήν το όνομα μου.
Παράλληλα τους γνωρίζω ότι σε περίπτωση γνησιότητας της «λίστας» και τυχόν υπάρξεως εις βάρος μου καταγγελιών παρέχω εις τις ως άνω υπηρεσίες κάθε εντολή και πληρεξουσιότητα να προβούν άμεσα σε δημοσιοποίηση κάθε εις βάρος μου καταγγελίας και στοιχείου άλλως ζήτω να μου χορηγήσουν αντίγραφα προκειμένου να το πράξω εγώ.
Με ίδιο εξώδικο παρέχω προκαταβολικά εις το Σ.Δ.Ο.Ε και τις Υπηρεσίες του οποιαδήποτε πληρεξουσιότητα απαιτείται για την πλήρη και ολοσχερή διερεύνηση της υποθέσεως ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ την άμεση περαίωση αυτής .
Τέλος θέλω να ενημερώσω τους καραδοκούντες «πολιτικούς μου φίλους» ότι για μία ακόμη φορά και μάλιστα άμεσα θα διαψευσθούν αφού ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

                                                           
Σαλαμίνα 5/10/2012

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

Σχόλια

  1. Ο ανεκδιήγητος κύριος Δήμαρχος Σαλαμίνας έχει πρόβλημα, εξέδωσε μιαν ανακοίνωση με τη σφραγίδα του δήμου με έξοδα προφανώς του δήμου, ρύπανε το περιβάλλον σε όλη τη Σαλαμίνα για να μας γνωρίσει τι έχει δρομολογήσει για να ξεπεράσει το πιθανό πρόβλημά του.
    Ο καθαρός ουρανός που δεν φοβάται αστραπές έχει δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του σε ανύποπτο χρόνο και εκτός της υποχρέωσης που έχει και δεν το έχει πράξει.
    Ανοήτως ενεργών προειδοποιεί μέσω της ανακοίνωσης τους «πολιτικούς του φίλους» για πιθανό ολίσθημά τους, πράγμα που πιθανόν να μην έκαναν, αυτό περισσότερο περνάει ως απειλή παρά ως προστασία.
    Τέλος η αστραπιαία αντίδρασή του στο προσωπικό του θέμα, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση, με τις ενέργειες που είχε δρομολογήσει και δεν ενημερώθηκε για το σοβαρό θέμα της Τούρλα, και δεν παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο να προστατεύσει τα συμφέροντα του τόπου.
    Ανοήτως ενεργών επιρρίπτει την ευθύνη της απουσία του σε αμέλεια Περιφερειακού Συμβούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.zougla.gr στο σημείο που είναι το χρονολόγιο εκεί θα καταλάβεις ότι δεν φοβάτε. ρίξε μια ματιά και θα καταλαβεις ότι δεν είναι κότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. www.zougla.gr εκεί έχει δήλωση δεν τον κόβω να φοβάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑ@@Σ ΞΕΚΗΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΣΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Δήμαρχε μας και καμάρι μας.
    Πάλι "δόξασες" το νησί μας,μπαίνοντας "επάξια" στη λίστα των 45 "επιφανών"Ελλήνων. Το έκανες για άλλη μια φορά διάσημο στο Πανελλήνιο. (Στη ναυμαχία της Σαλαμίνας ήταν μόνο 23 πόλεις).
    Τον ξεπέρασες τον Θεμιστοκλή μεγάλε!!!
    'Αντε και .............'Ακης.
    Τα ίδια με σένα έλεγε και αυτός.Θα κάνει μηνύσεις,εξώδικα θα τους ...
    Ποιόν θα πρωτοκυνηγήσεις?
    Το ΣΔΟΕ που σε έχει στην λίστα?
    Αστα αυτά τα ερωτήματα,τα εξώδικα,τις απειλές.Τα ίδια έκαναν την προηγούμενη βδομάδα οι υπόλοιποι της λίστας και τα απάντησε ο Μάκης με την δημοσίευσή της.΄
    Το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που σου απέρριψε την "μπάζα"της Τούρλας?
    Το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ που σου έκοψε τα 7,5 εκατομμύρια που πήγες να "διπλοπληρώσεις" στους εργολάβους?
    Τις υπηρεσίες που θα σου απορρίψουν την "φωτογραφική"Δημοπρασία για την αποχέτευση των Αμπελακίων με τα "αστεία"Ηλεκτρονικά Πτυχία που βάζεις για τους "κολλητούς" ?
    Θα τους "σκίσεις"όλους?
    Σιγά μην σκίσεις κανένα "καλτσόν"!!!

    1. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.

    2. ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΗΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΗΡΩΩΝ.ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΑΛΛΟ!

    3. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

    6/10/12 13:01

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΗΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΙΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχει και φωτογραφίες με αυτούς που χρωστάν αλλά ο Τσαβαρής δεν είναι μέσα ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΩΣ ΑΤΙΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ
    Σ Τ Α Μ Π Α Μ Α Γ Κ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσπαθείτε μέσα από μια λίστα αμφιβόλου εγκυρότητας να κάνετε αντιπολίτευση στον Τσαβαρη. Δεν καταλαβαίνετε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα διαψεύσατε και έτσι θα ακυρωθεί στην κοινωνία η σοβαρότητα σας. Τόσο χαλβάδες ήσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε φίλε τώρα το κατάλαβες ότι είναι χαλβάδες ; Δυο χρόνια ο Τσαβαρής δεν έχει ουσιαστικό αντίπαλο δεν το βλέπεις .Άρα οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να τον αντιμετωπίσουν και να διοικήσουν τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή την στιγμή μέλη της χρήσης αυγής έχουν κλήση την Λεωφόρο Φανερωμένης για να εγκαινιάσουν τα γραφεία τους .Φορούν παντελόνια πεζοναυτών και κρατούν ελληνικές σημαίες. Αρρωστημένα μυαλά που πιστεύουν στην στρατικοποίηση της κοινωνίας ,άνθρωποι της νύχτας με γυμνασμένα σώματα που έχουν σαν στόχο την βία και ο Παπαδημητρίου που ο παππούς του δεν μίλαγε ελληνικά αλλά αρβανίτικα , μιλάει για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής. Ρε ουξ από το νησί μας καραγκιόζηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΙΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΣΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ. Ε! ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου