Στην Εισαγγελία η υπόθεση συμπλοκής Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών

Στα χέρια της Εισαγγελέως Βόλου βρίσκεται πλέον η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας σχετικά με την συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών.


Η Αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές, ενώ μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος φέρεται να επέδειξε το όπλο του. Τελικά, οι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ωστόσο διέταξε προανάκριση για την υπόθεση.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή έχει διαψεύσει την προσαγωγή μελών της, αντιτείνοντας πως αυτά μετέβησαν οικειοθελώς στην αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να καταθέσουν. Σε διάψευση των δημοσιευμάτων έχει προχωρήσει προσωπικά και ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Σχόλια

  1. Την Κυριακή εξήντα μοτοσικλετιστές έκαναν παρέλαση στη Σαλαμίνα .αποθέωναν τον Μαριδάκη για τα Σαλαμίνια .Τελικά το αποτέλεσμα των εκδηλώσεων είναι το νησί μας να γίνει ιδεολογικό και πολίτικο αποκούμπι της χρυσής αυγής ;Εάν ναι να μας λυπούν κύριε Δήμαρχε αυτού του είδους εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ,ΚΟΠΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΑΣ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΕΙ ΜΟΡΗ ΥΑΙΝΕΣ?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΡΥΦΤΗΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ,ΚΟΠΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΑΣ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΕΙ ΜΟΡΗ ΥΑΙΝΕΣ?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΡΥΦΤΗΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου