Ο ΟΛΠ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ



" ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"

Φίλοι μου,

Αν αυτή ειναι η πραγματική και τελική (μη αναστρέψιμη), πράξη του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς), ο οποίος είχε δικαιοδοσία πάνω από την Ιστορικη περιοχή της Ναυμαχίας στην Σαλαμίνα, και αν συνεπάγεται επίσης την κατάργηση των σημερινών παλιών διαλυτήριων πλοίων και Ναυπηγείων δίπλα στους ιερούς τάφους των Σαλαμονομάχων , τότε είναι μια μέρα γιορτής από όλους όσοι αγωνίστηκαν για χρόνια τώρα για την επίτευξη αυτού του στόχου - και ιδιαίτερα για τους πρωταγωνιστές αυτής της μακροχρόνιας προσπάθειας - αλλά πάνω απ 'όλα, είναι μια ημέρα γιορτής του αδάμαστου πνεύματος που έδωσε στην Ελλάδα και στον Κόσμο η εκπληκτική νίκη της Σαλαμίνας η οποία διατήρησε τον Κλασικό Πολιτισμό και, κατά συνέπεια, τον Δυτικό Πολιτισμό!

Με τον καιρό, αυτή η πράξη, θα αφαιρέσει την επαίσχυντη συννεφιά της παραμέλησης και κακοποίησης που κρεμόταν για χρόνια πάνω από τον πιο ιερό τόπο της παγκόσμιας ιστορίας! Η δυναμική του Μνημείου αυτού αποτελεί παγκόσμιας κλάσης για τους λάτρεις της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας ωστόσο χρειάζονται  να γινουν πολλά ακομα και πολύ σκληρή δουλειά !

Ας ελπίσουμε όλα αυτά να είναι η "τελική αρχή" για τη μεγάλη επέτειο των 2.500 χρόνων απο το 480 π.Χ. της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, που θα εορταστει πολυ σύντομα!

 Dr. Ernest A Kollitides
New York, NY
Επιστημικός συνεργάτης Συλλόγου "ΑΙΑΝΤΙΣ"

Σχόλια

  1. Τι έγινε κύριοι, και τον Κολλιτήδη κάνατε κολλητάρι και τον επιστρατεύσατε για να χρυσώσετε το χάπι;
    Ο άνθρωπος όμως, από ότι φαίνεται είναι σοβαρός και κρατάει πισινή γιατί γνωρίζει πολύ καλά από κωλοτούμπες. Γιαυτό λέει συνεχώς αν ..., αν ...., αν .....
    γιατί ακριβώς ξέρει ότι όλα είναι μπούρδες. Έρχεται ο ΟΛΠ και τάζει τώρα για να μην ξεσηκωθούμε για το νταμάρι, όπως έταζε ο Τσαβαρής ΟΥΤΕ ΧΑΛΙΚΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΝΗΣΙ για να πάρει τη δημαρχία. Όση λοιπόν αξιοπιστία διαθέτει ο δήμαρχος, άλλη τόση να περιμένετε από τον ΟΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, και ο Δήμος Σαλαμίνας τί
    παραχωρεί στον Ο.Λ.Π;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΓΚΟ, NO KATAΛΑΒΑΙΝΩ
    Dr. Ernest Kollitidos.
    Αρκεί όμως, που καταλαβαίνει η οικο-
    γένεια Μαριδάκη,ο Δήμαρχος και κάποιοι άλλοι ημιμαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΨΕΥΤΑΛΗΘΕΙΑΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΑΣΦΑΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κούλουρη ένα λέει! χειρότερος δεν πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΜΙΚΡΟΚΑΤΙΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που υπάρχουνε και μερικά παληκάρια μέσα στον συνδυασμό του Τσαβαρή, σαν τον Πρόεδρο και τον Σύμβουλο της Δημ.Κοινότητας Αιαντείου Γιάννη Μπούτση και κύριο Μητρόπουλο πουθ τα ΄παν έξω από τα δόντια σήμερα και ανεξαρτητοποιηθήκανε, φύγανε από τον συνδυασμό του Τσαβαρή.
    Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου