Φασιστική πρόκληση στον αέρα

thumb
Θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς έχει προκαλέσει η διπλή νεοναζιστική επίθεση του εκπροσώπου Τύπου και εκ νέου υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Ο Η. Κασιδιάρης, εναντίον του οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, έριξε ένα ποτήρι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου και στη συνέχεια χαστούκισε επανειλημμένα, την εκπρόσωπο του ΚΚΕ στην εκπομπή, Λιάνα Κανέλλη.
Μήνυση εις βάρος του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε η Ρένα Δούρου. Στη μήνυση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση με ποτήρι με νερό κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

Ο κ. Κασιδιάρης δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία, καθώς δεν είναι βουλευτής αλλά απλώς υποψήφιος.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη εκκρεμεί δίκη σε βάρος του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία στην επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.
Χθές, 6 Ιουνίου, η δίκη του πήρε αναβολή για τις 11 του μηνός.




Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Δελλατόλας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον RealFm ο κ. Κασιδιάρης χτύπησε επίσης τον Γιώργο Παπαδάκη και τους κάμεραμαν και αφού απείλησε ότι θα επιστρέψει με 100 άτομα, αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό σπάζοντας την πόρτα.
«Η συζήτηση πήγαινε καλά, εγώ δεν μετείχα στη συζήτηση έχω μία απέχθεια, δεν μίλησα καθόλου, η κ. Δούρου του είπε ότι έχετε μία εκκρεμοδικία, την είπε νούμερο της πέταξε το ποτήρι με το νερό, η Λιάνα του φώναξε "τι κάνεις ρε" και σηκώθηκε βρίζοντάς την και της έριξε γροθιά, χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη και τους κάμεραμαν, έσπασε την πόρτα και με τη βοήθεια δύο συναδέλφων του έφυγε απειλώντας ότι θα επιστρέψει με 100 άτομα» είπε συγκεκριμένα ο Αντώνης Δελλατόλας στο ραδιόφωνο του Real.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη, έμπρακτη εξύβριση και η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψή του.
Μετά το τέλος της εκπομπής του κ. Παπαδάκη η Λιάνα Κανέλλη τόνισε: «Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν δέχομαι τον όρο θύμα. Θύματα είναι αυτοί που τους ψηφίσανε. Αυτοί είναι τα πραγματικά θύματα γιατί δεν θεωρώ ότι αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, πάρα πολλοί τουλάχιστον από αυτούς, φαντάστηκαν ποτέ τη ψηφίζανε».

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη από τον Περισσό, δεν θα υποβάλλει μήνυση κατά του Ηλία Κασιδιάρη. «Σπέκουλα από το ΚΚΕ και από εμένα και μετατροπή του ζητήματος σε προσωπικό δεν πρόκειται να γίνει», είπε χαρακτηριστικά
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής
Η Χρυσή Αυγή αντιστρέφει τα γεγονότα, αποσιωπά την επίθεση κατά της Ρ. Δούρου και υποστηρίζει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δέχθηκε επίθεση από την Λιάνα Κανέλλη, σημειώνει μάλιστα πως "η απάντηση θα δοθεί από τον ελληνικό λαό στις εκλογές".
(Όλη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στο τέλος του άρθρου).
Έντονες αντιδράσεις από την Προεδρία της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση και τα κόμματα
«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της κας Λιάνας Κανέλλη και της κας Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού. Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας.
Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να καταδικάσει την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγήςενάντια στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.
Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε και με τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, στον οποίο τόνισε ότι ο προεκλογικός αγώνας πρέπει να διεξαχθεί στο αυστηρό πλαίσιο της νομιμότητας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας καταδίκασε την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου αναφέροντας ότι «η επίθεση αυτή είναι επίθεση εναντίον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Αποτελεί κεκτημένο του πολιτικού μας πολιτισμού, η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνεται σε κλίμα δημοκρατικού διαλόγου. Αλλοίμονο αν οι πολιτικές διαφορές λύνονταν με τη βία. Το ελάχιστο που περιμένει κάθε δημοκρατικός πολίτης, από το κόμμα του κ. Κασιδιάρη, τη Χρυσή Αυγή, είναι η απερίφραστη καταδίκη αυτής της ενέργειας».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για «σύγχρονους ναζί» και ότι το περιστατικό αυτό αποκαλύπτει «το άθλιο και πραγματικό πρόσωπο αυτής της οργάνωσης». Παράλληλα πρόσθεσε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα παραβρεθούμε ποτέ ξανά σε συζήτηση με μέλος της Χρυσής Αυγής».

«Το σημερινό να μετατραπεί σε "έξω η Χρυσή Αυγή" από τη Βουλή, ο λαός έχει ένα όπλο, πρέπει να το χρησιμοποιήσει», τόνισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλλης με παρέμβασή του στην εκπομπή έκανε λόγο για άνανδρους, τραμπούκους, αντικομμουνιστές και πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι».

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η Χρυσή Αυγή εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Την επίθεση του Ηλία Κασσιδιάρη, κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου καταδίκασε και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
«Η βία και η πρόκληση είναι φαινόμενα βαθιάς παρακμής. Τα καταδικάζουμε. Πρέπει να τα απομονώσουμε. Και κυρίως δεν πρέπει να τα αφήσουμε να διαιρούν τον ελληνικό λαό, σε μια στιγμή που η πατρίδα, μας έχει όλους ανάγκη, να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή τη βαθιά κρίση που περνάμε», δήλωσε ο κ. Σαμαράς
Παράλληλα ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης με παρέμβασή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε ότι «οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας, για το πολιτικό σύστημα» και πρόσθεσε ότι ο λαός πρέπει να ξαναστείλει τη Χρυσή Αυγή «στη λήθη της».

Την επίθεση καταδίκασε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο για φαινόμενα απαράδεκτα που γυρίζουν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω. «Όσοι στην πραγματικότητα είναι έτοιμοι να καταγγείλουν το μέλλον, να ακυρώσουν την προοπτική για να επανέλθει η χώρα στο παρελθόν έχουν μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να αντισταθούμε στο όνομα της Δημοκρατίας, στο όνομα της αξιοπρέπειας και της προοπτικής των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος

«Καλούμε τους πολίτες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή να το ξανασκεφτούν σοβαρά» δήλωσε επίσης η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και υπογράμμισε ότι «ο νεαρός αυτός ''κύριος'', εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απέδειξε σήμερα ότι είναι εκπρόσωπος μιας ομάδας νεοναζί που εκτός από ακροδεξιοί είναι άνανδροι και τραμπούκοι».
«Αποκαλύφθηκαν οι νεοναζιστές, η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει σ’ αυτούς τους μπράβους που μπήκαν στη βουλή» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι κανένα μέλος του κόμματος δεν θα ξαναπάει σε πάνελ, αν συμμετέχει σε αυτό η Χρυσή Αυγή.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι «με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή».
Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είναι ντροπή αυτές οι εικόνες. Ελπίζω πως όσοι ψήφισαν και έστειλαν στη Βουλή αυτά τα φασισταριά, αυτά τα υποκείμενα, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα: Η δημόσια τηλεόραση του Βελγίου έχει λάβει την απόφαση να μην προβάλλει όσα και όσους καλλιεργούν το ρατσιστικό μίσος. Γι αυτόν το λόγο, δεν έδωσε βήμα στο αντίστοιχο φασιστικό κόμμα του Βελγίου. Δεν είναι λιγότερο δημοκράτες, εκεί, από εμάς».
Για «φασιστικές πράξεις που δεν εκπροσωπούν κατά καμία έννοια τον πατριωτικό χώρο» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Μας πήρε 10 χρόνια να δώσουμε αξιοπρέπεια, εκτίμηση και σεβασμό στον πατριωτικό χώρο. Δεν θα επιτρέψουμε στην παρέα του κ. Μιχαλολιάκου, στην κομματική συμμορία του κ. Κασιδιάρη να ευτελίζει αυτό το οποίο χτίσαμε τόσα χρόνια στην εκτίμηση του ελληνικού λαού. Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που με πράξεις και αβαρίες, με ενέργειες και με λάθη του πολιτικού κόσμου, επιτρέψαμε σε αυτό το μόρφωμα να πάρει δύναμη. Ήρθε η ώρα να φύγουν από την πολιτική ζωή. Ο φασισμός δεν έχει πέραση στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.
Ανακοίνωση για το επεισόδιο εξέδωσε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οποία μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι «οι τραμπουκισμοί Κασιδιάρη δείχνουν πως εχθρός της Χρυσής Αυγής και του φασισμού είναι η Αριστερά».
Οι αντιδράσεις των φορέων
Την καταδίκη της εξέφρασε και η Πανελληνιά Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Κανένας διάλογος των δημοσιογράφων με νεοναζί
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζοντας τα αισθήματα και τη βούληση όλων των Ενώσεων Συντακτών της Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ.Ε.-Ε., Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., Ε.Σ.Π.Η.Τ.), καταδικάζει με οργή τη βίαιη εγκληματική επίθεση του νεοναζιστή εκπροσώπου τύπου της «Χρυσής Αυγής», βουλευτή Ηλ. Κασιδιάρη, κατά της συναδέλφου δημοσιογράφου βουλευτίνας του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, και της βουλευτίνας του Σύριζα Ρένας Δούρου, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη έκρηξη μίσους του Ηλ. Κασιδιάρη, με γρονθοκοπήματα και ρίψεις νερού, όπως και για τις προκλητικές φασιστικές δηλώσεις του, ότι νιώθει υπερήφανος για το σύνθημα που προπαγάνδιζε το κάψιμο της Βουλής.
Οι απειλές του κατά των δημοσιογράφων και άλλων εργαζομένων του ΑΝΤ1 αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο των νεοναζιστών της «Χρυσής Αυγής» και τον κίνδυνο που αποτελούν για τη δημοκρατία και τη λειτουργία των θεσμών, ιδιαίτερα για την απρόσκοπτη άσκηση της δημοσιογραφίας.
Η απειλή του, για δυναμική κινητοποίηση ομάδων κρούσης εκατό Χρυσαυγιτών κατά των εργαζομένων της Ενημέρωσης, δεν μας τρόμαξε, αλλά πρέπει να βάλει σε σκέψεις όλους τους Έλληνες και τους αρμόδιους για την τήρηση της δημοκρατικής ομαλότητας, ιδιαίτερα τώρα στην προεκλογική περίοδο. Προφανώς ο Ηλ. Κασιδιάρης εννοεί τη μηχανοκίνητη ομάδα τραμπούκων της «Χρυσής Αυγής», που προπηλάκισε συγκεντρωμένους απεργούς δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσής τους έξω από το υπουργείο Εργασίας. Η ιστορία με τα τρίκυκλα του φασιστικού παρακράτους επαναλαμβάνεται τώρα με τα δίκυκλα των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής με εκφοβιστικές μηχανοκίνητες πορείες.
Θεωρούμε ότι ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικός κατά την εξέταση των προϋποθέσεων των υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές, τόσο από δημοκρατικής όσο και από ποινικής πλευράς, για να μη μετατραπεί η νέα Βουλή σε εκκολαπτήριο αυγών του φιδιού.
Ακόμη δε περισσότερο, όταν πρόκειται για οργάνωση που προπαγανδίζει το μίσος και λειτουργεί με τον τρόμο στο γείτονα, τον ξένο και το μετανάστη. Γι’ αυτό υιοθετούμε τις προτάσεις πολιτικών κομμάτων για αποκλεισμό των εκπροσώπων του φασιστικού νεοναζιστικού μίσους, από κάθε προεκλογική συζήτηση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. θεωρεί ότι είναι επιτακτική η ανάγκη όλου του δημοσιογραφικού κόσμου να μην αφήσει το νοσηρό αυτό φαινόμενο να επεκταθεί».
«Τελικά είχαμε δίκιο όταν λέγαμε ότι οι ναζί της Χρυσής Αυγής δεν είναι γραφικοί. Είναι επικίνδυνοι. Δεν έχει νόημα πια να δίνει κανείς ελευθερίες και δημοσιότητα στους εχθρούς της ελευθερίας. Η σημερινή υπόθεση με τον Κασιδίαρη στο προεκλογικό πάνελ της τηλεόρασης, αποτελεί απόδειξη ότι με τους ναζί δεν παίζουμε. Η Χρυσή Αυγή πρέπει πλέον να απασχολεί το αστυνομικό ρεπορτάζ» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης.
Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «μόνο αποτροπιασμό μπορεί να προκαλεί η σημερινή βίαιη επίθεση που δέχθηκαν η συνάδελφος Δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Λιάνα Κανέλλη και η επίσης υποψήφια Βουλευτής Ρένα Δούρου, κατά τρόπο που σκιάζει πρωτόγνωρα την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας και τις εν γένει δημοκρατικές μας παραδόσεις».
Τα διεθνή ΜΜΕ για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη και Δούρου
Το πρακτορείο Associated Press παρουσίασε ήδη την είδηση για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη με τίτλο «Μέλος του ελληνικού εξτρεμιστικού κόμματος σε τηλεοπτική επίθεση» και αμέσως την αναμετάδωσε το ABC News και η Huffington Post.

Την ίδια ώρα τα ΜΜΕ της Γερμανίας χαρακτηρίζουν το επεισόδιο ως «βιαιοπραγία» και αποκαλούν τον Ηλία Κασιδιάρη «εκπρόσωπο του κόμματος των Νεο-ναζί».
(Τα βίντεο είναι από το real.gr και το enikos.gr)

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:
«Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεοκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας τον στο πρόσωπο με το χέρι της και με τα χαρτιά που κρατούσε. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…».

Σχόλια

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ!ΧΑΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝΕ !ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΙΜΕΝΙ ΕΚΠΟΜΠΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΕΓΙΝΑΝ ΑΦΤΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΙ ΨΕΒΔΟΝΤΕ ΑΣΙΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ;ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΣ ΜΕ ΔΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΜ ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΤΙΣΟΥΛΕΙ ΜΕΤΙΝ ΕΛΕΝΙ ΣΤΟ ΤΙΛΕΦΟΝΟ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙ ΙΝΕ ΑΦΤΙ;, ΤΑΒΙΝΤΕΟ ΙΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΑΝ ΙΘΕΛΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΙΣ ΣΑΝ ΙΚΟΔΕΣΠΟΤΙΣ ΔΕΝ ΘΑΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΙΤΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΙ ΟΙ ΚΑΝΕΛΙ ΤΟΡΑ ΤΑΒΑΛΕ ΜΕ ΑΣΤΙΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥΛΕΙ ΕΧΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου