ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ


Ο κ. Σοφράς, στα πλαίσια της εξαγγελίας του για «σκληρή» αντιπολίτευση «ξαναχτύπησε»! Βέβαια, πιστός στη διαχρονική του τακτική, ως συνήθως πετυχαίνει ακόμα ένα αυτογκόλ!

Αυτή τη φορά ο στόχος του είναι τα «Σαλαμίνια  2011», ένας θεσμός κύρους που η χρησιμότητά τους για τον τόπο είναι γνωστή.

Μας κατηγορεί για αδιαφάνεια. Μας κατηγορεί ότι παρουσιάσαμε με καθυστέρηση 7 μηνών οικονομικό απολογισμό «της ντροπής» τη στιγμή που ο ίδιος πολύ αμφιβάλλω αν ξέρει τι σημαίνει η λέξη « οικονομικός απολογισμός», αφού δεν είχε καταθέσει ποτέ επί Δημαρχίας του ούτε έναν οικονομικό απολογισμό του Δήμου για τα έτη που ο ίδιος είχε την ευθύνη για την οικονομική διαχείριση.

Ούτε έναν οικονομικό απολογισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων, αν και ξοδεύονταν αδικαιολόγητα επί σειρά ετών τεράστια ποσά για μικρότερες εκδηλώσεις (πχ 30.000 ευρώ για τα «Αιάντεια»,  30.000 ευρώ για φεστιβάλ χορωδιών ΚΑΠΗ , 192.000 ευρώ για Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2009 κ.λπ.).

Δεν είχε καταθέσει ποτέ για έλεγχο στο Δημ. Συμβ. οικονομικούς ισολογισμούς για τον Δήμο που αφορούν τα έτη 2008-2009-2010!

Έρχεται λοιπόν ο κ. Σοφράς να μας μιλήσει για «αδιαφάνεια» όταν  επί δημαρχίας του ενημέρωναν το βιβλίο εσόδων και εξόδων  της τότε ΔΗΚΕΣΑ με μολύβι(!) και στο τέλος της περιόδου περνούσαν από πάνω το στυλό (!), αφού ενδεχομένως έκοβαν και έραβαν τα ποσά κατά τις εκάστοτε περιστάσεις... ή όταν κατ’ εντολή του ( σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΣΑ), το Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης κατέβαλε οικονομικές αποζημιώσεις σε «εργαζόμενους» δίχως σύμβαση με την επιχείρηση….

Αυτές οι πράξεις είναι ποινικά κολάσιμες κ. Σοφρά και σας προκαλώ αν είστε έντιμος άνθρωπος να τις διαβιβάσετε ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ στον εισαγγελέα.

Τέλος, όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό των «Σαλαμινίων 2011» ύψους 45.000 ευρώ, σας επισημαίνουμε και πάλι ότι ο Δήμος είναι αρμόδιος και υπεύθυνος να καταθέσει όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν την διακίνηση των χρημάτων που έγιναν μέσα από το ταμείο του Δήμου, όπως και έγινε με τον οικονομικό απολογισμό των « Σαλαμινίων 2011».

Για άλλη μια φορά σας τονίζουμε ότι τα χρήματα των χορηγών οι οποίοι από μόνοι τους αναλάμβαναν οικονομικές υποχρεώσεις διάφορων εκδηλώσεων, δεν αφορούν την οικονομική διαχείριση του Δήμου.

Κλείνοντας, ένα είναι βέβαιο ότι με αυτή την πρακτική σας ενδεχομένως να πιστεύετε ότι θα αποτρέψετε χορηγίες για τα «Σαλαμίνια 2012», με παράλληλη ματαίωση ή  υποβάθμιση των εκδηλώσεων.

Την απάντηση όμως και σε αυτόν τον «πόθο σας»  κ. Σοφρά θα σας την δώσουν πολύ σύντομα  οι χορηγοί των « Σαλαμινίων 2012».


   Γιάννης Τσαβαρής

      Δήμαρχος Σαλαμίνας 










Σχόλια

  1. Δήμαρχε μην ασχολείσαι με πολιτικά πτώματα.
    Ο Πίπης κάνει σκληρή αντιπολίτευση... τρομάρα του.... και ασχολείται με τους οικονομικούς απολογισμούς των άλλων.
    Με τους δικούς του όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ!
    Κάνουν τζιζζζζζζζζζ!!!!
    Η Νάνο εξαφανίστηκε....
    Και η Μάρθα Βούρτση ζητάει από τώρα τάφο για να αναπαυθεί ψυχή τε και σώματι! και τον θέλει και δωρεάν!
    Θου Κύριε, φυλακή τω στόματι μου!
    Προς το παρόν δώσε δωρεάν χαρτομάντηλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ 2.100.000 ΕΥΡΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ,,, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΜΩΣ, Η ΑΤΙΜΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ; Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι όλα τα δάκρυα και οι προβληματισμοί στον Δήμο είναι που θα βρούμε χώρο να παραχώσουμε τη ΝΤΑΝΤΑ.
    Κοκοκοκοκοκοκοκο!!!
    Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι κ.λ.π., κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση στον Πρώην Δήμαρχο Αμπελακίων, τι είναι όλα αυτά που γράφει;
    Τον νοιάζει που θα τον θάψουν;
    Όλους κάπου θα μας θάψουν. Το που δεν μας νοιάζει και ούτε θα το αντιληφθούμε.
    Γιατί τόση πρεμούρα;
    Μάλλον δεν θα είχε θέμα για να κάνει αντιπολίτευση στον Τσαβαρή και να βρεθεί στην επικαιρότητα.
    Όμως η επιλογή του θέματος ήταν ατυχής και μακάβρια.
    Και οι αξιότιμοι κύριοι διαχειριστές τι τις ήθελαν αυτές τις μέσα στη μαυρίλα φωτογραφίες. Ειδικά αυτή που είναι μπροστά στο αναλόγιο λες και εκφωνεί επικήδειο.
    Λεβέντες, είναι που είναι μαύρη η ψυχή μας μη μας τη μαυρίζετε περισσότερο με τέτοια αστεία θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ...ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ !!!!!!!! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .....ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ... ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ?????? ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?????? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ??????ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ...ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΑΝ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Η ΛΙΓΟ !!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ..ΚΑΙ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ..ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ...ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ .....ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ?????? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ !!!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ..ΕΝΑ !!!!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΜΑΡΙΔΑΚΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΑ..... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚ....... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ....ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ...ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ..... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ....ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΜΕ ...ΣΑN ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ...ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..... ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.......... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ??????????????? ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ?????? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.............



    ...ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

    25/5/12 08:54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΕ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΤΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ; ΚΑΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ: 1) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ. 2)ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ PLAN B. ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΙΝΙΤΣΑΣ, ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΜΠΕΡΜΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. " ΜΩΡΕ ΠΡΙΤΣ! " ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΧΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙΤΙΚΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ(ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ). ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α!!!!! ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΗ
    ΚΑΤΙΝΑΡΓΙΩ ΚΡΙΜΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου