ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 17/5 ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μάη αποτέλεσε ένα πολιτικό σεισμό και για τη Σαλαμίνα. Ο λαός του νησιού μας, εκτός από την συντριβή που επεφύλαξε στα μνημονιακά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ), έφερε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην πρώτη θέση με ποσοστό 18,6% και 4.147 ψήφους, γεγονός που συνιστά μεγάλη ανατροπή για την πιο συντηρητική περιοχή της Β Πειραιά. Ο τοπικός μας υποψήφιος, Σωτήρης Καρνέσης, βρέθηκε στην πρώτη θέση προτίμησης των Σαλαμίνιων πολιτών από τους υποψηφίους όλων των κομμάτων συγκεντρώνοντας 2.043 σταυρούς στο Δήμο μας (με 5.964 σταυρούς σε όλη τη Β Πειραιά). Τα συγχαρητήρια όμως ανήκουν σε όλους εκείνους τους πολίτες που, όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στη Σαλαμίνα, τόλμησαν κι έκαναν την πολιτική υπέρβαση, γύρισαν την πλάτη στα τρομοκρατικά διλήμματα τύπου «μνημόνιο ή καταστροφή» και με την ψήφο τους:

Συνέτριψαν τα κόμματα του μνημονίου, έστειλαν το δικομματισμό στο χαμηλότερο ιστορικά ποσοστό του, έκαναν τα χρηματιστήρια να τρίζουν, τους εγχώριους και διεθνείς τραπεζίτες και τοκογλύφους να τρέμουν φοβούμενοι την ακύρωση των μνημονίων, έστειλαν μήνυμα αντίστασης και ανατροπής σε όλη την Ευρώπη.

Ως  τοπική οργάνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που μας στήριξαν, τους φίλους και τα μέλη που δούλεψαν μαζί μας  και καθόρισαν το εκλογικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια και σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές μας, που όργωσαν κυριολεκτικά όλες τις γειτονιές της Β Πειραιά. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο λαός κι εδώ στο νησί μας. Το πρώτο βήμα έγινε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον δύσκολο αγώνα για την ανατροπή αυτής της καταστροφικής πολιτικής.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  17 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 7.30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Η υποκρισία της φιλανθρωπίας . Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες ενός εξευτελιστικού γεγονότος που προσβάλει την νοημοσύνη μας αλλά και τον ανθρωπισμό μας .Επώνυμοι του νησιού μας χωρίς ντροπή και φιλότιμο βγάζουν προσκλήσεις με το ονοματεπώνυμο τους και προκαλούν, συνεστιάσεις ,τσάγια, και εκδηλώσεις για τους φτωχούς του νησιού μας. Φωτογραφίζονται διασκεδάζοντας σε τραπέζια με μαύρα ουίσκι με πανάκριβα φορέματα ,με χαμογελά ευτυχίας δίνοντας την εντύπωση ότι η μελαγχολία ,η απογοήτευση και η θλίψη που έχει καταλάβει την κοινωνία μας δεν τους έχει ακόμη αγγίξει .Κατά τα αλλά φιγούρα και προβολή ,μόστρα και διαφήμιση. Ντροπή σας (κύριοι και κύριες ) δεν έχετε το δικαίωμα να προσβάλλεται την νοημοσύνη μας .Ξυπνήστε αύριο το πρωί βάλτε στην τσέπη σας δέκα , εκατό, πεντακόσια , δυο χιλιάδες ευρώ και πηγαίνετε σε μια φτωχιά οικογένεια και δώστε τα . Αυτά είναι Καραγκιοζιλίκια , δεν έχετε ούτε όσιο ούτε ιερό , για δέκα κολοψήφους έχετε γίνει αδίστακτοι έχετε ισοπεδώσει τα πάντα . Ντροπή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Τώρα που αποκαλυφθήκατε ότι θα βάλετε χέρι στις καταθέσεις των ιδιωτών, να δούμε τι ποσοστό θα πάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου