Τι λένε οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012

Εκλογές 2012 Δημοσκοπήσεις: τι λένε τα νέα μυστικά γκάλοπ
Τι λένε οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012; Ποια τα αποτελέσματα των κρυφών γκάλοπ που παραγγέλνουν τα κόμματα;
Σταματημό δεν έχουν τα παπαγαλάκια των δύο μεγάλων κομμάτων που διαρρέουν πληροφορίες για μυστικές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012 [1] στο διαδίκτυο και σε blogs.
Κι αυτό γιατί οι δημοσκοπήσεις και τα γκάλοπ για τις εκλογές 2012 απαγορεύεται να δημοσιευθούν, οπότε οι καλοθελητές μπορούν να διαδίδουν ό,τι συμφέρει τους… πελάτες τους.
Σύμφωνα με γνωστό διαπλεκόμενο blog, δυο μεγάλες πανελλαδικές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012 παρελήφθησαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Κάθε μια είχε δείγμα 2.000 άτομα.
Όπως διαρρέει το γνωστό blog που πρόσκεται στη ΝΔ, αλλά «καλοβλέπει» και τον Βενιζέλο, τα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012 είναι:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 27-29%
ΠΑΣΟΚ 21-23%
ΚΚΕ 12%
ΣΥΡΙΖΑ 10%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 5%
ΔΗΜΑΡ 4%
ΛΑΟΣ 4%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3-4%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%
ΔΗΣΥ 2%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 5%
Είναι φανερό οτι οι γνωστοί παράγοντες έχουν βαλθεί να ισοπεδώσουν τα μικρά κόμματα και διαρρέουν πληροφορίες στο δρόμο προς τις εκλογές 2012 για δήθεν δημοσκοπήσεις και γκάλοπ, που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Όσο για τα blogs που βγάζουν αυτές τις «αποκλειστικές» πληροφορίες, η ιστορία τους είναι γνωστή και τέτοιες πρακτικές μόνο έκπληξη δεν προκαλούν.
Η πραγματικότητα είναι οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ παραμένουν πολύ χαμηλά στα γκάλοπ για τις εκλογές 2012, γι’ αυτό και ο πανικός τους όλο και μεγαλώνει.
Το μόνο που μένει είναι οι πολίτες να δώσουν την απάντηση τους στην κάλπη, και τότε όλες οι «διαρροές» θα αποδεχθούν μάταιες.
Μείνεται συντονισμένοι στο fimes.gr και διαβάστε όλα τα τελευταία νέα για τις Εκλογές 2012 [2] μακριά από κομματισμούς και υπόγειες συμφωνίες.

Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟ ΠΟΡΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΡΗΞΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου