Προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή των«Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κ. Γιάννη Κουράκου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27/4/2012

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθηχθες βράδυ 26/4/2012, η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή των«Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κ. Γιάννη Κουράκου.
Πλήθος κόσμου κατέκλισε τηναίθουσα του παραλιακού κέντρου «ΓΟΥΝΤΙ» από νωρίς το απόγευμα, όπου υποδέχθηκαντον υποψήφιο Βουλευτή κ. Κουράκο με θερμά χειροκροτήματα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής, ανέλυσετις θέσεις και μέρος του προγράμματος του κόμματος, έκανε δε σύντομη αναφορά σταγεγονότα που μας οδήγησαν στα δυο μνημόνια τα κόμματα της συγκυβέρνησης, παίρνονταςσαφή αντιμνημονιακή θέση και τέλος, έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις τωνπαρισταμένων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίατους, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σπ. Σοφράς, ο πρόεδρος του Λιμενικού ΤαμείουΣαλαμίνας κ. Γ. Κουτσιλαίος, ο Δημ. Σύμβουλος της πλειοψηφίας του ΔήμουΣαλαμίνας κ. Αντώνης Τσαλιαγκός, ο ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Σαλαμίνας κ.Γιώργος Μπίλλιας και τέλος ο πρόεδρος του κοινοτικού διαμερίσματος Αιαντείου κ.Γιάννης Μπούτσης.
Επίσης παρευρέθηκαν, ο πρόεδροςτου εξ/κού συλ/γου Αγ. Παντελεήμονα κ. Παν. Τσελέκος με τον αντιπρόεδρο τουσυλ/γου κ. Δημ. Καλογήρου.
Η συγκέντρωση έληξε με πολύμουσική κι αέρα νίκης δίνοντας το επόμενο ραντεβού την Πέμπτη μετά τις εκλογές,10/5/2012 στις 7:30μμ στον ίδιο χώρο για να συζητήσουν και να αποτιμήσουν όλοιμαζί τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Προς το παρών και μέχρι νεοτέραςτα μέλη και οι φίλοι των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σαλαμίνας» θα συναντώνται κάθεπρώτη Πέμπτη του μήνα στις 7:30μμ στο κέντρο «ΓΟΥΝΤΙ» στην παραλία τωνΒασιλικών για ανταλλαγή απόψεων και καλύτερη οργάνωση.

Το τσουνάμι που λέγετε«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σαλαμίνας» ξεκίνησε:
Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες.

Σχόλια