«Πιάστηκαν» ιδιοκτήτης και υπάλληλος περιπτέρου για κροτίδες!

 
«Πιάστηκαν» ιδιοκτήτης και υπάλληλος περιπτέρου για κροτίδες!Στη φυλακή θα οδηγηθούν ο ιδιοκτήτης και υπάλληλος περιπτέρου για παράνομη κατοχή και πώληση κροτίδων.
Οι δύο δράστες συνελήφθησαν να κατέχουν παράνομα και να διαθέτουν προς πώληση 450 κροτίδες. Η σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Σαλαμίνα και δει στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Σχόλια

  1. RE TERASTIA EPITIXIA TON SKATOMPATSON SOY LEOOOO TOY EMPOROYS NARKOTIKON POTE THA TOYS PIASETE RE SKATOMPATSOI? APO TA MAGAZIA POTE THA STAMATHSETE NA POYLATE NTABATZILIKI? APO TA AYTHERETA POTE THA STAMATISETE NA TA PERNETE? POTE? TORA POY THA ERTHI O EISAGEKEAS OIKONOMIKOY EGLIMATOS NA DOYME POY THA KRIFTI TO ARXILAMOGIO O DIOIKITHS KAI TA TSIRAKIA TOY OI EISPRAKTORES....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Άδεια μύδια» οι βο(υ)λευτές της Β' Πειραιά!
    «Άδεια μύδια» αποδεικνύονται για πολλοστή φορά οι βουλευτές της Β΄ Πειραιά των δύο πρώην κομμάτων εξουσίας, οι οποίοι «τρέχουν» για το ποιος θα ψηφίσει πιο γρήγορα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.

    Πολιτικοί χωρίς προσωπικότητα, στελέχη Γ΄ εθνικής, εραστές της καρέκλας διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει πιο αρεστός στους ΓΑΠ, Βενιζέλο και Σαμαρά υπερψηφίζοντας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ υποταγής του Ελληνικού λαού στους Γερμανούς.
    Ο Δημητράκης ο Λιντζέρης, αυτός ο μεγάλος «επαναστάτης των γλουτών» επί ΓΑΠ, τώρα που βλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται στα χέρια του «Μπένι», το βούλωσε και περιμένει να πιάσει μπροστινό στασίδι στην επόμενη μέρα του «αποκόμματος» που διέλυσε την Ελλάδα.

    Για τον Γρηγόρη Νιώτη δεν θα γράψουμε τίποτα. Δεν αξίζει να χαραμίσει κάποιος ούτε αράδα γι αυτόν τον «πεφωτισμένο» πολιτικό, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί του, το χρυσό μετάλλιο της πολιτικής ανυπαρξίας.
    Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τους Νεοδημοκράτες. Νεράντζης και Τραγάκης ανέκαθεν υπήρξαν οι «νεκροθάφτες» της ΝΔ στη Β’ Πειραιά.
    Παλαιοκομματικοί, «ιντριγκαδόροι», ικανοί μόνο για να τσακώνονται μεταξύ τους για τα μάτια του κόσμου και στο τέλος να εκλέγονται μόνο αυτοί οι δύο. Για να μην μιλήσουμε για το νέο «πεφωτισμένο» αστέρα, του «πουλέν» του Σαμαρά, τον Φαήλο.
    Ξεπέρασε σε κωλοτούμπα ακόμα και τον Καρατζαφέρη… Μόνο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ύψωσε ανάστημα και ξεφτίλισε προχτές τον Βενιζέλο. Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό ο «νενέκος»…
    Ευτυχώς ολ’ αυτά τελειώνουν, μαζί και τα «άδεια μύδια» της Β΄ Πειραιά… Ψηφίζουν και μετά δεν ξαναβγαίνουν από το σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    Μετά την επιτυχή αποτροπή θαλαμηγού σκάφους με Πασχαλινούς επισκέπτες να δέσει στο λιμάνι της Κούλουρης από τις τοπικές αρχές για το Πασχαλινό τριήμερο, αφού επιχείρησε σοβαρή παράβαση των διεθνών αποφάσεων περί την χρήση του λιμανιού, ένα νέο σοβαρό περιστατικό αναστάτωσε τα λιμενικά δρώμενα. Συνελήφθη κωλοβούτα να κουτσιλεύει χωρίς την σχετική άδεια των αρχών επί του καταστρώματος των πλωτών προβλητών. Επίσης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ο γλάρος εκπρόσωπος των γλάρων που είχαν αναλάβει με απ’ ευθείας ανάθεση από το λιμενικό ταμείο έναντι ποσού 14575€ την κουτσίλευση του καταστρώματος για ένα χρόνο, προκειμένου εξασφαλισθεί αρίστης ποιότητας κουτσίλευμα για την ευδοκιμία μπαρμπουνοφόρων, σαρδελοφόρων, τσιπουροφόρων, κουτσιλεροφόρων και άλλων καρποφόρων δένδρων, για μη τήρηση των όρων της σύμβασης. Οι καρποί των δένδρων αυτών θα διατίθετο δωρεάν στους ψηφοφόρους που επικροτούν την ιδέα. Αποκαλύφθηκε έτσι το καλά κρυμμένο μυστικό της απαγόρευσης πρόσδεσης σκαφών στις πλωτές για ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου