Νέα μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής

Σαλαμίνα 04 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα να ολοκληρώσει το έργο της αποχέτευσης, το οποίο ως γνωστό είχε σταματήσει το Δεκέμβριο του 2009 λόγω αδυναμίας πληρωμής του αναδόχου.

Τρεις μήνες μετά από τις δημοτικές εκλογές και αφού έγιναν απανωτές πολιτικές επαφές και ασκήθηκαν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, ο Δήμος μας κατόρθωσε να εξασφαλίσει συνολικά 4.000.000 €.

Οι προσπάθειες για την εξεύρεση επιπλέον πόρων, αναγκαίων για την ολοκλήρωση του έργου συνεχίστηκαν το ίδιο έντονα, με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να σημειώσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.

Με την απόφαση 151/2012 του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εγκρίθηκε επιπλέον χρηματοδότηση του έργου της αποχέτευσης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 3.899.785 €.

Το γεγονός αυτό αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του λαού της Σαλαμίνας, που μπορεί πλέον να είναι βέβαιος ότι το έργο της αποχέτευσης θα τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΜΕ ΞΑΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΘΡΥΑΜΒΟΛΟΓΙΑ; ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΌΤΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι ο γύπας ρε παιδιά;
    Κάποιος μου είπε ότι είναι αρπαχτικό, αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ, ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΠΙ ΜΗΔΕΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ(ΚΟΎΡΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (0+0)*0 = 0(κούρο). Αυτό είναι το αποτέλεσμα της θρυαμβολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 0+0+0+0=4x0=μηδέν. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Μην κακαρίζετε για ότι έχετε αποτύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρούλα γιατί ακολούθησες τον Πίπη στην έξοδο και τη φυγή;

    Ο Πίπης είχε τους λόγους του γιατί κάποιο πουλάκι του σφύριξε ότι απορρίφθηκε η προσφυγή του.

    Εσύ Ρούλα δεν άντεχες να ακούσεις μπροστά στο κόσμο τη νέα μεγάλη επιτυχία του Τσαβαρή για την εκπόνηση μελέτης από τη ΔΕΣΦΑ για την σύνδεση της Σαλαμίνας με το φυσικό αέριο.

    Είπαμε από δω και πέρα: Lexotanil (ειδικά για σένα Ρούλα είναι πλέον επιβεβλημένο), κυάλια και κρεμούλα για τα δάκτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ, Ο ΑΡΧΟΝΑΤΑΣ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ, Ο ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περίμενε λίγο φίλε γιατί τώρα παίζονται τα εξής εργα 1) Ο ΛΑΔΙΑΡΗΣ 2)Ο ΜΑΝΟΥΒΡΑΔΟΡΟΣ 3)ΑΡΠΑΧΤΑΚΗΣ 4)ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου