“Εκεί ψηλά στον λόφο Προφήτη Ηλία υπάρχει ένα μυστικό”

Όλοι έχετε ακούσει  το τραγούδι “Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει ένα μυστικό”, όμως στην προκειμένη περίπτωση το μυστικό κρύβετε στον λόφο Προφήτη Ηλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωστών μας έχει τοποθετηθεί ιστός με κεραία εκπομπής στον ναό Προφήτη Ηλία.
Η  “ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ” βρέθηκε επιτόπου στο σημείο όπου και διαπιστώσαμε και εμείς ότι όντως οι πληροφορίες ήταν σωστές. Αμέσως αρχίσαμε το ρεπορτάζ για να ρίξουμε άπλετο φώς στην περίεργη αυτή υπόθεση. Έκπληκτοι ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για έναν ραδιοφωνικό σταθμό, το όνομα αυτού RADIO SALAMIS και η συχνότητα 106,5 fm
Ιδιοκτήτες  φέρονται να είναι πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πολύ γνωστά ονόματα της Κούλουρης. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς είναι και πολιτικά πρόσωπα, που προς το παρόν δεν θα θέλαμε να αναφέρουμε.
Όπως και να έχει το πράγμα γεννιούνται πάρα πολλά ερωτήματα  που θέλουν απαντήσεις όπως:
Έχουν άδεια λειτουργίας ραδιοσταθμού;
Είναι ενήμερη η αρχιεπισκοπή Μεγάρων ότι έχει τοποθετηθεί στον ναό ραδιοφωνικός σταθμός; Και αν όχι ποιος έδωσε την εντολή;
Η  Δ.Ο.Υ Σαλαμίνος είναι  ενήμερη για την λειτουργία αυτού  του σταθμού και αν τηρεί τα νόμιμα παραστατικά ( έναρξη επιτηδεύματος, αποδείξεις παροχής υπηρεσιών για τις διαφημίσεις κ.τ.λ)
Ο εξοπλισμός, (κομπιούτερ, μηχανήματα ήχου κ.τ.λ), με τι παραστατικά και ποίου χρήματα αγοράστηκαν;
Ο συγκεκριμένος σταθμός  έχει ενημερώσει και πληρώσει την  ΑΕΠΙ; (Προστασία Πνευματικής Ιδιοκτησίας) για να μπορεί να παίζει τραγούδια;
Και τέλος να μας ενημερώσουν, αυτή η κεραία που ακτινοβολεί πάνω από τα κεφάλια μας, είναι επιβλαβής για τους κατοίκους της Σαλαμίνας;

Σχόλια

  1. ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΤΟΥΡΛΑΣ
    ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΠ

    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ


    ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΚΕΡΑΙΕΣ WIND ΚΑΙ C41 ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ

    ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥ


    ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΡΟΥΣσΟΝΝΕΛΛΟΣ

    ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ

    ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΔΩΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΑΝΟ-MΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣH ΑΜΜΟΒΟΛΩΝ


    ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ = ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ? Η' ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ?

    ..............ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διανύουμε την περίοδο που θα πέσουν οι μάσκες που η αξιοπρέπεια θα υποταχθεί στο προσωπικό συμφέρον και τη σκοπιμότητα, η φιλοδοξία θα περάσει και θα διαβεί όλα τα σκοτεινά μονοπάτια και συνήθως όποιος τη νύχτα περπατάει στα σκοτεινά λάσπες και σκατά πατάει. Η βρώμα έρχεται από το ωραίο προάστιο του Αιαντείου τη περιοχή του διάλεξε ο Κύριος Δήμαρχος Κύριος Ιωάννης Τσαβαρής μετά των εμπίστων συμβούλων του Κυρίους Κόγια Νικόλαο και Δερτούζο Μάνο, σε φιλικό σπίτι να φιλοξενήσουν τον προστατευόμενό τους υποψήφιο βολευτή της περιοχής μας φιλόδοξο Κύριο Λιντζέρη Δημήτρη. Στη συνάντηση αυτή την οποία διοργάνωσε ο Κύριος Δήμαρχος υποχρέωσε να παρευρεθούν εκτός των οικοδεσποτών και πολλοί επώνυμοι συνδημότες μας, για να ακούσουν τον βολευτή να τους εκλιπαρεί να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και μονοσταυρία στον φιλόδοξο γιατί κινδυνεύει να μείνει εκτός. Στο σημείο αυτό πήρε το λόγο ο Δήμαρχός μας για να δηλώσει ΠΙΣΤΗ στο ΠΑΣΟΚ το κώμα που μας ανάδειξε όπως είπε στον κύριο Λιντζέρη που του χρωστάμε όλοι μας προσωπική υποχρέωση. Ο Κύριος Λιντζέρης ευχαρίστησε από καρδίας τον Κύριο Δήμαρχο για την πετυχημένη εκδήλωση, ζήτησε από όλους να τον βοηθήσουν διότι η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη πάμε για ένα βουλευτή στη Β΄ Πειραιά και πρέπει να είμαι εγώ αυτός όπως είπε, δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξεχάσει κανένα τους όταν έρθει εις τη Βασιλεία του. Η μπόχα ακόμα αναβλύζει από το ωραίο προάστιο της Σαλαμίνας.
    Σημ. Παρευρισκόμενοι ήταν 22 συνδημότες μας, σας προσκαλώ στα σχόλιά σας να δηλώσετε κατά τη γνώμη σας ποιοί ήταν οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ανοήτως ανώνυμος13 Μαρτίου 2012 στις 2:00 π.μ.

    Το θέμα αυτό θέλει πολύ κουβέντα.
    Πέρα από το ποιός έστησε το ραδιοσταθμό και με ποιές διαδικασίες (αυτά είναι μάλλον πολιτική συζήτηση κατ΄αρχήν) μήπως να κοιτάξουμε λίγο το ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο που πρακτικά εμποδίζει την ύπαρξη ΤΟΠΙΚΩΝ ραδιοσταθμών και καναλιών?

    Μήπως να θυμηθούμε οτι κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες (ραδιοφωνάρχες και καναλάρχες) φρόντισαν να πνίξουν κάθε ΤΟΠΙΚΗ φωνή, έχοντας δυό και τρείς άδειες εκπομπής ο καθένας στα χέρια του, εις βάρος της ΤΟΠΙΚΩΝ ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης? Ακόμα και ο Καλλικράτης φρόντισε να σιγήσουν όσοι δημοτικοί ραδιοσταθμοί υπήρχαν!

    Η Σαλαμίνα χρειάζεται ΤΟΠΙΚΟ ραδιοφωνικό σταθμό. Το γιατί είναι αυτονόητο. Δεν είναι προάστειο της Αθήνας. Είναι νησί με ΤΟΠΙΚΗ κοινωνία, με ΤΟΠΙΚΕΣ δράσεις και πάμπολλες ΤΟΠΙΚΕΣ ιδιαιτερότητες.

    Δεν υποστηρίζω την ασυδοσία. Ούτε το συγκεκριμένο ραδιοσταθμό. Υποστηρίζω το … ξεκρέμασμα από τα μανταλάκια της κεντρικής εξουσίας και την ανάπτυξη ΤΟΠΙΚΩΝ (και μακάρι σύννομων) δραστηριοτήτων.

    Λυπάμαι που κάποιοι ενώ κόπτονται για την σφαιρική ενημέρωση, φτιάχνοντας συνεχώς νέα blogs, (πλουραλισμός λεγόταν άλλοτε), κουβαλάνε νερό στο μύλο της δήθεν νομιμότητας “δίνοντας” την ύπαρξη του ραδιοσταθμού και τον φιμώνουν. Τώρα ξυπνήσανε? Ή τώρα άρχισε η προεκλογική περίοδος?

    Θα έπρεπε οι πλουραλιστές της … κακιάς ώρας να επικροτούν την ανάπτυξη των ΤΟΠΙΚΩΝ δραστηριοτήτων αυτού του είδους. Ακόμα κι αν αυτές γίνονται από τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ποιός τους διόρισε χωροφύλακες του Υπουργείων, της Εφορίας, της Εκκλησίας, της ΑΕΠΙ και των υπολοίπων συγγενών?

    Όσο για την επιβλάβεια της κεραίας που ακτινοβολεί πάνω από τα κεφάλια τους … ας σκεφτούν πόσο τηγανίζουν τον εγκέφαλό τους καθημερινά με τα κινητά τηλέφωνα. Οι ακτινοβολίες αυτές, είναι ΜΗ ιοντίζουσες και προ ετών, το Πολυτεχνείο (καθηγητής Ουζούνογλου και η ομάδα του, δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες) είχε κάνει ολόκληρη μελέτη για το θέμα. Ας την διαβάσουν οι πλουραλιστές πριν αρχίσουν να γράφουν ότι κουταμάρα τους έρθει στα … τηγανισμένα -απο τα κινητά τηλέφωνα- μυαλά τους.

    Κρίμα, γιατί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αντέχει ΟΛΕΣ τις φωνές. Κρίμα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοτική Καραμούζα: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ

    Ρε Μπλατζούκα μια και αφαίρεσες τα σχόλια από το μπλόκ σου, σε παρακαλώ κάνε μου μια αίτηση για τα αρχίδ@@@ μου τα δυο στο κόμμα σου σε παρακαλώ για να προφτάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου