Δοξάστε τον... ...

Δια στόματος κ. Δερτούζου απροκάλυπτα πλέον η δημοτική αρχή επιβεβαιώνει το καπέλωμα του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου.


Σπύρος Σοφράς

Υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Δεν άντεξαν μόλις ένα χρόνο και κάτι για να εκδηλώσουν τον πραγματικό χαρακτήρα τους την αλαζονεία και την έπαρση στον τρόπο διοίκησης του Δήμου, μόλις ένα χρόνο και κάτι για να αυτοδιαψευστούν άλλα έλεγαν άλλα έκαναν
άλλα υποσχόντουσαν και τώρα άλλα πράττουν βλέπεις τότε ήταν στην αντιπολίτευση ενώ τώρα στη διοίκηση τότε βασίλευε η ανευθυνότητα ενώ τώρα το άγχος και η κρίση νέρωσαν πολύ το κρασί και δεν πίνεται. Για πολλοστή φορά θα του θυμίσουμε το ρητό «Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις».


Στην παρατήρηση που έγινε χθες βράδυ στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου στο δημοτικό σύμβουλο κ. Δερτούζο ότι απαξιώνει τον πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας με την συμπεριφορά του παρακάμπτοντας την ιεραρχία σε θέματα αρμοδιότητάς του συμβουλίου μετά από έντονους διαλόγους μεταξύ των μελών του συμβουλίου προέδρου, κας Τσενόγλου, κας Δημητριάδη, κ. Δερτούζου, αντιδημάρχου κ. Καπετανάκη, τα μέλη της πλειοψηφίας Τσενόγλου, Δερτούζος, Καπετανάκης απεχώρησαν της συνεδρίασης δηλώνοντας ο κ. Δερτούζος «ότι και να κάνετε εμείς θα κάνουμε έργο στο Αιάντειο», προς τιμήν του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φουρίκης παρέμεινε μέχρι το τέλος του συμβουλίου δίνοντας επεξηγήσεις σε θέματα αρμοδιότητάς του (πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος του δήμου).
Σε παρέμβασή του ο πρώην δήμαρχος κ. Σοφράς υπενθύμισε στα μέλη του συμβουλίου και τους παρευρισκόμενους την κριτική που δεχόταν από τον κ. Τσαβαρή και μάλιστα θύμισε ότι είχε προσκληθεί σε τρία συμβούλια με θέμα «Αρμοδιότητες του Τοπικού Συμβουλίου» για να τον καταγγείλει για αρμοδιότητες που κατά τη γνώμη του δεν είχε δώσει, και έρχεται ως δήμαρχος τώρα μετά από ενάμιση χρόνο στην ηγεσία του δήμου και όχι μόνο να μην έχει δώσει αρμοδιότητες 100/100 αθέτηση των λεγομένων του αλλά να πράττει τα εντελώς αντίθετα να έχει απαξιώσει τελείως το θεσμό των Δημοτικών Κοινοτήτων.
Δοξάστε τον, τι άλλο πράγματι έχουνε να δούνε τα μάτια μας στο υπόλοιπο της θητείας του, πρόκειται για τα νέα ήθη και έθιμα που έχει φέρει μαζί του στον τόπο μας.
Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ, ΑΦΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΣΥ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΟΥΝ! ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΣΑΠΑΤΣΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΜ΄ΔΕ, ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρασινογαλαζοκόκκινος μπλε ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ των Σεληνίων, γνωστός και ως κόμης δράκουλας, που αλλάζει χρώματα ανάλογα με το που είναι η ΜΑΣΑ, απειλεί ότι θα κατεβεί υποψήφιος Δήμαρχος! και θα σβήσει τον Τσαβαρή!!!!!
    Ποιος; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ....
    Καλά πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι η Νάνο και ο Κουτοπίπης που τρέχουν από πίσω του;;;;
    Όσο για τον Μπίλλια, τον ιδιαίτερο του κλέφτη Τσοχατζόπουλου, αυτός είναι από άλλο ανέκδοτο....
    Τα δε ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ και ΛΟΙΠΑ ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΟΓΙΑ, που τον περιτριγυρίζουν, ε... τι να κάνουν οι άνθρωποι. Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν....
    Πάντως πέρα από τα αστεία, είναι ΤΡΑΓΙΚΟ για τη Σαλαμίνα, η πολιτική της ζωή να έχει αφεθεί σε τέτοιους.
    Όμως να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους αφήσουμε ό,τι και να κάνουν.
    Το σύστημα των Τραυλορουλοπίπηδων ΛΑΣΠΩΝΩ και ΔΙΩΧΝΩ σε μας δεν περνάει!!!
    Τελεία και παύλα!!!
    Υ.Γ. Τώρα άμα θέλεις γράψε κάτι ρουφιάνα των Αμπελακίων και δεν με λένε ούτε Φώτη ούτε Μαρία.
    Με λένε Γιώργο... και ποτέ δεν τραγουδάω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι η Νάνο και ο Κουτοτσαβαρής που τρέχουν από πίσω του;;;;
    Το σύστημα των Τραυλορουλοτσαβαρίδων ΛΑΣΠΩΝΩ και ΔΙΩΧΝΩ σε μας δεν περνάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΡΧΙΔΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΗΘΙΚΟ, ΑΞΙΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΚΛΠ; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ, ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΥΣ, ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ, ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΤΣΑΒΑΡΗ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΡΧΙΔΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ Ο ΚΟΥΤΟΤΣΑΒΑΡΗΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΤΣΑΒΑΡΗ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΤΣΑΒΑΡΗ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΝΑΞΙΟ, ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΛΠ; . ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ, ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΥΣ, ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ, ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΟΥΤΟΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου