Βελόπουλος: Μετέφερε 400.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού

Το ποσό των 400.000 ευρώ φέρεται να έχει μεταφέρει σε τράπεζα του εξωτερικού ο βουλευτής...

του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.
Βελόπουλος: Μετέφερε 400.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρασκευή +13» το θέμα που προκύπτει με το βουλευτή είναι περίπλοκο, καθώς το ποσό που αναφέρει ότι πήγε στο εξωτερικό είναι πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που υπέβαλε το 2010.
Τα χρήματα που διατηρούσε ο κ.Βελόπουλος σε δύο ελληνικές τράπεζες έφταναν τις 230.000 ευρώ.
Το θέμα θα εξεταστεί από το ΣΔΟΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα χρήματα που ταξίδεψαν στο εξωτερικό προέρχονται από νόμιμες πηγές ή κάποια περιουσιακή μεταβολή.
Ωστόσο, ο κ. Βελόπουλος, σύμφωνα με το NewPost.gr, διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα δηλώνοντας φανερά εκνευρισμένος ότι «δεν ισχύει τίποτα απ' ότι γράφτηκε. Τα λεφτά επεστράφησαν στην Ελλάδα έπειτα από ταξίδι μου στη Γερμανία, όπου ήταν η γυναίκα μου και συγγενείς και είχα φύγει για εμπορικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς. Τα χρήματα είναι δηλωμένα, είναι εταιρικά και πρόκειται για 200.000 που δηλώθηκαν και στο πόθεν έσχες».
Μάλιστα, ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. διευκρίνισε ότι αναμένεται ανακοίνωση από το κόμμα σχετικά με το ζήτημα.

 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ......Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΓΚΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΝ....ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 400ΟΟΟ ΧΙΛ.ΡΕ.....ΑΙΜΑ ΦΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 20ΟΟΟ ΧΙΛ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ......ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΜΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου