ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σαλαμίνα 30.3.2012
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Αρ.Πρωτ: -9463-
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                           Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (9ης Σ/σης)
Προς
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την 4η Απριλίου 2012 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19.00. στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:


1.-Σύναψη προσυμφώνου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και της ΕΥΔΑΠ ΑΕ , για την τακτοποίηση των οφειλών του Δήμου και την ανάληψη της διαχείρισης του Δημοτικού δικτύου ύδρευσης από αυτήν.
2.-Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Σαλαμίνας και Περιφέρειας Αττικής , για το έργο «Συντήρηση -Βελτίωση για την Οδική Ασφάλεια Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δήμου Σαλαμίνας Ν. Αττικής» προϋπ. 300.000,00 € με ΦΠΑ.
3.-Έγκριση Απολογισμού Αναπτυξιακού Συνδέσμου Επαρχίας Σαλαμίνας, οικ. έτους 2010.
4.-Έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκ/σης Δήμου Σαλαμίνας», οικ. έτους 2011.
5.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2012.
6.-Επέκταση κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων , στην οδό Αγίου Μηνά μετά από πρόταση του κ. Μακρή Αθ.
7.-Παροχή προγεύματος στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.



8.-Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 195/2007 απόφασης του Δημ. Σ/λιου που αφορά την «Παραχώρηση χρήσης Δημοτικής έκτασης 450,00 τ.μ. επί της πλατείας Μακεδονίας, στο Παράρτημα Σαλαμίνας Λυκείου Ελληνίδων», μετά από αίτημα του Δ.Σ. αυτού.
9.-Επικαιροποίηση της 272/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά την «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Αλυκή στο Ο.Τ. 890 Δήμου Σαλαμίνας».
10.-Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για την θεσμοθέτηση παλαιάς ιδιωτικής οδού σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 55 της Δ.Κ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.
11.-Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για την θεσμοθέτηση παλαιάς ιδιωτικής οδού σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 24Β του Δήμου Σαλαμίνας.
12.-Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για την θεσμοθέτηση παλαιάς ιδιωτικής οδού , κατ επέκταση εγκεκριμένου υπάρχοντος πεζόδρομου , σε εγκεκριμένο πεζόδρομο, στο Ο.Τ. 0133 στην περιοχή Ζαρμπαλά του Δήμου Σαλαμίνας.
13.-Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για την θεσμοθέτηση παλαιάς ιδιωτικής οδού σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στα Ο.Τ. 46 & 47 της Δ.Κ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.
14.- Εκδίκαση ένστασης του κ. Θ. Μίχα , κατά της απόφασης 82/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου.
15.-Απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Ακτή Καραϊσκάκη έμπροσθεν του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος .
16.-Αντισταθμιστικά οφέλη του Δήμου για την παραχώρηση χρησιμοποίησης της Ρεβυθούσας από τον νέο ιδιοκτήτη της ΔΕΣΦΑ, μετά από πρόταση του κ. Σοφρά Σπ.
17.-Έγκριση Α΄ κατανομής πιστώσεων έτους 2012 στις Σχολικές Επιτροπές, για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων.
18.-Ψήφιση πίστωσης ποσού 6.000,00 € , που αφορά το υπόλοιπο της επιχορήγησης του Δήμου στο Λύκειο Ελληνίδων.
19.-Ψήφιση πίστωσης ποσού 8.060,00 € , που αφορά την προμήθεια ειδών διατροφής που διανεμήθηκαν σε οικονομικά αδύνατους δημότες.
20.-Διάθεση πίστωσης ποσού 1.100,00 €, για την προμήθεια πασχαλινών καρτών.
21.-Αποζημίωση μέλους Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, για το χρονικό διάστημα από 28.2.2011 έως 31.8.2011.
22.-Οικονομική ενίσχυση Συλλόγων.
23.-Συμπλήρωση της 107/2011 απόφασης Δ.Σ/λιου που αφορά τον ορισμό Μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Σαλαμίνας».
24.-Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαίου οριστικής παραχώρησης του οχήματος με αριθμό ΚΗΙ 6076 από τον Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. στο Δήμο Σαλαμίνας.
25.-Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαίου οριστικής παραχώρησης οχημάτων με αριθμό ΖΜΝ 5822 & ΖΜΝ 5824 από τη ΔΕΣΦΑ στο Δήμο Σαλαμίνας.
26.-Διαγραφή ποσού 95,37 € από χρηματικό κατάλογο .
27.-Τακτοποίηση υπαλλήλων
28.-Ονοματοθεσία οδών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.



ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΑΣ

Σχόλια

  1. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΚΤΩ (8) ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ (18) ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΘΕΣΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ. ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΤΕ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ; ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤ' ΕΠΙΒΟΛΉ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 ΚΑΙ 18 ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ; ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΤΑΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ ΕΚΤΟ(6) ΠΕΝΤΕ ΣΧΑΡΕΣ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΛΟΓΟΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΜΑΚΡΗ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΑΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΩΦΕΛΗΤΩΝ. ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΩΣ; ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ; ΟΥΤΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΑΣΙΔΙ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου