Σαλαμίνα 12 Μαρτίου 2012





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ Ajax Ολλανδίας

 και Αίαντα Σαλαμίνας


Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή και  τοπικών ποδοσφαιρικών παραγόντων, δρομολογήθηκε πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ των Αθλητικών Σωματείων του Ajax Ολλανδίας και του Αίαντα Σαλαμίνας.



Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τον εκπρόσωπο του Ajax στην Ελλάδα κ. Γιώργο Καζιάνη και τους συνεργάτες του, στο κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Γραμματικός» την Πέμπτη 05 Απριλίου 2012.



Τα αποτελέσματα της εν λόγω συνεργασίας θα είναι , μεταξύ άλλων, η προώθηση του τοπικού αθλητισμού, η αναβάθμιση της ιστορικής ομάδας του Αίαντα Σαλαμίνας και γενικότερα η προβολή του νησιού μας.





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Διανύουμε την περίοδο που θα πέσουν οι μάσκες που η αξιοπρέπεια θα υποταχθεί στο προσωπικό συμφέρον και τη σκοπιμότητα, η φιλοδοξία θα περάσει και θα διαβεί όλα τα σκοτεινά μονοπάτια και συνήθως όποιος τη νύχτα περπατάει στα σκοτεινά λάσπες και σκατά πατάει. Η βρώμα έρχεται από το ωραίο προάστιο του Αιαντείου τη περιοχή του διάλεξε ο Κύριος Δήμαρχος Κύριος Ιωάννης Τσαβαρής μετά των εμπίστων συμβούλων του Κυρίους Κόγια Νικόλαο και Δερτούζο Μάνο, σε φιλικό σπίτι να φιλοξενήσουν τον προστατευόμενό τους υποψήφιο βολευτή της περιοχής μας φιλόδοξο Κύριο Λιντζέρη Δημήτρη. Στη συνάντηση αυτή την οποία διοργάνωσε ο Κύριος Δήμαρχος υποχρέωσε να παρευρεθούν εκτός των οικοδεσποτών και πολλοί επώνυμοι συνδημότες μας, για να ακούσουν τον βολευτή να τους εκλιπαρεί να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και μονοσταυρία στον φιλόδοξο γιατί κινδυνεύει να μείνει εκτός. Στο σημείο αυτό πήρε το λόγο ο Δήμαρχός μας για να δηλώσει ΠΙΣΤΗ στο ΠΑΣΟΚ το κώμα που μας ανάδειξε όπως είπε στον κύριο Λιντζέρη που του χρωστάμε όλοι μας προσωπική υποχρέωση. Ο Κύριος Λιντζέρης ευχαρίστησε από καρδίας τον Κύριο Δήμαρχο για την πετυχημένη εκδήλωση, ζήτησε από όλους να τον βοηθήσουν διότι η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη πάμε για ένα βουλευτή στη Β΄ Πειραιά και πρέπει να είμαι εγώ αυτός όπως είπε, δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξεχάσει κανένα τους όταν έρθει εις τη Βασιλεία του. Η μπόχα ακόμα αναβλύζει από το ωραίο προάστιο της Σαλαμίνας.
    Σημ. Παρευρισκόμενοι ήταν 22 συνδημότες μας, σας προσκαλώ στα σχόλιά σας να δηλώσετε κατά τη γνώμη σας ποιοί ήταν οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου