ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Πρόθυμη η Ομογένεια να βοηθήσει στην ανάδειξη
της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας


Με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν. Υόρκης, προσκάλεσε στην Αστόρια τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή να παραστεί στον εορτασμό τιμής και μνήμης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Παράλληλα εξέφρασαν τη θετική διάθεση να συμπράξουν στην ανάδειξη του ιστορικού γεγονότος της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και του «ιερού κενοταφικού χώρου του τρόπαιου των ηρώων Σαλαμινομάχων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΛΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΡΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣΑΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝ' ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά βλέπεις ο διοπτροφόρος νεοκόπος «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» μου τσίγκλησε πάλι τα νεύρα.

    ‘Εσπευσε ως καλή παλλακίδα να υπερασπιστεί απεγνωσμένα την ευειδή κυρία Νάννου , τη γεμάτη με τεράστια «καλοσύνη» και μισαλλοδοξία και τελικά την απόλυτη ΨΕΥΤΡΑ και φαντασιόπληκτη.

    Αυτή που πληρώνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να έχει πρόθυμους «οπαδούς», καλοταϊσμένους χοντροσυμβούλους με πικάντικα εδέσματα και δημιουργεί έναν άτακτο στρατό από αργυρώνητους προδότες, πρώην εξαγορασμένους συμβούλους (τα κατορθώματα τους στις εκλογές του Αναπτυξιακού ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ), τους οποίους τελικά η ίδια κατονομάζει ξευτιλίζοντας τους και αυτοί τρέχουν ακόμα ξωπίσω της!!! δημιουργώντας από τότε έναν από τους πιο αποκρουστικούς κώδικες ανηθικότητας και διαφθοράς με τεράστια αποθέματα αφοπλιστικής αφέλειας και υποκρισίας, που ατιμάζουν την όποια ΜΗΔΑΜΙΝΗ πιθανότητα της για τον πολύφερνο Δημαρχιακό θώκο.

    Φανταστείτε τη Σαλαμίνα με Δήμαρχο αυτή τη κυρία………………………….

    Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά φανταστείτε……………………………………….

    Αυτή και τους συνεργάτες της: Θανάσης ο γραφικός, Χοντρομπάφ, Μάστρο…. και λοιπά και λοιπά…………………………..

    Αν έχετε τέτοια τερατώδη φαντασία………………….

    Αυτός λοιπόν ο Οβιδιακός Μιντιάρχης των blogs της Σαλαμίνας και πασίγνωστος γυρολόγος, που εξυμνεί (αζημίως) πότε Βούδα… πότε Κούδα… πότε Πίπη…
    πότε Ρούλα .. και πάει λέγοντας, αυτόκλητος υπερασπιστής με μοναδική ικανότητα στη συνειδητή διαστρέβλωση των πάντων, αυτοξευτιλίζεται για λίγα ψίχουλα και με απύθμενο θράσος απομονώνει κάποια ψήγματα και τα αναγάγει σε αποφθέγματα.

    Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει.

    Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

    Δεν πειράζει όμως, έτσι σε θέλουμε και ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να εξυμνείς την ανυπαρξία και την ανικανότητα και να φιλοτεχνείς διαρκώς μια εικονική πραγματικότητα σε ένα καμβά εξόφθαλμης γελιότητας.

    Υ.Γ.
    Έμαθα ότι εσχάτως εμφανίστηκαν νέφη στο κωμειδύλλιο με τον αχόρταγο ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ (κατά των Καρπαθίων), όπου άρχισε και η κυρία Ρούλα ακόμα !!! να αντιλαμβάνεται τη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.
    Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε θυμάμαι ότι τον είχαν παρομοιάσει με κροκόδειλο, που όταν ανοίγει το στόμα του, δεν ξέρεις αν θέλει να χασμουρηθεί ή να σε φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 09,12 Πήγαινε να σε δεί κανάς ψυχίατρος, αν και όπως βλέπω, η αρρώστια σου δεν έχει γιατρειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να πηγαίνει στο εξωτερικό και να ξοδεύει τόσα λεφτά για τα Μαριδάκεια-Σακελάρεια-Σαλαμίνεια, έχει. Για να πληρώσει τα τιμολόγια των ανθρώπων που βάλανε από την τσέπη τους για να του φτιάξουνε το διαφημηστικό υλικό στην ώρα, δεν έχει.
    Ρε καλά τα λέει η Νάννου στην συνέντευξή της ότι η χλιδή και το μεγαλείο μεσουρανούν στον οίκο των αρχόντων.
    Κοντεύει η ώρα, που σας βλέπω να τρώτε και ξύλο από τους αγανακτισμένους βιοπαλαιστές, που τους έχετε όλους φεσώσει.
    Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεμοραμένε γλείφτη, ετοίμασε τις βαλίτσες για Αμερική μαζί με το χρηματοδότη και ίνδαλμά σου το γιαννάκη το λαμόγιο για να βγάλεις καμιά φωτογραφία και να ξαναγεμίσεις τις κωλοφυλλάδες, όπως έκανες και με τις Βρυξέλες για τη μαλακία που λέγεται σύμφωνο των δημάρχων.
    Έμαθα ότι θα επισκεφθείς και τον Κλίντον για να σου δείξει πως θα τραβίξεις τη μαλ@@ία, όταν σε συλάβουνε, γιατί κάποια Μόνικα Λεβίνσκυ σίγουρα θα σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση, τέτοιος μαλακοκαύλης που είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 09.12
    Ρε τελευταίο υποκείμενο, για να μη σε πβ αλλιώς, τι είναι όλα αυτά τα επίθετα που αποδίδεις στην κα Νάννου;
    Καλά, τόσο σας πείραξαν αυτά που λέει στη συνέντευξή της, και δεν ξέρετε πώς να την χτυπήσετε;
    Ό,τι και να πεις φίλε μου, ένα είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο. Ποιό είναι αυτό; Αυτό που όποια πέτρα και να σηκώσεις θα στο πει.
    Η κα Νάννου διαφέρει παρασάγγας από όλους αυτούς που ασχολούνται με τα δημοτικά και εν γένει τα κοινά.
    Έχει δικό της κώδικα, γιαυτό και την πολεμούν τα κοράκια της δημαρχίας, φερυμποτατζήδες, νταμαριτζήδες, ιχθυοτρόφοι, ονειροπαρμένοι και δεν .... συμμαζεύεται.
    Μάθε λοιπόν και τούτο. Ορισμένοι,μπορεί να την ζηλεύουν, μπορεί να την φθονούν, μπορεί να μην την αποδέχονται ως μελλοντική δήμαρχο, κανείς όμως δεν θα βρεθεί να της προσάψει οτιδήποτε άλλο έστω και το παραμικρό, πόσο μάλλον αυτές τις αθλιότητες που ξεδιάντροπα της αποδίδεις εκ του ασφαλούς βέβαια, φορώντας την κουκούλα της ανωνυμίας.
    Πάντως, για να παρουσιάζεις την κα Νάννου λίγο-πολύ ως λήσταρχο Νταβέλη, δύο πράγματα μπορεί μόνο να συμβαίνουν.
    Ή πρέπει να την ζηλεύεις αρρωστημένα ή πρέπει να έχεις, για δικούς σου λόγους, το φόβο της δημαρχιακής της προοπτικής, που είναι και το πιθανότερο.
    Όπως και να ΄χει, έναν ψυχολόγο τον χρειάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι καιροί είναι δύσκολοι.
    Να αφήσουνε τις μαλακίες και να παραδειγματιστούνε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων μείζονος SAN FRANZISCO που αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
    Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι πάλι χορούς και πανηγύρια.
    (Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA χθες Καθαρή Δευτέρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ
    Του Θεόδωρου Καλμούκου.

    Η Ομοσπονδία Καλιφόρνιας ματαίωσε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα.

    ΒΟΣΤΩΝΗ.- Η Ομοσπονδία Σωματείων Βόρειας Καλιφόρνιας με έδρα τον Άγιο Φραγκίσκο, σε έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας της αποφάσισε να προχωρήσει με τα σχέδια εορτασμού της 25ης Μαρτίου όπως ήταν προγραμματισμένα στο μεγάλο Auditorium του Δημαρχείου του Αγίου Φραγκίσκου, αλλά να ματαιώσει την καθιερωμένη Παρέλαση που προηγείται της Εορτής.

    Οι λόγοι για την ματαίωση της παρέλασης είναι τα πρόσφατα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα στην πατρίδα μας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Θεόδωρο Λαλιώτη η Ομοσπονδία αισθάνεται ότι δεν είναι σωστό να βγαίνουμε εμείς και να παρελαύνουμε στους δρόμους και πλατείες του San Francisco όταν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα μαστίζονται από ανεργία, πείνα, και αστεγία, και όταν τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης πλημμυρίζουν τα δίκτυα με φωτογραφικό υλικό που δείχνει να καίγεται η Αθήνα από τους ίδιους τους αναρχικούς Έλληνες.Τόνισε ακόμα πως αντί να ξοδέψουμε χιλιάδες δολάρια για να κάνουμε την Παρέλαση, θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε την Ομογένεια για να συμπαρασταθούμε στους φτωχούς, άστεγους, και άνεργους Έλληνες πολίτες που μέχρι χθες ζούσαν άνετα τις οικογένειες τους αλλά σήμερα ξαφνικά βρέθηκαν στο δρόμο και πρέπει να ταΐζουν τα παιδιά τους σε σχολικά συσσίτια και οι γονείς να καταφεύγουν σε κουζίνες της Εκκλησίας και του στρατού για να φάνε.

    Στο ανακοινωθέν αναγράφεται ότι η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Αγίου Φραγκίσκου υπό την αιγίδα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Γεράσιμου, είναι σε συναίνεση με αυτή την απόφαση της Ομοσπονδία, θα είναι αρωγός, και θα συμπορευτεί στις προσπάθειες μας όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Γεράσιμος.

    Ο κ. Λαλιώτης τόνισε πως ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας, είμαι υπερήφανος για αυτήν την απόφασή μας και ελπίζω να κυκλοφορήσει και να βρει ευρεία δημοσιότητα ούτως ώστε και άλλες ομοσπονδίες και ομογενειακοί οργανισμοί να μιμηθούν το παράδειγμά μας.
    Φεβρουάριος 13, 2012

    Κε Πρόεδρε, τι είναι αυτά που λες;
    Εδώ κάναμε αμάν για να τους πείσουμε στη Νερα Υορκη να μας στείλουν μία πρόσκληση, τώρα που μας δίνεται η ευκαιρία να καβαλήσουμε, εκτός από το καλάμι που το ΄χουμε καβαλήσει μονίμως, κι ένα αεροπλάνο, να κάνουμε μαζί με την παρεούλα μας τη βόλτα στους 42 δρόμους εις υγεία των κορόϊδων των Κουλουριωτών, να μας αποθανατίζει και να μας προβάλλει ο μέγας Ροκίφης, τώρα θα κάνουμε πίσω; Ρε, πρίτσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου