Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΤΟΥ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΟΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μαλάκα δεν καταλαβαίνεις ότι αν η μόνη κατηγορία που έχεις να του προσάψεις είναι το "ξένος", του κάνεις τη μεγαλύτερη διαφήμιση; Μαλάκα ε μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΝΟΣ, ΞΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΤΑΜΑΡΙΩΝ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ, ΜΩΒ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ; ΛΕΝΕ 50.000 ΕΥΡΩ ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ 3000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ; ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΖΟΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άστους ρε φίλε κάποτε βρίζανε το λαλάκη για τα στεφάνια και έλεγε ο λεγάμενος σημερινός γκομενάκιας ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ 5000δραχμές το καταγγέλω στο λαό της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ αυτό. Σήμερα που την οθόνη την χρέωσε 50.000 ευρώ απο ότι ακούω κάνει τον κογκολέζο γιατί το δικό του αμάρτημα σεντόνι μαζί και πάπλωμα να καλύπτει τις ατιμίες του. Τι περιμένεις απο ένα ΞΕΝΟ καλό για τον τόπο; Συμφωνίες και πάλι συμφωνίες για την τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου