Σχόλια

  1. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGERS ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    1)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑΣ.
    2)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Φ.Μ.Υ. ΚΑΙ Φ.Π.Α. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ. (ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ)
    3)ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΔΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    4)ΓΙΑΤΙ, ΙΔΙΑΤΕΡΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ, ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:
    ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟ,
    ΜΑΣΤΡΟΣΑΝΤΟ,
    ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ
    ΜΑΣΤΡΟΡΟΥΛΑ,
    ΜΑΣΤΡΟΜΑΡΙΟ,
    ΜΑΣΤΡΟΠΙΠΗ,
    ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗ,
    ΜΑΣΤΡΟΑΝΑΤΡΟΠΟΥ,
    ΜΑΣΤΡΟΜΠΙΛΛΙΑ.
    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο "μέγας" Βαγγέλης Αστράκος τολμάει να μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!! Αλλά βέβαια. Ανήκει στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη σχολή Τζοχατζόπουλου, που αυτός βέβαια μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.!!! Ο καθένας από το πόστο του. Για αυτό η Ελλάδα έφτασε στο σημείο της εξαθλίωσης. Γιατί στο σλόγκαν της μη ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής δεν τιμωρήθηκαν ποτέ τα λαμόγια που καταλήστεψαν το χρήμα του ελληνικού λαού που τώρα υποφέρει.
    Βέβαια στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ και στη σχολή ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ δεν ανήκει μόνο ο Αστράκος. Ανήκει και ο άλλος "μέγας" από τα Σελήνια. Ο Τραυλός. Ανήκει και ο Βασίλης Αλαϊσκας. Ανήκει και ο Σπύρος Σοφράς. Είδατε πως υποστηρίζονται, (Τραυλός, Σοφράς, Αλαϊσκας, Αστράκος) παρά τον ανελέητο πόλεμο που είχαν μεταξύ τους; Στα δύσκολα τα λαμόγια γίνονται μια γροθιά.
    Βαγγέλη Αστράκο, ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ αλλά ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου