Ανίκανος & Αυτοεγκλοβισμένος


      Ο πολιτικός αμοραλισμό και η πολιτική ανικανότητα καθοδηγούμενες από προσωπική εμπάθεια, δημιουργούν μια παράνοια επικίνδυνη για το άτομο που έχουν εμφιλοχωρήσει   αυτά τα χαρακτηριστικά, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τον δήμαρχος του τόπου. Το άσβεστο μίσος που αισθάνεται, τον έχει οδηγήσει σε ατοπήματα και ενέργειες,  που δεν συνάδουν με τη θεσμό που εκπροσωπεί  του (Δημάρχου) και τον έχουν υποβιβάσει σε επίπεδο καφενείου η και γειτονιάς.
      Η εμπλοκή του, ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την υπόθεση της αποχέτευσης μετά από μήνυση του κ. Μακρή, η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο, εν είδη εισαγγελέα, στη συζήτηση για τα χρέη της ΔΗΚΕΣΑ, το ψεύτικο φούσκωμα του χρέους του δήμου, από 26 εκατ.€ σε 45 εκατ.€ καταδεικνύουν περίτρανα, ότι ο δήμαρχος στερείται του πολιτικού αναστήματος, που απαιτεί ο θώκος του Δημάρχου του Δήμου Σαλαμίνας, και λειτουργεί υπό την επιρροή της προσωπικής εμπάθειας κάνοντας τεράστια πολιτικά λάθη . Η δράση φέρνει αντίδραση, οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν, έσπειρε ανέμους θα θερίσει θύελλες , από δω και μπρος η πρόκληση θα απαντηθεί με ιδιαίτερη αυστηρότητα, για κάθε υπέρβαση των κανονισμών και των νόμων που έχει κάνει και που πρόκειται να κάνει στο όνομα της όποιας πολιτικής απόφασης.
      ΄Εχω  προκαλέσει πολλάκις τον δήμαρχο σε μια δημόσια συζήτηση, παρουσία δημοσιογράφων, με κύριο θέμα το χρέος που βρήκε στο δήμο μέχρι 31-12-2010, στην οποία θα συμμετέχει και ο κ. Τραυλός και δυστυχώς ο δήμαρχος τηρεί σιγή ιχθύος, σήμερα επιβάλλεται να κάνει αποδεκτό το αίτημα της συζήτησης, δεδομένου ότι   θα του δοθεί η ευκαιρία, να υποστηρίξει τις απόψεις του για το χρέος της ΔΗΚΕΣΑ και βέβαια να πάρει τις απαντήσεις του, διότι για μια ακόμη φορά κατά τη προσφιλή του συνήθεια, υπερβάλλει και παραποιεί την αλήθεια παρασυρόμενος από τις αδυναμίες του χαρακτήρα του.   
                                              Σπύρος Σοφράς
                                    Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

 

Σχόλια

  1. Μα ποιος να στο ‘λεγε βρε Γιάννη μου ένας Σοφράς που άργησε τόσο να μπει στην πολιτική όπως του λες συνέχεια, να σε κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη και συ να σιωπάς.
    Ούτε κουβέντα για το debate με τους τέως δημάρχους παρουσία κοινού και δημοσιογράφων.
    Τουμπεκί ψιλοκομμένο; Ερε ποιος να στο ‘λεγε το όνειρο και να τον πίστευες πως θα χάσεις ο καψερός της εκλογές από τον Σοφρά.
    Ήδη σου χει πάρει 6 στελέχη σου κι ακολουθούν κι άλλοι σύντομα.
    Θα χεις «μπουμπούκο» μου ένα πολύ καυτό 2012, τυχαίο; ΔΕΝ νομίζω.
    Της καλάμου αφιππεύσατε και δέστε τι μπορείτε να περισώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πίπη μου, τί τα θέλεις τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις για τα χρέη που αφήσατε με τον κολλητό σου;
    Πες μου σε παρακαλώ, γιατί στα συμβούλιο δεν μιλάς, αλλά κάνεις μόκο; Η ματαιοδοξία σου και η κουτάλα δεν σου έχουν αφήσει καθόλου αξιοπρέπεια και τσίπα; Τα βρήκες με αυτόν που προεκλογικά σε έλεγε κλέφτη και απατεώνα; Μήπως τελικά είναι αλήθεια ότι τα είχατε χαλάσει επειδή δεν του έδωσες την αποχέτευση; Μήπως φταίει το 1% η έκπτωση; Γιατί ο εργολάβος έχει μάθει με άλλα κόλπα να παίρνει τις δουλειές; Για να μη μας ζαλίζεις κάντε επιτέλους μαζί με το φιλαράκι σου το σόου. Τον Τσαβαρή τι τον θέλετε; Ο Δήμαρχος σας τα χώνει στα συμβούλια. Εκεί που εσύ το βουλώνεις. Πίπη μου, δεν εχουμε προεκλογική περίοδο. Μη βιάζεσαι. Αργεί ακόμα. Και που ξέρεις; Κατά τις πληροφορίες δεν θα είσαι υποψήφιος. Δημοτικός Σύμβλουλος και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ είσαι. 'Ετσι πρέπει να υπογράφεις. Κουτοπίπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΠΗ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ; ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ;;; ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕΣ!!!!!!
    ΑΠΟ ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αθλιότητα, ο παραλογισμός και η παράνια είναι όντως χαρακτηριστικά της εξουσίας, πόσο βέβαια ενός δημάρχου και μιας δημοτικής αρχής που δεν εχουν καταλάβει που δημαρχεύουν στην ΚΟΥΛΟΥΡΗ η στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Καλόκαρδε, συνετέ και βέρε ΚΟΥΛΟΥΡΙΏΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ, εσύ που ενάντια στα συμφέροντα και τις λαμογιές περπάτησες ως δήμαρχος έχεις αναδειχθή το πρόσωπο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που θεωρούν ως τον καταληλλότερο ως δήμαρχο. ΣΙΓΟΥΡΑ στις επόμενες εκλογές θα είσαι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Όσο για κείνους που λοιδορούν τα δέοντα, ας προσμένουν με τους λαμόγιους και τις λαμογιές τους για κάποιους αιώνες τη σειρά τους. Πέρασε στο λαό τα μυνήματα, του πρίν των καταγγελιών και του τώρα των λαμογιών που αλωνίζουν τη δημαρχία, των άγνωστων γνωστών σημερινών αρπαχτικών που εξουσιάζουν στη δημαρχία ανεξέλεγκτα. Η κοινωνία και ξέρει και μπορεί να επιλέγει και έχει επιλέξει ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γνωστό ότι: Η ήττα, η αλλοφροσύωη και ο παραλογισμός σε έναν περιθοριωποιημένο δήμαρχο μαζί με την άχρηστη δημοτική ομάδα του να εμφανίζει σαθρή εικόνα και να καταφεύγει σε τέτοια λασπολογία. Η ανικανότητα, ο τσαμπουκάς της παρανομίας και η άναρχη διοικητική ικανότητα σκοντάφτουν στην παλικαριά των νόμων και των πεπραγμένων. Είναι γεγονός ότι η ΚΟΥΛΟΥΡΗ δεν έχει αυτή τη στιγμή δήμαρχο που να τον θέλει ο τόπος, αφού μόνο τα λαμόγια ευνόησε και το εξωτερικό. Έτσι, με την κατακραυγή και την απέχθεια των πολιτών αυτή η δημοτική αρχή είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.
    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ μην υπολογίζεις τους χαμένους, τους ηττημένους, τους ανίκανους, τους αδαείς. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ έχει εκλέξει ήδη δήμαρχο και αυτός είναι ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιότιμε κύριε πίπι μας λόγο μεγάλης ύφεσης στην αγορά ψάχνω για λίγο μετρητό μήπως γνωρίζεται μιας και εσείς έχετε για όλα άποψη, που μπορώ να βρω μήπως και σωθεί η εταιρία μου ; έχω ακούσει ότι γνωρίζεται τον ΓΟΥΚΟ του Πειραιά μήπως σας παρακαλώ να μπορούσατε να με διευκολύνεται ;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας εξυπηρετήσει εκείνος που για τις εκλογές χάλασε τουλάχιστον 500.000 ευρώ και αγόρασε καμια τεσσαριά σπίτια, όπως και βίλα για το κορίτσι των ονείρων του. Εκείνος που κατάγγελε τους πάντες, πούλησε τους πάντες και τους καλύτερους αγωνιστές του και ευνόησε τα λαμόγια, αυτούς που είχε κοροιδεύσει ακόμα και τα χειρότερα λαμόγια. Γι' αυτό λοιπόν υπάρχει καρακαδόρος για αυτές τις δουλειές που εύκολα κάποιος μπορεί να διαλέξει. Όσο για του περήφανους κλακαδόρους, μόνο στο όνειρο θα ξαναδούν την δημαρχία, ενδεχομένως και με το κυάλι απο μακρόθεν. Σας συνιστώ ψυχραιμία και ανάπαυση γιατί ο πόνος θα είναι πολύ μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι θα γίνει; Κάθε λίγο και λιγάκι θα βλέπουμε τη φάτσα σου ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑ; ('Ετσι σε αποκάλεσε ο άλλος πολιτικός γίγας της Σαλαμίνας Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ). Τοκογλύφε της κακιάς ώρας, θλιβερέ γυρολόγε των μπλογκς του Μαστρολάμπρου και του Μαστρονίκου, αν έχεις να πεις κάτι πες το εκεί που πρέπει. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αλλά εκεί δεν αντέχεις, δεν μπορείς ούτε μια ολοκληρωμένη πρόταση ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙΣ. Γι' αυτό καταφεύγεις στη σιγουριά των ανώνυμων - γνωστών σε όλους λαμογιομπλογκς. Εκεί, μπορείς να λες ό,τι βλακεία σου κατέβει, αλλά κι αυτές άλλοι σου τις γράφουν. Τόσο ανίκανος είσαι !!! Οι "Ανακοινώσεις" σου πλαστογραφούν από πρόθεση τη πραγματικότητα, που δεν την αντέχεις, ούτε εσύ, ούτε οι λαμογιομπλογκίστες συγγραφείς σου. ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ' ΡΘΕΙ.
    'Αλλωστε, η παραποίηση, η απληστία και η αχορταγία έχουν μετατραπεί από σένα από θανάσιμα αμαρτήματα σε ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
    Αλλά τί κάθομαι και γράφω; Αποκλείεται να καταλάβεις. Ο ηλίθιος ακούει μόνο αυτά που νομίζει ότι καταλαβαίνει.
    Πάντως για να τελειώνουμε, έμαθα ότι βρέθηκε τελικά η θεραπεία της ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Την ανακάλυψε ένας Γάλλος και λέγεται "λαιμητόμος"....
    Αει.. να χαθείτε, που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΒΕΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ, ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΕΠΑΞΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κουτοπίπης συμπλήρωσε τον συνδυασμό του, συγνώμη τη ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ήθελα να πω με την συμμετοχή του κουτολαμόγιου Γιώργου Μπίλλια.
    Τον ιδιαίτερο του αρπαχτικού του ΠΑΣΟΚ 'Ακη Τζοχατζόπουλου, που τον συνόδευε παντού, ακόμα και στις Βρυξέλλες.
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!! η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ετοιμάζει "ΚΤΥΠΗΜΑ" στον Δήμαρχο. ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ!!!
    Πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ και πόσο ΒΡΩΜΙΚΟΙ είστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΠΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΤΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΟΦΡΑ ΣΥΝΕΤΕ, ΑΞΙΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΑ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΣΚΕΡΤΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΡΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ "ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σπύρο μου χρόνια σου πολλά να ζεις σαν τον Ψηλορείτη
    και να μη σε στεναχωρούν τα λόγια του κάθε μας αλήτη
    Σπύρο μου τον αγώνα συνέχισε μ’ αυτό τον χαρακτήρα
    γιατί εμείς δεν θέλουμε τον εισαγόμενο τον παλιοχαρακτήρα
    Σπύρο μου θα εκπλαγείς δίπλα σου πόσοι θέλουν να σταθούν
    γι’ αυτό ανανεώσου πέτα βαρίδια χρώματα κι ας τους να σ’ ακολουθήσουν
    χρόνια σου πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ, Ο ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, Ο ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΏΣ ΒΛΟΓΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ; ΙΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΕΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ; ΙΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΝΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ; ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΞΕΡΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΛΕΜΠΕΣΗ 90 ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. *.˛.°★。˛°.★** σε 13 ημέρες Χριστούγεννα *★* *˛.
    ˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
    ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*
    .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
    *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬..
    ♥ Ρε αφήσατε τα μίση και πιάστε το… δημαρχιλίκη!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΠΥΡΟ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ, Ο ΗΘΙΚΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Ο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ, Ο ΞΕΝΟΜΠΙΣΜΠΙΚΟΣ, Ο ΞΕΝΟΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου