Ένας Κουλουριώτης, που πονάει πραγματικά τον τόπο του

      Αγαπητοί διαχειριστές των BLOGS,
                σαν  τακτικός αναγνώστης σας, έχω διαπιστώσει ότι ποτέ δεν ασχολείστε με τα  σοβαρά θέματα του τόπου μας, παρά μόνο με θέματα  που, κυρίως, άπτονται στη κακοπροαίρετη κριτική του Δημάρχου.
                Χθες  2/12 πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς, κανείς από σας δεν μπήκε στον κόπο να αναφερθεί σε αυτή τη συνεδρίαση. Προφανώς στόχος και επιδίωξη σας δεν είναι το καλό του νησιού, αλλά η στείρα αντιπολίτευση.
                Στη χθεσινή, λοιπόν, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  Λεωνίδα Αθανασιάδη,  ανακοινώθηκε η κατασκευή σημαντικών έργων  και η δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη της Σαλαμίνας. Η προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας,  αγαπητοί Blogers  προφανώς δεν σας ενδιαφέρει.
                Συζητήθηκαν επίσης οι οφειλές της Δημοτικής Επιχείρησης Δ.Ε.Π.Α.Σ. ή ΔΗ.ΚΕ.ΣΑ., όπου και ακούστηκε το ανήκουστο και εξωφρενικό ότι ο κ. Σοφράς δεν απέδιδε Φ.Μ.Υ. και Φ.Π.Α., ποσό που με τα   πρόστιμα ανέρχεται περίπου στα 2.000.000 ευρώ!!! Αν και όλοι ακούμε καθημερινά στις τηλεοράσεις και διαβάζουμε στις εφημερίδες  τις συλλήψεις επιχειρηματιών για τη μη απόδοση Φ.Π.Α. και για οφειλές προς το Δημόσιο, κάποιοι στη Σαλαμίνα έχουν άλλες απόψεις:
 «Ποινικοποίηση δημοτικής ζωής του τόπου» Βαγγέλης Αστράκος Αναπληρωτής Δημάρχου!!! (Μήπως τελικά φίλε και παλιέ συναγωνιστή Βαγγέλη αληθεύουν οι φήμες;;;)
«Να κάνει ο Δήμος ρύθμιση της οφειλής»!!! Ρούλα Νάννου Επικεφαλής Συνδυασμού (Κυρία Νάννου, εάν είχατε εκλεγεί Δήμαρχος αυτό θα κάνατε;;;  ‘Η εκ της ασφαλούς θέσης της αντιπολίτευσης «μνημονεύεται με ξένα κόλυβα»;
«Κάποιοι» δε, εκτός Δημοτικού Συμβουλίου μιλάνε για «ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ». Η τήρηση των Νόμων είναι προνόμιο των πολιτισμένων λαών. Στη φυλή των ΑΠΑΤΣΙ επικρατεί ο «ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ».’Ισως αυτούς τους «κάποιους» εξυπηρετεί αυτός ο Νόμος. Ο Νόμος της Ζούγκλας.
Αξιοσημείωτη ήταν η στάση του κ. Σοφρά, ο οποίος χωρίς κορώνες και διαξιφισμούς με τον Δήμαρχο, έκανε κάποιες ερωτήσεις, προφανώς λόγω αμηχανίας και δήλωσε «ΠΑΡΩΝ». Γιατί δεν θέλει επιτέλους φορολογικό έλεγχο;;;
               Εδώ και πολύ καιρό «συζητιόταν» κακοπροαίρετα και κακόβουλα στα BLOGS η πιθανή επιλογή του κ. Νίκου Ράπτη στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, ενώ όλοι γνωρίζουμε  τον χαρακτήρα και το  ήθος του.
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και στο θέμα για τη κάλυψη αυτής της θέσης, διαπιστώθηκε ότι η υποψηφιότητα του κ.Ράπτη δεν υπήρχε. Θυμάμαι την «θλίψη» και τον «πόνο» στα πρόσωπα όλων των Συμβούλων ,πλειοψηφίας και μειοψηφίας, όταν ο και τα κροκοδείλια δάκρυα ,  κ. Ράπτης είχε παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Χθες κανείς μα κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει γιατί δεν υπήρχε η υποψηφιότητα του.     ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!
               Αγαπητοί διαχειριστές των BLOGS,
σίγουρα η καλοπροαίρετη αντιπολίτευση και κριτική στον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή είναι επιβεβλημένη. Η στείρα όμως κριτική και ιδιαίτερα αυτή που ασκείται εσείς, που βασίζεται στη λάσπη και τη συκοφαντία και αποσκοπεί στο προσωπικό όφελος και σε ιδιοτελείς σκοπούς, δεν προσφέρει στον τόπο και δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στις προσωπικές αντιπαλότητες.
Υ.Γ.
Ξέρω πολύ καλά ότι θα με πείτε «Τσαβαρόπουλο», «Τσαβαρόσκυλο», «Γλύφτη», «Λαμόγιο» κ.λ.π. Δεν με πειράζει. Είμαι ένας Κουλουριώτης, που πονάει πραγματικά τον τόπο του.

Σχόλια

  1. Ο "μέγας" Βαγγέλης Αστράκος τολμάει να μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!! Αλλά βέβαια. Ανήκει στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη σχολή Τζοχατζόπουλου, που αυτός βέβαια μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.!!! Ο καθένας από το πόστο του. Για αυτό η Ελλάδα έφτασε στο σημείο της εξαθλίωσης. Γιατί στο σλόγκαν της μη ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής δεν τιμωρήθηκαν ποτέ τα λαμόγια που καταλήστεψαν το χρήμα του ελληνικού λαού που τώρα υποφέρει.
    Βέβαια στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ και στη σχολή ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ δεν ανήκει μόνο ο Αστράκος. Ανήκει και ο άλλος "μέγας" από τα Σελήνια. Ο Τραυλός. Ανήκει και ο Βασίλης Αλαϊσκας. Ανήκει και ο Σπύρος Σοφράς. Είδατε πως υποστηρίζονται, (Τραυλός, Σοφράς, Αλαϊσκας, Αστράκος) παρά τον ανελέητο πόλεμο που είχαν μεταξύ τους; Στα δύσκολα τα λαμόγια γίνονται μια γροθιά.
    Βαγγέλη Αστράκο, ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ αλλά ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ
    ΙΟΥΔΑΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΟΦΡΑΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε..., όχι και ο πιο ανήθικος δήμαρχος στη χώρα ο Γιαννάκης!!! Πάλι ξεχνάτε την ιστορία αυτού του νησιού; Τα εύσημα πρέπει να απονέμονται και η καλή κουβέντα να λέγεται. Τα σκήπτρα τα κρατάει ο "μέγας" Μάριος. Ο άνθρωπος είναι ρεκορμαν στη πουτανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΘΡΑΣΙΝΙΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
    ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ;;;
    ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;;;
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ" ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ. ΤΗ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΟΜΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕΛΗΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ. ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ!!! ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ!!! ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΟΜΥΧΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ;
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΗΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 'Η ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΙΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ. ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΥΡΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΦΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΦΤΑ; ΕΦΑΓΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ; ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΙΟ ΦΩΣ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ 2014 ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΚΑΙ OI ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΥΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΚΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗ ΜΙΧΑ ΤΗ ΤΙΝΑ ΤΟ ΒΑΓΚΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ ΠΟΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα έμμισθα γκεμπελάκια του τζαβαρή αναλάβανε υπηρεσία ανά χήρας τον κονδυλοφόρο και άρξαστε γραφή κατά ριπάς στόχος ο κύριος Μαστροκόλιας η εντιμότητα του η οικογένειά του το ήθος του κλπ, κλπ .Ποιός, ο πιό πρόστυχος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από τη Σαλαμίνα ακόμη ακούγονται οι βρισιές της γυναικούλας του στους διαδρόμους του δημαρχείου και στο ιδιαίτερο γραφείο τα μαλιοτραβήγματα και τα πουτανηρλίκια ακόμη τα θυμούνται και τα συζητούν οι υπάλληλοι εντός και εκτός δήμου και γελάει το πανσαλαμίνιο και έχει το θράσος και την κουβαλάει παντού( μια συμβουλή για την πρώτη κυρία) όταν περνάς από πόρτες να σκύβεις να μην τρακάρουν τα κέρατα και τραυματιστείς. Αυτόν τον άνθρωπο προσπαθούν να προστατεύσουν μειώνοντας και θίγοντας την προσωπικότητα του κυρίου Μαστροκόλια αγαπητά έμμισθα γκεμπελάκια έχετε αποτύχει παταγωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου