Όχι στη διπλή ζεύξη με την ηπειρωτική Αττική

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Η διπλή  ζεύξη της Σαλαμίνας με την  ηπειρωτική Αττική, ήταν το μοναδικό θέμα της 30ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη
1η Νοεμβρίου 2011.
Η συνεδρίαση, λόγω της σπουδαιότητας του θέματος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Δημήτρης  Μπόγρης» και ήταν ανοιχτή για το κοινό, το οποίο κατέκλυσε το χώρο.
Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν και ο Βουλευτής Β΄Πειραιά κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βουδούρης.
 Η  συζήτηση κύλισε ομαλά και,  εκτός από τα μέλη του Δημοτικού  Συμβουλίου, το λόγο έλαβε και  ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά,  ο οποίος δήλωσε ακόμα μια  φορά τη στήριξη της Περιφέρειας  προς το Δήμο μας.
Στο τέλος της συνεδρίασης δόθηκε ο λόγος σε πολίτες και σε φορείς, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για το κρίσιμο θέμα της ζεύξης.
Η συνεδρίαση έληξε με έγκριση κατά πλειοψηφία της πρότασης του
κ. Δημάρχου, για τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών και την εκτέλεση των έργων που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του νησιού μας, με απαραίτητη προϋπόθεση  την ολοκλήρωση των οφειλομένων παρεμβάσεων.
Διενέργεια  επίσης δημοψηφίσματος, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουν όλοι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας τη γνώμη τους για την ενδεχόμενη ζεύξη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Κε Δήμαρχε, στο δημ. συμβούλιο είπατε ότι θα γίνει δημοψήφισμα ώστε ο λαός της Σαλαμίνας να αποφασίσει και όχι για να εκφράσει τη γνώμη του (όπως λέτε τώρα)για το αν θέλει την ζεύξη ή όχι.
    Η κα Νάννου σας είπε ότι σύμφωνα με το νόμο, δημοψήφισμα για τη ζεύξη δεν μπορεί να γίνει και μάλιστα το χαρακτήρισε "βεγγαλικό"
    και σας κατηγόρησε ευθέως γιαυτό.
    Απάντηση δεν της δώσατε.
    Μπορείτε τουλάχιστον σε μας, το λαό της Σαλαμίνας, να μας δώσετε απάντηση;
    Νομιμοποιείσθε να κάνετε το δημοψήφισμα ή όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.
    1)Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
    2) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.
    3) Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ΜΑΝΙΦΑΤΟΥΡΕΣ.
    4) ΜΑΚΡΗΣ Ο ΤΟΡΠΙΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΜΙΑ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ Ο ΨΕΥΤΗΣ
    ΕΞΩ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΕΞΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΥΜIΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε, μαζεψτε τα πανο ρεζίλιδες γιατι η ησαστε ασχετοι αφου δεν μπορη να γινη δημοψηφισμα η ησαστε ψευτες.
    Διαλεξτε και παρτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου