ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΆΒΟΥΛΩΝ

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

 
 Σύσσωμη η αντιπολίτευση, σήμερα ημέρα γιορτής και αδελφοσύνης απαλλοτρίωσε τα ήθη που διέπουν οι κοινωνικοί κανόνες και προέβησαν σε προσβλητική στάση αντίδρασης με το να μην παρευρεθούν στο κάλεσμα της μεγαλύτερης εθνικής και εκκλησιαστικής γιορτής που την τιμά όλο το έθνος. Ανίκανη να αντιμετωπίσει μια μαχόμενη δημοτική αρχή με όραμα, ικανότητα και δημιουργικότητα, μια δημοτική αρχή με σχέδιο και στρατηγικές για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, μια δημοτική αρχή που μόνο έργο θα αφήσει στον τόπο και στενοχώρια σε αυτούς που καταφεύγουν σε κραυγάσματα ανώριμων δημαγωγών.

Ανίσχυρη να υποδείξει σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση στις ανάγκες των περιστάσεων, αφού απασχολείται με ατυχή περιστατικά μικροπρέπειας (κουτσομπολιά) για να ενισχύσει την ανύπαρκτη θέση της στα δημοτικά δρώμενα. Θεωρούν ως αναγκαία και ικανή την αδιάλλακτη και ρηχή πολιτική και αναφωνούν ως θέματα υπεροχής και κοινωνικής απαίτησης την υποβάθμιση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής για γεγονότα προσωπικά και ανυπόστατα που μόνο η φαντασίωση τους δημιουργεί, αφού δεν έχουν να κάνουν ούτε με το δήμο, ούτε με το έργο του, αλλά την προσωπική του ζωή που την έχουν αναγάγει σε σήριαλ αφρικάνικης προέλευσης για να λασπολογούν, μήπως και κερδίσουν τις εντυπώσεις, από τις ζημιογόνες πολιτικές που προτάσσουν. Σκηνές άσκοπης και αδικαιολόγητης σημασιολογικής αξίας και εφιαλτικού ξεπεσμού πάντα εις βάρος τους ξεδιπλώνονται, αφού πανικόβλητοι έχουν καταληφθεί από παράνοια, καταστρέφοντας κάθε εποικοδομητικό για τον τόπο. Ζουν εκτός πραγματικότητας, σε κατάσταση σοκ, όταν δεν έχουν λόγο και θέσεις που να αναγνωρίζονται στην κοινωνία για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης. Γκρεμίζουν κάθε τι που η συλλογικότητα επιτάσσει για να φανούν ως διαφορετικοί - χωρίς όμως δυνατότητα αντιμετώπισης των γεγονότων και των έργων - που πρόδηλα είναι έξω από τις δράσεις και τις ανάγκες που σήμερα θέλει ο τόπος, και δυστυχώς άλλα αποδεικνύουν.
Είναι κυριολεκτικά φοβισμένοι από το έργο που η δημοτική αρχή παρουσιάζει και την δυναμική πορεία που έχει χαράξει, μαινόμενοι παρατηρητές, ανήμποροι να συμβάλλουν στη δημιουργικότητα και την αναβάθμιση του τόπου.
Ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές της προσωπικής ζωής του Δημάρχου, νομίζοντας ότι με πνιγηρούς εκβιασμούς θα κερδίσουν το σεβασμό και την εκτίμηση των Σαλαμινίων. Σενάριο, χωρίς αναισθητικό αντιφατικής τραγωδίας που θα τους βουλιάξει στον καιάδα η ίδια τακτική τους από τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν.

Σχόλια

  1. ωραία η φωτογραφία η ξανθιά είναι πολύ μπανικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πρώτα μαθήματα που διδαξε ο Γκέμπελς ηταν :
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΙΟΤΑΚΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά΄ειναι αυτή η ξανθιά΄ρε παιδιά. Μήπως είνάι η η η ΔΩΡΑ. Μεγάλε σου ειπαμε σταμάτα να γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε, για ποιά αντιπολίτευση μιλάς; μήπως του Κερατσινίου;
    γιατί εγώ και στην εκκλησία και στην κατάθεση στεφανιών είδα αρκετούς της αντιπολίτευσης Σοφράς, Νάννου, Μακρής, Αλαϊσκας, Αντωνίου, Μπακαούκας κ.α. να είναι παρόντες. Μήπως πάσχεις από Τσαβαρομυωπία; Μόνο στεφάνια δεν κατέθεσαν, προφανώς διότι ο Δήμαρχος τους θεωρεί ανάξιους αυτούς που αντιπροσωπεύουν το 70% του Σαλαμινιακού λαού, ενώ αντίθετα θεωρεί την ομάδα του ως την μόνη εξουσία του τόπου. Γιαυτό και κάθε δημοτικός του σύμβουλος κατέθετε και από ένα στεφάνι. 7 τον αριθμό.
    Τι και ποιόν εκπροσωπούσαν όλοι αυτοί μπορείς να μου πείς; Κανέναν. Απλά, η έπαρση και η αλαζονία τους έχει μεταμορφώσει σε εξουσιαστές, και προσπαθούνε να επιδεικνύονται σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται μετατρέποντας την κάθε επίσημη και μη εκδήλωση σε ψηφοθηρικό παζάρι.Και νάτανε μόνο αυτό; Όλοι αυτοί προηγηθήκανε όλων των άλλων καταθέσεων στεφανιών.
    Βλέπεις είναι η αφρόκρεμα!!!! της κοινωνίας.
    Μα τι νομίζουν επιτέλους ότι είναι, ο Σαρκοζί και η Μέρκελ;
    Αυτά φίλε μου είναι καραγκιοζιλίκια και φανερώνουν το επίπεδο των ανθρώπων που άρχουν σήμερα του νησιού. Επίπεδο κάτω του μηδενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ μου φίλε, δεν τους λες εκεί μέσα να κόψουν την μα….; μεγάλα παιδιά είναι πια.
    Ποιος ανεγκέφαλος τον γύρισε στην εποχή του «Αχ Κουνελάκι, κουνελάκι» και κάνει γι’ άλλη μια φορά το ατόπημα να βγάλει ανακοίνωση για την ροζ ζωή του;
    Είναι ο ίδιος που δεν του συγχωρεί με τίποτα το ότι αυτός βγήκε δήμαρχος, όπως βγήκε ενώ ο ίδιος τότε που κατέβηκε δεν πήρε ούτε 90 ψήφους. Τι το ήθελε το λαμόγιο και ειδικό σύμβουλο; Μόνο για να τον εκθέτει; Αφού εκτίθεται και μόνος του.
    Ενημέρωσε τον σε παρακαλώ, το πολύ το τάκα – τάκα κάνει και τον δήμαρχο μα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι παραλήρημα είναι αυτό εναντίον της αντιπολίτευσης;
    Και μετά έχετε μούτρα και ζητάτε κατανόηση και συμπόρευση;
    Δεν ντρέπεστε λιγάκι;
    Καλά κάνει η αντιπολίτευση και σας απαξιώνει, αν και όπως λέει και ο παραπάνω παρευρέθησαν και στην εκκλησία και στην κατάθεση στεφανιών.
    Κε Δήμαρχε, για να πάει μπροστά ένας τόπος πρέπει να σέβεσαι την όποια άποψη της αντιπολίτευσης και να μην την χλευάζεις ως άλλος Νέρων. Στην συνέντευξη τύπου που έδωσες στην αίθουσα των Αμπελακίων για τα Σαλαμίνια, ενοχλημένος από το γεγονός ότι η πρότασή σου για αδελφοποίηση των 30 δήμων δεν ψηφίστηκε από την αντιπολίτευση, την κατηγόρησες με εκφράσεις που δεν συνάδουν με το αξίωμα είτε του Δημάρχου είτε του δημοτικού συμβούλου. Ανέφερες ότι δεν ψηφίσανε για τα ... σουβλάκια.
    Είναι αυτό επίπεδο δημάρχου;
    Να σε χαίρονται όσοι σε ψηφίσανε και ειλικρινά χαίρομαι ιδιαίτερα που σύσσωμη η αντιπολίτευση αντιδρά σε αυτόν τον καταιγισμό λόγων και πράξεων του ξενόφερτου δημάρχου που προσπαθεί επί συνεχούς βάσεως να υποβαθμίζει και να απαξιώνει τους πάντες, αυτοσαρκαζόμενος ότι είναι παντογνώστης και αλάνθαστος.
    Η νοσηρή φαντασία του τον οδηγεί σε μονοπάτια χωρίς επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς ότι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν τον δήμαρχο είναι στο προσωπικό-οικογενειακό του θέμα (εάν αυτό υφίσταται). Προσωπικά θα προτιμούσα να διαβάζω και να ακούω πολιτικά επιχειρήματα που θα βελτιώσουν τη Σαλαμίνα και τη ζωή των κατοίκων της. Φυσικά μία πολιτική κριτική προϋποθέτει πολιτική γνώση και επιχειρηματολογία που προφανώς δεν διαθέτουν αυτοί που επιθυμούν να λασπολογήσουν εναντίον του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλησε ν’ ασχοληθεί με το «θέμα» του από σεβασμό στις κυρίες κι όχι στον ίδιο γιατί δεν του αξίζει, στο λέει ο άνθρωπος στο ξεκίνημα του κειμένου του.
    Βλέπεις όμως, ο ίδιος δεν σέβεται ΤΙΠΟΤΑ και προκαλεί ασύστολα με παραπλανητικότατες ανακοινώσεις. Μας θεωρεί όλους ηλιθίους και βάζει και τα φερέφωνά του να λένε ότι έγινε, έγινε με κάποιους πολίτες που ήταν στο δημαρχείο. Σου λέει δούλεψα μια φορά τους κουτοαρβανίτες και τους πήρα τις εκλογές σιγά μη δεν τους ξαναδουλέψω.
    Μωραίνει Κύριος ον βούλεται. Έχουν γνώση οι φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντώ σε αυτόν που γράφει ηλίθιοι Τσαβαροπουλαίοι επειδή έχουμε μία διαφορετική άποψη από αυτόν που βρίζει χυδαία κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του. Ας παραδεχτούμε λοιπόν ότι εμείς που στηρίζουμε την Δημοτική αρχή και αντιστεκόμαστε στην χυδαιότητα του λόγου λεγόμαστε όπως μας αποκαλείτε Τσαβαροπουλαίοι ή Τσαβαράκια όπως λέει κάποιος άλλος. Κατά την ίδια λογική εσείς που είστε απέναντι στον Τσαβαρή και στην Δημοτική αρχή και τον βρίζετε πρέπει να σας ονομάσουμε ή Σοφράκια (οπαδοί του Σοφρά ) ή Νανάκια (οπαδοί της Νάνου). Εσείς λοιπόν τα Σοφράκια ή τα Νανάκια έχετε δικαίωμα να βρίζετε χιδαιότατα και εμείς τα Τσαβαράκια , όπως θέλετε να μας αποκαλείτε , δεν έχουμε δικαίωμα όχι να βρίσουμε , αλλά να εκφέρουμε την γνώμη μας. Αυτή είναι η Δημοκρατία που πρεσβεβετε εσείς τα Σοφράκια και τα Νανάκια. Δεν έχουμε επίσης το δικαίωμα να πούμε κάποιο θετικό έργο του Δήμου. Εύκολα λοιπόν ο αναγνώστης αυτών των σχολίων μπορεί να βγάλει το συμπέρασμά του και να κάνει τις επιλογές του και να παρατηρήσει ότι τα Σοφράκια και τα Νανάκια δεν έχουν κάνει ούτε ένα σχόλιο έστω αρνητικό για κάποιο έργο. Τους ενδιαφέρει να πετούν λάσπη. Ας προσέξουν διότι την λάσπη που συσσωρεύτηκε είναι πολύ και θα κολήσουν σε λίγο οι ίδιοι.

    30/10/11 18:12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τί περιμένουμε τελικά από τον δήμαρχό...αν δεν ανέβαζε την κα Τσαβαρή στην εξέδρα θα λέγαμε ότι αδιαφορεί για την σύζυγό του και ότι τελικά οι φήμες ισχύουν...τώρα που το έκανε πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί υποτίθεται ότι το έκανε για να κλείσει στόματα. Και έτσι να είναι, πού είναι το παράξενο?Αν κυκλοφορεί μία φήμη για τον καθένα από εμάς ήυπήρξε κάποιο πρόβλημα το οποίο έληξε, δεν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους?Πόσο μάλλον όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο.Μήπως τελικά οι φήμες βολεύουν κάποιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΧΛΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΩΝ, ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρώ πως η Σαλαμίνα και οι πολίτες της έχουν πολύ σημαντικότερα θέματα να σχοληθούν όπως η γέφυρα, οι ιχθυοκαλλιέργειες και τόσα άλλα που μας αφορούν άμεσα και περιμένουμε από τον δήμαρχο να φέρει εις πέρας. Ας ασχοληθούμε με αυτά καλύτερα και ας κάνουμε πολιτική κριτική για το καλυτερο του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ Ο ΞΕΝΟΣ
    ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ
    Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΛΑΣΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ σωστή και δημοκρατική άποψη να τεθεί σε δημοψήφισμα το θέμα της γέφυρας στους πολίτες της Σαλαμίνας με απαραίτητη προϋπόθεση πάντα τις υποδομές στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου