ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


                                                                                                       Σαλαμίνα: 26-10-2011
ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΟΒΣ
     Βρισκόμαστε την ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι η έναρξη μαθημάτων του 7ου Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, είναι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στις 19:00 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ.
      Τα μαθήματα είναι διάρκειας 8 Εβδομάδων και θα πραγματοποιούνται, τα μεν Θεωρητικά κάθε Δευτέρα απόγευμα, επί τρίωρο, τα δε Πρακτικά κάθε Σάββατο η Κυριακή πρωί (εξάσκηση εν πλω), επί οκτάωρο.
      Οι καθηγητές των θεωρητικών μαθημάτων είναι επιστήμονες μέλη του ΝΟΒΣ, με γνώση και εμπειρία στα αντικείμενα που διδάσκουν.
      Ο εκπαιδευτής των πρακτικών μαθημάτων, μέλος του ΝΟΒΣ, είναι διπλωματούχος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με σημαντική εμπειρία.
      Οι απόφοιτοι μετά από γραπτές εξετάσεις αποκτούν Δίπλωμα αναγνωρισμένο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά 19:00 έως 20:00 στις Εγκαταστάσεις ΝΟΒΣ
                                             ή στο τηλέφωνο 6945100607

Σχόλια

  1. Τι έγινε ρε παιδιά; Θα μας πει κάποιος τι έγινε σήμερα στον δήμο μας; Κυκλοφορεί η φήμη ότι έπεσαν και πολλές μάπες, αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα; Θα μας ενημερώσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ, Η ΑΝΙΘΗΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΛΑΛΑΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝΕ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ! ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΙΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου