Οι διαφορές τείνουν να γεφυρωθούν, κατά Μέρκελ –Σαρκοζί

thumb
Οι διαφορές τους τείνουν να γεφυρωθούν, άφησαν να εννοηθεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου από τις Βρυξέλλες.
Βερολίνο και Παρίσι -είπαν- έχουν συνείδηση της ειδικής ευθύνης τους και «μιλούν την ίδια φωνή», ενώ εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι την Τετάρτη θα υπάρξουν «κοινές, φιλόδοξες και βιώσιμες απαντήσεις» στην κρίση.
Τέλος, η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε εκ νέου ότι πρέπει να υπάρξει «εμβάθυνση» στα θέματα δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη, πιθανότατα με αλλαγή των Συνθηκών, ενώ απηύθυνε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «οι χώρες πρέπει να έχουν απόλυτη συνείδηση των δικών τους ευθυνών και των αποφάσεων που πρέπει να λάβουν».

Σχόλια

  1. ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    Σύμβουλοι του δημάρχου κατηγορούν ανοικτά πρώην υποψήφιους του συνδυασμού Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας -ακόμη και ο δήμαρχος κρυφοκατηγορεί- ότι οι σύμβουλοι αυτοί αποχωρούν απο το συνδυασμό, γιατί ήθελαν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον. Ήθελαν να γίνουν αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι και μισθωτοί, έτσι προπαγανδίζουν όλοι οι κωλοτούμπες εκλεγμένοι σύμβουλοι, συν τον δήμαρχο ο οποίος ουδέποτε έκανε μια ανακοίνωση ευχαριστίας σε αυτούς τους ανθρώπους για την προσφορά τους. Οι σύμβουλοι που σήμερα αναφωνούν αυτά ειναι εκείνοι που δήλωναν πριν τις εκλογές, οτι ουδέποτε θα ψηφίσουν πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, αν ο Μαρούδης πατήσει στη δημαρχία. Οι σύμβουλοι που έλεγαν, ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν με την Τίνα, οι σύμβουλοι που έλεγαν που το ξεθαψαν τον αποτυχημένο Αστράκο, οι σύμβουλοι που έλεγαν και τι δεν ελεγαν ένας Θεός ξέρει.(αναλυτικότατα σε επόμενη γραφή ποιοί, πότε και για ποιούς). Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν με το Σοφρά ανοικτά, με τον Αγαπίου, με τον Παυλάκη, με τον Περδικούρη με, με, με και με όλο το σύστημα του Σοφρά. Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν για αξίες με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον τόπο και τον πολίτη. Κατηγορούν αυτούς που αθώα, χωρίς κομπίνες, κρυφοσυνεταιρισμούς, απάτες και τα συναφή για την υφαρπαγή της ψήφου, πάλεψαν για κάτι πρωτοποριακό, καινοτόμο και ηθικό που τελικά τους ξεγέλασε. Τελικά εύκολα διαπιστώνει κανείς ποιοί είναι σήμερα οι εκλεγμένοι, πόση εμπιστοσύνη τους έχεις και πόσο κωλοτούμπες είναι. Κατέστρεψαν την Πρωτοβουλία Πολιτών και την διάλυσαν, όλοι αυτοί που χρησιμοποιήσαν ως εφαλτήριο εκείνους που τους έβαλαν μπροστά στην κοινωνία να κερδίσουν την δημαρχία και μόνο αυτήν. Ο χρόνος γρήγορα περνά και ως μεγάλος δικαστής θα δικάσει τους δίκαιους απο τους αδίκους.

    παρακαλώ να το αναρτήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου