ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιατί Επιτέλους, τα Ψέματα Πρέπει να Λάβουν Τέλος.
 
      Δεν θα ακολουθήσουμε το κ. Τσαβαρή στην ελεύθερη πτώση, που θέλει να οδηγήσει την πολιτική ζωή του τόπου μας, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα καταγγέλλουμε στους συντοπίτες μας, κάθε μεθόδευση εκφυλισμού της πολιτικής ζωής, που είναι έξω από τα ήθη κι έθιμα του νησιού μας.
      Είναι ανήκουστο - ψευδές κι ανυπόστατο, να δηλώνει ο δήμαρχος δεξιά και αριστερά με «πόνο» ψυχής τάχα μου, πως δεν μπορεί να ικανοποιήσει αιτήματα πολιτών, γιατί βρήκε χρέη στον δήμο 58 εκατομμυρίων Ευρώ και ταυτόχρονα, να αυτοαναιρείται χωρίς αιδώ, δηλώνοντας ο ίδιος στο Υπουργείο χρέος μόλις 25,5 εκατομμύρια Ευρώ.
      Δεν ντρέπεται να παραμυθιάζει τον κόσμο, ότι τέλειωσε την αποχέτευση της Σαλαμίνας και μάλιστα μετά από δικές του «υπεράνθρωπες» προσπάθειες και να μην έχει ενώσει μέχρι σήμερα ούτε μια κατοικία, παρότι υπάρχουν νοικοκυριά που πληρώνουν εκατοντάδες Ευρώ για το άδειασμα των βόθρων τους;
      Κανείς  σοβαρός πολίτης δεν μπορεί να δεχτεί, μετά την ολοκλήρωση της αποχέτευσης στην πόλη της Σαλαμίνας, να βουλώνουν φρεάτια και να πλημυρίζουν οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης με λύματα, άθλια εικόνα και κυρίως άκρως επικίνδυνο φαινόμενο για την υγεία των κατοίκων και κυρίως των παιδιών μας.
      Να  θυμίσουμε στους συντοπίτες μας, όταν ο σημερινός δήμαρχος ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση, έκλεινε δρόμους και διατυμπάνιζε προς κάθε κατεύθυνση, ότι όταν βγει, …ούτε ένα χαλίκι δεν θα επιτρέψει εκτός νησιού… και τώρα, όχι μόνο έχει κλείσει τα μάτια στην εξαγωγή λατομικών προϊόντων αλλά και τα αφτιά στα καθημερινά ερωτήματα των εκδοτών και των blogs.
        Να θυμίσουμε στους συμπατριώτες  μας επίσης, την αδιάλλακτη στάση του στις ιχθυοκαλλιέργειες, τότε διατυμπάνιζε σ’ όλο το νησί, …να φύγουν οι ιχθυοκαλλιέργειες από τα νερά του νησιού και εφόσον δεν ρυπαίνουν να πάνε στο Φάληρο, το Ελληνικό, την Γλυφάδα, την Βούλα. Τώρα έχει πάθει επιλεκτική αμνησία και σφυρίζει αδιάφορα στην δική μας προσπάθεια απομάκρυνσης τους και κυρίως στην απένταξη των νότιων περιοχών του νησιού μας, από τον χωροταξικό σχεδιασμό εγκατάστασης μονάδων ιχθυοκαλλιεργειών.
 
                                          Με Τιμή
                                         Σπύρος Σοφράς

Σχόλια

  1. Τι φταίει Σπύρο μου και βγήκες ξαφνικά από τον λήθαργο; Φταίει ότι σε φτύσανε και οι πιο στενοί σου συνεργάτες; 'Η φταίει ότι βγήκανε τα επαγγελματικά της γυναίκας σου; Ας πρόσεχες όταν σου μιλάγαμε για τον Μιχαλάκη. Πήγε κι αυτός προς αραπιά. Τι να κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΠΥΡΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε παιδιά σας πιάνει τεταρταίος πυρετός όταν βγάζει ανακοίνωση ο Σοφράς; Είναι ο μόνος που σας κάνει να ανησυχείτε; Ο εφιάλτης του Τσαβαρή μέχρι τις επόμενες εκλογές και όσο περνούν οι μέρες θα νιώθει την αναπνοή του ο δικός σας στην πλάτη του και θα παθαίνει σύγκρυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια ανάσα ρε μαναρι;;;; Κ ποιος ΣΠΥΡΟΣ;;;; Σε 4-5 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται ότι πέρασε ένας ΔΗΜΑΡΧΟΣ που λεγόταν ΣΟΦΡΑΣ γιατί απλά δεν έκανε τίποτα κ οποίος δεν κάνει τίποτα αυτο του αξίζει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά μόνο ο Βασιλάκης θα μπορούσε να του τα γράψει, αλλά κι αυτός ψάχνεται για αλλού. Είναι σε αναζήτηση υποψηφίου. Ξέρει ότι ο Σπύρος μας τελείωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, τα προσωπικά συμφέροντα, οι οικονομικές απολαβές (λαμογιές) δεν μας αφήνουν να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά για το καλό του τόπου μας. Τον Τσαβαρή τον εξέλεξαν δήμαρχο οι δημότες της Σαλαμίνας (κουλουριώτες και "ξένοι"-ο πλέον ατυχής χαρακτηρισμός) καλώς ή κακώς. Δημοκρατία έχουμε. Από την ανάληψη των καθηκόντων του, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι το παλεύει, όσο κανένας άλλος από αυτούς που πέρασαν και από τους δύο δήμους. 'Εχουν βελτιωθεί πολλά και το κυριότερο είναι κοντά στο κόσμο. Θα μου πείτε είναι πολιτικός. Συμφωνώ και ίσως ο μόνος από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά. Για τον κόσμο όμως σημασία έχει ότι είναι καθημερινά στον Δήμο και μπορεί να τον δει όποτε θέλει. Αυτό είναι που μετράει. Για να μη θυμηθούμε τις αλησμόνητες εποχές, ιδιαίτερα των Αμπελακίων.
    Δυστυχώς αντιπολίτευση δεν έχει. Αυτά που κάνει η αντιπολίτευση είναι καραγκιοζιλίκια. 'Αλλα ψηφίζει και άλλα δημοσιεύει στα μπλογκς και στις εφημερίδες. Παράδειγμα Νάννου, Σοφράς για τα χρέη. Υπάρχει και η αντιπολίτευση ελάχιστων πρώην υποψηφίων του, συνεργατών του, και πολιτικών του φίλων, που με λάσπη και σαχλαμάρες νομίζουν ότι τον αντιπολιτεύονται και κάτι του κάνουν. Μια τρύπα στο νερό. Το συμπέρασμα δυστυχώς είναι ένα. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Κ.Λ.Π., ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!! Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ΚΑΝΕΙΣ γράφτο πολλές φορές για να το εμπεδώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ήταν ο Τσάβες όλα τα χρόνια για μας που τον ξέραμε. Δεν μπορείς να ζητάς το αδύνατον, όταν αυτός ο ίδιος είναι το πρώτο λαμόγιο κι αναρριχήθηκε ως ο σαλίγκαρος εδώ που αναρριχήθηκε τι θα περίμενες κάτι διαφορετικό; Αναλογίσου το χθες του για να συμπεράνεις το αύριο του.
    Να σου θυμίσω ποιόν φώναζε πουλημένο κοντυλοφόρο και τον έπιανε από τον λαιμό για να τον πνίξει; Που τον έχει τώρα; Ο εκ των στενοτέρων συνεργατών του.
    Με ποιόν ερχόταν σε σύγκρουση στα συμβούλια της ΟΕΕΣΣ κι εκείνος ως πατριάρχης δημοκρατικότατα του αφαιρούσε τον λόγο; Σήμερα τον έχει «ειδικό μυστικοσύμβουλο» και του τα χώνει 3.500 ευρώπουλα μαύρα κι άραχνα τον μήνα.
    Γιατί έκανε τον Στέλιο ειδικό σύμβουλο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με 2.500 ευρώπουλα τον μήνα; Για να του επιστρέψει τον καταλογισμό λες κι ήταν χρήματα του πατέρα του κι όχι του λαού της Σαλαμίνας…
    Για δες πως μεθόδευσε την παραίτηση Νίκου Ράπτη όταν όλοι εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου; Δες πως τον γλύφουν στα συμβούλια τα εξαπτέρυγα του Ράπτη περιμένοντας κι αυτά τα φουκαριάρικα το κοκαλάκι απ’ τον ηγεμόνα.
    Τι ζητάς λοιπόν απ’ αυτό το λαμόγιο; Ήθος (άσε αυτό δεν τ’ ανοίγω γιατί θα πληγώσω κόσμο); Εντιμότητα (βλέπε ρεύματα επί Φωτίου βλέπε συνεργία βλέπε βενζινάδικα κα πολλά); Παλληκαριά;
    Ήρθε ο καιρός να τον μάθει και η Σαλαμίνα που από καλή πρόθεση ανοίγει την καρδιά της στα κάθε είδους εισαγόμενα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΧΛΟΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ, ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΣΥΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ! ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΣΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΩΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΟΦΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΟΛΑ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.06 Είδαμε ότι το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν περνάει στον κόσμο και αλλάξαμε τροπάρι; Ξεκινήσατε με τον Σωκράτη και δεν σας έκατσε. Ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι και μυαλό διαθέτει και μαθήματα πουστιάς έχει πάρει τόσα χρόνια δίπλα στον πρώην των Αμπελακίων. Οι φανεροί του κινήματος είναι Μαστροκόλιας, Σάντος, Μπίλλιας, Μηνάς, Ανατροπού, κ.λ.π. και ο αφανής (έτσι νομίζει) που καταστρώνει τα σχέδια είναι ο Τραυλός. Αυτός που έχει λυσσάξει με τον Δήμαρχο. Να βγει να μας πει τους λόγους δημόσια και όχι να τα λέει δεξιά κι αριστερά σαν κατίνα. Παίζει με την Νάννου, παίζει με τον Σοφρά υποσχόμενος στον καθένα ξεχωριστά ότι θα τον κάνει δήμαρχο. Το ίδιο έκανε και με τον Σωκράτη (βέβαια έστειλε άλλους, γιατί τον ίδιο δεν τον παίρνει) και με τον Μακρή. Αυτοί όμως είναι γάτες τον ξέρουν πολύ καλά και δεν του κατσε μ’ αυτούς. Τώρα έριξε πανιά στη Ρούλα και στο Σοφρά, που αυτοί την έχουν πατήσει. Που μυαλό η Ρούλα και ο Σπύρος. Ο στόχος είναι να γίνει συσπείρωση και να ηγηθεί ο ίδιος. Τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μη την μπερδεύεται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο άνθρωπος ΠΑΣΟΚ ήταν μια ζωή ή τουλάχιστον έτσι δήλωνε. ‘Οσο για τις κοινωνικές σας ευαισθησίες, πάλι σας πρόλαβε ο Τσαβαρής. Δείτε τα θέματα του συμβουλίου. Τι να κάνουμε θα τρέχετε πάντα πίσω του και η μόνη αντιπολίτευση που μπορείτε να του κάνετε είναι λάσπη, λάσπη, λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και μετα ξυπνησες απο τον υπνο του δικαιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου