ΔΙΑΨΕΥΣΗ  


Διαψεύδω  κατηγορηματικά τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν περί δήθεν παραίτησής μου και δηλώνω ότι, όπως στρατεύτηκα στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή με την Πρωτοβουλία Πολιτών, από το ίδιο μετερίζι συνεχίζω και θα συνεχίσω να μάχομαι για το καλό της Σαλαμίνας.
                                                                                   ΒαγγέληςΑστράκος

Σχόλια

  1. Κύριοι μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τη έψαχνε η αλεπού στην ΕΥΔΑΠ σήμερα το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αρχήκολοτούμπας του Τσαβαρή , Θαυμάστε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσάμπα μάγκας ο Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καραγκιόζη πού τα λες αυτά;
    Άκου εδώ ..."ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν περί δήθεν παραίτησής μου"...
    Παληέ μου σύντροφε, δικαίωμά σου είναι να υπαναχωρήσεις και να καταντήσεις από Δήμαρχος κλητήρας. Δεν είναι όμως δικαίωμά σου να αποκαλείς ψεύτες τους Δημοτικούς Υπαλλήλους στους οποίους είπες το πρωϊ "μη με λέτε αντιδήμαρχο γιατί παραιτήθηκα και γίνομαι ανεξάρτητος".
    Όταν εσύ ο ίδιος το λες, είναι ανυπόστατες φήμες;
    Κάτσε κει τώρα και τουμπεκί.
    Γίνου η φιλιπινέζα του Τσαβαρή, κι άλλη φορά σου απαγορεύεται να διατυπώνεις διαφορετική άποψη από αυτή του Δημάρχου, για οποιοδήποτε θέμα. Αμ΄ τι νόμιζες, ότι θα ήσουν στρατηγός; στρατιωτάκι είσαι και θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΘΕΙ. ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΡΑΡΧΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου