Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας

 Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας, συμμετέχει στον εορτασμό 20 χρόνων συντονισμού για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων στην ανάγκη διατήρησης των ακτών και των θαλασσών μας καθαρών από τα σκουπίδια στην Ελλάδα, της «Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA» και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 καθαρίζει τον νοτιοανατολικό Λιμενοβραχίονα του Λιμανιού της Σαλαμίνας.
Προσκαλούνται όλοι να συμμετέχουν στην περιβαλλοντική μας προσπάθεια.    
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο







Σχόλια

  1. Νικολάκη θυμάσαι; Ποιο ήταν το πρώτο που σας μάθαιναν στην Ευελπίδων;
    Αξιοπρέπεια, το θυμάσαι;;;;;;;;;;;;;;;
    Τώρα ετοιμάζεσαι να κάνεις την «υπέρβαση» όπως λες κι αφού πρώτα τα βρήκες στον μισθό με τον Τσάβες αποχώρησες κι άφησες πίσω σου διαπιστευτήρια της αφοσίωσης σου, δυο γλύφτες που σε κάθε συμβούλιο με το γλύψιμο τους στον δήμαρχο επιβεβαιώνουν την αφοσίωση σου.
    Αλήθεια το πιστεύεις ή τα χεις χάσει τελείως πως θα κάνεις αντιπολίτευση εκ των έσω όπως διατείνεσαι; Έχεις δει πολλούς δοσίλογους να αγωνίζονται ενάντια στον κατακτητή; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΠΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
    Θέλω να πιστεύω πως θα το σκεφτείς διπλά, δεν πιστεύεις την ξευτίλα σου έτσι και βάλεις τελικά υποψηφιότητα για συνήγορος του δημότη. Θα γελάνε ακόμα και τα κάδρα στο δημαρχείο, τα γιούχα θα σε συνοδεύουν στο διηνεκές.
    Όχι στον βωμό του χρήματος δεν θυσιάζει κανένας Έλληνας αξιωματικός όσο άκαπνος κι αν είναι την αξιοπρέπεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου