ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ  «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2011»
 
Αισθάνομαι  την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά  όλους και όλες που εργάστηκαν εθελοντικά όλο το χρονικό διάστημα προετοιμασίας και διεξαγωγής της  εβδομάδας Πολιτισμού «Σαλαμίνια 2011» που οργάνωσε ο Δήμος μας για να τιμήσει το ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και το Πολεμικό μας Ναυτικό. 
Η υλοποίηση  και η επιτυχία της όλης προσπάθειας  οφείλεται αποκλειστικά στους εθελοντές  και τις εθελόντριες που, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος από το χρόνο τους, εργάστηκαν με ενθουσιασμό, υπομονή κι επιμονή, πιστεύοντας στο όραμα της δικαίωσης των Σαλαμινομάχων και στην ελπίδα ανάπτυξης του νησιού μας, με αποτέλεσμα τα «Σαλαμίνια 2011» να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. 
Ευχαριστώ επίσης τους εθελοντές γιατί είμαι βέβαιος ότι θα βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για να βγει το νησί του Αίαντα από το τέλμα της αφάνειας που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια.
 
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

Σχόλια

  1. Δήμαρχε όλα καλά αλά κάνεις διακρίσεις και δεν είναι σωστό και τίμιο , ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!!!! Αφήνεις απέξω ανθρώπους που σε βοήθησαν και σε βοηθάνε για χάρη κάποιον οι οποίοι σε πολέμησαν και σε πολεμάνε. Πιστεύω την επόμενη φορά να μην αφήσεις ξανά τα λαμόγια να σε εκθέσουν…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΝΕ ΜΑΘΕ ΟΤΙ: ΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ, ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΤΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Σ΄ΑΦΙΣΕ ΑΠΕΞΩ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑΣΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.......;ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΠΙΟ ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΖΑΒΑΡΑΚΟ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ
    ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΜΕ
    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΨΑΞΤΕ ΤΟ Ι.Ρ. ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά, αυτή η πρόεδρος του λυκειου ελληνιδων είναι η αδελφή της αλλοινής που πήγε στο Λονδίνο μαζί με τον Δήμαρχο; Και οι δύο ελεύθερες από ότι ξέρω είναι κι από καλό ....σόϊ.
    Καλά κάνουνε και έχουνε γίνει κολλητάρια του Δημάρχου γιατί έτσι προβάλλονται, δεν έχει σημασία το πως, και είναι μια ευκαιρία να βρούνε κανά καλό παιδί μέσα στα τόσα, μπας και στήσουνε κανά σπιτικό, για να ηρεμήσουνε κι αυτές, αλλά προπάντων να ησυχάσουνε μερικές άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου