ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 Πειραιάς  26-9-2011
Την Κυριακή το βράδυ, στην παραλία της Σαλαμίνας τελείωσε το φετινό πολιτιστικό ταξίδι της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, με τη μεγάλη μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Χρήστου Νικολόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των γιορτών μνήμης «Σαλαμίνεια 2011» που διοργανώνει ο δήμος Σαλαμίνας.
Πάνω από 2.000 Σαλαμίνιοι απόλαυσαν ένα από τα πιο ποιοτικά μουσικά σχήματα, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων ήταν: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γρηγόρης Νιώτης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο αρχηγός ΓΕΝ Δημήτρης Ελευσινιώτης, οι Πρέσβεις της Κούβας και της Βενεζουέλας -προσκεκλημένοι του Δήμου-  οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Βουδούρης και Μαρία Χολέβα, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων του νησιού.
         Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, αναλύοντας τη σημασία του νέου θεσμού των «Σαλαμινείων» και το όραμα της δημοτικής αρχής.
        Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης απευθυνόμενος στους πολίτες, ξεκαθάρισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων κινείται άμεσα στο θέμα των υποδομών της Σαλαμίνας, με πρώτο το αποχετευτικό των ομβρίων ώστε να μην πνίγεται το νησί με την πρώτη βροχή και θα εκτελέσει έργα ουσίας που θα αναβαθμίσουν τη Σαλαμίνα και θα στηρίξουν ένα νέο μέλλον και όχι έργα βιτρίνας. Τόνισε επίσης, ότι μαζί με τα έργα υποδομών, η Περιφέρεια θα υποστηρίξει μια νέα πολιτιστική διαδρομή για τη Σαλαμίνα, που ξεκινάει από τα «Σαλαμίνεια» και καταλήγει στον εορτασμό των 2.500 χρόνων από την ιστορική Ναυμαχία, στο πλευρό της δημοτικής αρχής που έχει αναγάγει την προσπάθεια αυτή σε πρώτη προτεραιότητα.


Σχόλια

  1. ……ΔΗΜΑΡΧΕ…. ΠΑΡ’ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ ….. ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ……ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ….ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ …ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ …..ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ…ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ… ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΑ …ΚΑΡΑΚΑΤΙΝΑΡΙΑ …ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ…. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ….ΑΠΟ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ…. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΤΙ…. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ …ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…. ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ …ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ….. ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ !!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο .. ..ΣΤΟΛΟΛΑΓΝΟΣ ΄΄΄΄ΝΑΥΑΡΧΟΣ΄΄΄΄ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ…. ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗ !!!ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ… ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ …ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ… ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ????? ΕΦΕΡΕ Ο ΣΤΟΛΟΛΑΓΝΟΣ …ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ… ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΗ…. Γιατί η φιέστα είναι δική του όπως διαδίδει…ΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ !!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ…….ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου