Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   Σαλαμίνα  5.9.2011

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ          Αρ.Πρωτ:     -23466-

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  

                            


                                                          25η    ΕΚΤΑΚΤΗ   ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ                                  
Προς 
 
      ΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα  με τις διατάξεις  του άρθρου 67 του  Ν. 3852/2010  παρ. 5 , να σας καλέσουμε σε ΄Εκτακτη  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας την 8η Σεπτεμβρίου   2011   ημέρα ΠΕΜΠΤΗ  και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

 
1.-Εκλογή Εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Αττικής.  
Το  κατεπείγον του θέματος,  συνίσταται στο γεγονός  , ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ.45/30.8.2011 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος μας θα πρέπει άμεσα να αναδείξει του εκπροσώπους του στην Γενική συνέλευση της οικείας ΠΕΔ έως την 9η Σεπτεμβρίου 2011.
 
2.-Ενέργειες αντίδρασης του Δήμου στην κατάργηση του Εμπορικού τμήματος ΟΤΕ Σαλαμίνας. 
  Το κατεπείγον  του θέματος,  συνίσταται,  στο ότι με απόφασή  της η ΟΤΕ ΑΕ. προχωρά άμεσα σε κατάργηση του ΤΕΚ Σαλαμίνας, γεγονός που προκαλεί συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους του Νησιού.
 
                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                              ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
                            ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ

Σχόλια

  1. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ, ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΛΙΓΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑΣ; ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ , ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΖ ΚΟΝΤΡΑ. ΤΙ ΕΙΧΕ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΤΟΛΑΡΧΟΣ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΠΗΔΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ! Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου